Gates se razumije u medicinu koliko i Joe RoganDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2022, 17:09Bill Gates warns of pandemics potentially far worse than Covid
Philanthropist calls on governments to contribute billions to tackle future pathogens and increase vaccine supplies
Tenks, but no tenks dog![]()
Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sutra sedam dana od prvih simptoma. Temp nema, blaga navecer ali brzo prodje. Kasalj izmori, kao i cudan osjecaj u uhu, vjerovatno od nosa. Kihanje se pojavilo, kihao sam danas nekoliko puta. Drugi su dva dana prije mene imali simptome i odlicno se osjecaju. Nadam se da cu i ja za dva dana. I dalje umoran.
Inace, od pcr pozitivnog ti racunaju sedam dana izolacije, nema retestiranja, tako rece danas doktorica. Ja se u cetvrtak testirao.
Inace, od pcr pozitivnog ti racunaju sedam dana izolacije, nema retestiranja, tako rece danas doktorica. Ja se u cetvrtak testirao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobio prehladu, look at me, look at me. 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Najjaci dioKihanje se pojavilo, kihao sam danas nekoliko puta.

- AshburtonG
- Kontakt:
Ma retestiranje podhitno.Neutral je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:08Sutra sedam dana od prvih simptoma. Temp nema, blaga navecer ali brzo prodje. Kasalj izmori, kao i cudan osjecaj u uhu, vjerovatno od nosa. Kihanje se pojavilo, kihao sam danas nekoliko puta. Drugi su dva dana prije mene imali simptome i odlicno se osjecaju. Nadam se da cu i ja za dva dana. I dalje umoran.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Obavezno konsultacije sa doktorom, moze to prec u upalu pluca.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Može preći i u češće kihanje, ne daj Bože...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
De ba ljudi nemojte ismijavati lika , ružno je . Smiješno jeste , ali nema potrebe za ismijavanjem .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kindergarten na okupu.
Pa kako ne ismijavati lika koji napise ono? Nema to veze sa njim direktno, smijesno bi mi bilo da moj rodjeni otac ono napise.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:45De ba ljudi nemojte ismijavati lika , ružno je . Smiješno jeste , ali nema potrebe za ismijavanjem .

Odma sam zamislio sebe kako pisem raport prehlade koju sam imao pocetkom mjeseca.
Prehladio sam se. Osjetio sam malaksalost, temperatura je povisena i iznosi 37.8. Javlja se grebuckanje u grlu, ali ne i bol. Povremeno imam vlazan kasalj, ali bez bola u grudima. Polako dobijam iscjedak iz nosa, gelozne konzistencije. U pocetku je bio zelen, sad je poluproziran. Nos moram ispuhati 4-5 puta u toku sat vremena. Povremeno kisem, ali nisam siguran da li je zbog alergije ili bolesti.Valjda sve bude u redu, drzite mi fige.
Mislim da se on testira sedmicno par puta

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ja se u petak testirao pozitivan i odredili mi 10 dana izolacije od dana testiranja. U cetvrtak se razbolio,Neutral je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:08Sutra sedam dana od prvih simptoma. Temp nema, blaga navecer ali brzo prodje. Kasalj izmori, kao i cudan osjecaj u uhu, vjerovatno od nosa. Kihanje se pojavilo, kihao sam danas nekoliko puta. Drugi su dva dana prije mene imali simptome i odlicno se osjecaju. Nadam se da cu i ja za dva dana. I dalje umoran.
od simptoma imao grlobolju i slabost, te bolove u tijelu.
Nisam imao glavobolju, ni kasalj, ni probleme s disanjem, ni temperaturu. U nedjelju me sve proslo, sad sam u izolaciji a osjecam se skoro potpuno zdravo, samo se osjecam umornije nego inace.
Nisam vakcinisan
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- kraljttbvb
- Kontakt:
Iako on ne želi da priča o tome, autor autobiografske knjige o najboljem na svetu, Danijel Mukš, tvrdi da će se Đoković vakcinisati.
–Prema onome što može da se čuje iz njegovog okruženja, mislim da će Novak vakcinisati. Možda je takvoj odluci doprinelo i finale iz Melburna i 21. grend slem titula Rafaela Nadala– rekao je on.
Zagrnite rukave, spremite ramena, stizu boce ka vamaNaredna utakmcia sa Spartom iz Praga, u Ligi konferencija, biće poslednja utakmica u kome će nevakcinisani fudbaleri moći da dobiju medicinsko izuzeće i učestvuju u takmičenju pod okriljem UEFA.
Jasno je svima stavljeno do znanja da ubuduće PCR testovi neće biti dovoljni za igranje evropskih utakmica. To je rečeno čelnicima Partizana, ali i svim drugim klubovima na „onlajn“ sastanku sa UEFOM:
– Dobili smo smernice od UEFA na „onlajn“ sastanku da će PCR testovi, odnosno medicisko izuzeće, važiti još samo u prvom dvomeču druge faze takmičenja u Ligi konferencija i da posle toga oni koji ne budu vakcinisani neće moći da igraju utakmice u njihovim takmičenjima.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Shategabri
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.