FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koliko je cijena članarine,pitam za 4 srednjoškolca koji se žele učlaniti??
-
- Kontakt:
JojooojojjojKANA je napisao/la: ↑31 jan 2022, 17:35100% nego sto budemo manje mahalali vece su sanse da cemo uspjeti (molim svakog od Vas da budemo pametni previse je dusmanluka,ne ulaziti ni u kakve resprave niti spominjati Diglisica ).Tri puta ulazim/izlazim sa foruma kontam pogrijesioAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑31 jan 2022, 16:54Samo da ne padnemo u ruke lihvarima, tipa ovi naki iz ZG ili domaćim lopovima.
Kad bi gospodin Diglisić odlučio da investira u FKŽ…
meščini rodio bi se ponovo.kakvih se likova nakupilo I u kojem momentu strasno.Duznost obavljena usmjeriti svu energiju kako pomoci nasem klubu
![]()
![]()
![]()
Ko se nasao o mahali pametovati
Najveca mahalusa kantona

Cijena clanarine je 20 KM.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 17:35Koliko je cijena članarine,pitam za 4 srednjoškolca koji se žele učlaniti??
FK Željezničar za sve navijače omogućio je jednostavnu formu putem interneta za učlanjenje ili obnovu članarine:
https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Znas kad si cista srca ,kad si srcan ,kad ne vjerujes da picke postoje ,pusikurci,da ima toliko dusmana .....a ti to ne znas vjerovatno jer su u ovoj nekoj skupini 100% mogao si staviti I nijemipusikurac hladnonjemiposmatrac je napisao/la: ↑31 jan 2022, 17:39JojooojojjojKANA je napisao/la: ↑31 jan 2022, 17:35100% nego sto budemo manje mahalali vece su sanse da cemo uspjeti (molim svakog od Vas da budemo pametni previse je dusmanluka,ne ulaziti ni u kakve resprave niti spominjati Diglisica ).Tri puta ulazim/izlazim sa foruma kontam pogrijesioAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑31 jan 2022, 16:54Samo da ne padnemo u ruke lihvarima, tipa ovi naki iz ZG ili domaćim lopovima.
meščini rodio bi se ponovo.kakvih se likova nakupilo I u kojem momentu strasno.Duznost obavljena usmjeriti svu energiju kako pomoci nasem klubu
![]()
![]()
![]()
Ko se nasao o mahali pametovati
Najveca mahalusa kantona![]()
![]()
Malo je kasno zato, a **** te dusmane koji citaju ovaj forum, od njih nikakve opasnostiKANA je napisao/la: ↑31 jan 2022, 17:35100% nego sto budemo manje mahalali vece su sanse da cemo uspjeti (molim svakog od Vas da budemo pametni previse je dusmanluka,ne ulaziti ni u kakve resprave niti spominjati Diglisica ).Tri puta ulazim/izlazim sa foruma kontam pogrijesioAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑31 jan 2022, 16:54Samo da ne padnemo u ruke lihvarima, tipa ovi naki iz ZG ili domaćim lopovima.
![]()
![]()
![]()
Da li mi koji smo produzili svoju clansku dobijamo ove nove clanske. Produzio sam, a nisam dobio 

-
- Kontakt:
Hvala na odgovoru. Posto sam ziralno uplatio, gotovo je sad.Pametinikaddosta je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:26Pa nova je dodatnih 4 KM... platiš dodatno, ako platiš 20 onda se samo stara produžava.
Nije problem naci cu ja novih clanova. U KOST

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Previse je dzeko i tih 5
jedini klub na svijetu ciji igraci koji su su ista napravili zbog tog istog kluba (visca,bajic,amir,sehic,hodzic i sl) ne dozivljavaju da je klub pred gasenjem 

-
- Kontakt:
Zar je moguće da još uvijek ima ljudi koji podržavaju brkatog soka iz Trebinja, još uvijek ne vjerujem. Ako Bog da samo da dođe gospodin Diglisić i da dovede svoje ljude pa da Želju našeg vratimo na pravo mjesto gdje i pripada!
Odličan prijedlog pored članskih su i karte za derbi da se puste u prodaju sto prije, kako bi se sto vise novca skupilo!
Žohari put prema Trebinju, pa mu pušite onu stvar koju nije vidio godinama.

MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ!!
Odličan prijedlog pored članskih su i karte za derbi da se puste u prodaju sto prije, kako bi se sto vise novca skupilo!
Žohari put prema Trebinju, pa mu pušite onu stvar koju nije vidio godinama.
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
Kako ni rekoše promjenice sistem pa će se u svakom momentu znati koliko ima ukupno i koliko ima aktivnih
moSa ljoŽe
Imam utisak da se baš masa raje angažovala oko ovog učlanjenja, samo mi iskaču slike i objave po društvenim mrežama 
Edit: Vezano za ove uplate preko kartice, članska će doći automatski čim se zakači ono polje da se želi primiti kartica na adresu? Mislim ne mora se ići ono nešta u banku, slati neke potvrde preko maila i slične zayebancije da bi dobio karticu na adresu kao što je bilo prije?

Edit: Vezano za ove uplate preko kartice, članska će doći automatski čim se zakači ono polje da se želi primiti kartica na adresu? Mislim ne mora se ići ono nešta u banku, slati neke potvrde preko maila i slične zayebancije da bi dobio karticu na adresu kao što je bilo prije?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni se samo vrti po glavi koga bi jos mogao uclanati, ahaaa pa kud sa njega/nju zaboravioRaonffa je napisao/la: ↑31 jan 2022, 19:24Imam utisak da se baš masa raje angažovala oko ovog učlanjenja, samo mi iskaču slike i objave po društvenim mrežama
Edit: Vezano za ove uplate preko kartice, članska će doći automatski čim se zakači ono polje da se želi primiti kartica na adresu? Mislim ne mora se ići ono nešta u banku i slične zayebancije da bi dobio karticu na adresu kao što je bilo prije?

-
- Kontakt:
To se odnosi na godišnji nivo jel tako?Brkooo je napisao/la: ↑31 jan 2022, 17:44Cijena clanarine je 20 KM.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 17:35Koliko je cijena članarine,pitam za 4 srednjoškolca koji se žele učlaniti??
FK Željezničar za sve navijače omogućio je jednostavnu formu putem interneta za učlanjenje ili obnovu članarine:
https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Ma evo brate i ja ovog jednog druga nahavrakao, pa me pita ovo za dolazak članske na adresu. Govorim mu vjerovatno dođe automatski na adresu čim ispuniš sve ono i zakačiš polje da ti dođe na adresu, makar mi tako izgleda ovako kad gledam na zvaničnojTristan10 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 19:30Meni se samo vrti po glavi koga bi jos mogao uclanati, ahaaa pa kud sa njega/nju zaboravioRaonffa je napisao/la: ↑31 jan 2022, 19:24Imam utisak da se baš masa raje angažovala oko ovog učlanjenja, samo mi iskaču slike i objave po društvenim mrežama
Edit: Vezano za ove uplate preko kartice, članska će doći automatski čim se zakači ono polje da se želi primiti kartica na adresu? Mislim ne mora se ići ono nešta u banku i slične zayebancije da bi dobio karticu na adresu kao što je bilo prije?![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
a kada na teren izadje nam zeljo
juzna tribina cijela zapjeva
neka ga pusi malo sarajevo
nama je zeljo svetinja jedina
juzna tribina cijela zapjeva
neka ga pusi malo sarajevo
nama je zeljo svetinja jedina
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, ristagrad i 43 gosta.