FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo ti napadaca. Catakovic od danas zvanicno slobodan igrac. 

Gle fakat slobodan, sumnjam da bi dosao nakon onog od prosle godine.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:

Glupi smo za cestitati ako ga ne kontaktiramo(ako vec niko nije)
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 30 jan 2022, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Eh Hamza bi nam legao ko Alfredu samar 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma momak zavrsio sa turcima, ode lik u tursku ligu... zato su ga i pustili jer je visak i ne treba im... nece on vamo u bosnu jos zadugo..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kadusic isto slobodan 

Kad bi govedaricu mogli zavrsiti kao back up za krilo ne bi bilo lose. Za nase lige dobar. Ali bi se garant sa cmiljanicem takmicio ko ce vise povreda imati
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakvi smo sa suspenzijama, znam da Bodula nema do aprila a Sabanovic isto nece igrat protiv Leotara.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Heba isto ima suspenziju mislim
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako SportSport.ba saznaje Hebibović je kažnjen sa čak tri utakmice te je za njega ova polusezona završena.
Sarajevo u preostala tri kola igra protiv Slobode i Veleža na domaćem terenu dok će gostovati Širokom Brijegu te će Goran Sablić u ta tri udela biti lišen Hebibovićevih usluga.
-
- Kontakt:
Dizdarević, Oremuš, Lazić, Mujakić, Pidro, Đokanović, Šečerović, Kapić, Hebibović, Suljić i Bagarić.
Kako trenutno stvari stoje, ovo je prvih 11 za Trebinje.
Mogu li se kupiti ove jakne ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jan 2022, 17:30
I heba razočaran u život znajući da će vjerovatno morati da bude u prvih 11 narednu polusezonu![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E ne znam, i mene zanima, volio bi ovakvu imati.fks74 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 18:06Mogu li se kupiti ove jakne ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jan 2022, 17:30
I heba razočaran u život znajući da će vjerovatno morati da bude u prvih 11 narednu polusezonu![]()
Aaa sve kontam da mu na proljeće još jedna utakmica suspenzije ima, ali neka za ono što reće gore svaka mu dalaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jan 2022, 17:47Kako SportSport.ba saznaje Hebibović je kažnjen sa čak tri utakmice te je za njega ova polusezona završena.
Sarajevo u preostala tri kola igra protiv Slobode i Veleža na domaćem terenu dok će gostovati Širokom Brijegu te će Goran Sablić u ta tri udela biti lišen Hebibovićevih usluga.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Nije ovo toliko ni lose al bi trebalo pojacati napad, krilo umjesto hebiba i dobrog spicaHistoricar je napisao/la: ↑30 jan 2022, 17:54Dizdarević, Oremuš, Lazić, Mujakić, Pidro, Đokanović, Šečerović, Kapić, Hebibović, Suljić i Bagarić.
1946-1987
- napoleon72
- Kontakt:
Zaboravljate da imamo novog trenera. Ja sam od pocetka govorio da ova ekipa nije toliko ocajna koliko je izgledala pod Sablicevom palicom. Uz dobru formaciju i napadacki fudbal, neke pozicije bi se mogle pokrit. U sezoni duple krune nam je lijevo krilo igrao Emir Halilovic a desnog beka Hebib. Imamo finog igraca na 9/11 pozicija. Suljic bi hladno mogao igrat desno krilo jer je to igrao i u prvom mandatu kod nas. Fali ti lijevo krilo, gdje imas (doduse tanke, ali...) Cmiljanica ili Kobiljara. Bolje trpit njih dvojicu lijevo nego Hebiba desno, realno. I napadac bi bio potreban al ja i dalje vjerujem da bi Bagaric mogao bit dobar napadac kad bi imao nekog da ga hrani loptama. Znaci otprilike:
Dizdarevic (Sahinovic)
Sabanovic (Oremus), Lazic (Trako), Mujakic (Dupovac) Pidro (Islamovic)
Djokanovic (Palic), Secerovic (Ramic)
Suljic (Hebibovic) Kapic (Bodul) Kobiljar (Cmiljanic)
Bagaric (Ahmetovic)
Ovako postavljeno, dosta skripe lijevo krilo i eventualno spic. Bolje bi bilo dovest dobro krilo (bilo koje) pa bi Cmiljanic eventualno mogao odgovorit na poziciji napadaca.
Dizdarevic (Sahinovic)
Bagaric (Ahmetovic)
Ovako postavljeno, dosta skripe lijevo krilo i eventualno spic. Bolje bi bilo dovest dobro krilo (bilo koje) pa bi Cmiljanic eventualno mogao odgovorit na poziciji napadaca.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Hebib nije ni 20% nekadasnjeg hebibanapoleon72 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 19:21Zaboravljate da imamo novog trenera. Ja sam od pocetka govorio da ova ekipa nije toliko ocajna koliko je izgledala pod Sablicevom palicom. Uz dobru formaciju i napadacki fudbal, neke pozicije bi se mogle pokrit. U sezoni duple krune nam je lijevo krilo igrao Emir Halilovic a desnog beka Hebib. Imamo finog igraca na 9/11 pozicija. Suljic bi hladno mogao igrat desno krilo jer je to igrao i u prvom mandatu kod nas. Fali ti lijevo krilo, gdje imas (doduse tanke, ali...) Cmiljanica ili Kobiljara. Bolje trpit njih dvojicu lijevo nego Hebiba desno, realno. I napadac bi bio potreban al ja i dalje vjerujem da bi Bagaric mogao bit dobar napadac kad bi imao nekog da ga hrani loptama. Znaci otprilike:
Dizdarevic (Sahinovic)
Bagaric (Ahmetovic)
Bez 2 dobra pojačanja, mi nismo ništa bolji od bar 5 ekipa.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jan 2022, 19:21Zaboravljate da imamo novog trenera. Ja sam od pocetka govorio da ova ekipa nije toliko ocajna koliko je izgledala pod Sablicevom palicom. Uz dobru formaciju i napadacki fudbal, neke pozicije bi se mogle pokrit. U sezoni duple krune nam je lijevo krilo igrao Emir Halilovic a desnog beka Hebib. Imamo finog igraca na 9/11 pozicija. Suljic bi hladno mogao igrat desno krilo jer je to igrao i u prvom mandatu kod nas. Fali ti lijevo krilo, gdje imas (doduse tanke, ali...) Cmiljanica ili Kobiljara. Bolje trpit njih dvojicu lijevo nego Hebiba desno, realno. I napadac bi bio potreban al ja i dalje vjerujem da bi Bagaric mogao bit dobar napadac kad bi imao nekog da ga hrani loptama. Znaci otprilike:
Dizdarevic (Sahinovic)
Bagaric (Ahmetovic)
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Antikloc, Bejker, boki86, Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Direktorcic, Hightower, Kaunas, keli, ledesma, PapakIzSa, rimljanin90, robertkosar, samoFKS, Serha, umrobihzbogtebe1946 i 148 gostiju.