Tadica dozivljavam kao veznjaka, ofanzivnog. U Ajaksu je istureniji nego u reprezentaciji, u nacionalnoj selekciji je postao kod Piksija klasicni plejmejker, s tim sto mu je SMS partner i podredjen u toj konstelaciji, a obojici takav raspored na terenu savrseno i odgovara.
Ne brinem se ja za Jovica. U reprezentaciji nikada nije zakazao. Evidentno je da u nacionalnoj selekciji igra i sa dosta vise samopouzdanja, veruje mu se maksimalno i on to otplacuje ucinkom i golovima. Svaki njegov ulazak sa klupe nam je donosio prednost u napadackoj liniji, dodatnu opciju, stvaran je veci pritisak na gol protivnika. Cak mislim da bi Piksiju bilo teze da hendluje kada bi i on bio starter i davao 20+ golova u sezoni kao Mitar i Duca, ovako ima ulogu dzokera, prihvata je i koristi maksimalno, ne buni se, prihvata ulogu trece napadacke opcije bespogovorno. Napadacka linija nije vredna razmisljanja, postoje samo slatke muke. Poenta je kako zategnuti odbranu, kako oformiti najjaci i najucinkovitiji vezni red i kako znati ko je bolji izbor na golu od trojice koji se trenutno namecu. Cak je i cetvrti u igri po meni, Radunovic iz Kaljarija, kada god je stao na gol Sarda poslednjih nedelja bio je odlican, mada je ipak nas trenutno cetvrti golman po kvalitetu, dakle prekobrojan.
Apropo Mitra, novi gol danas u Cempionsipu
Fulam kiksnuo, samo 1:1 protiv Blekpula. Medjutim jos uvek imaju pozamasnu bodovnu prednost u odnosu na pratioce Bornmut, Blekbern (takodje danas kiksnuo remijem) i Kvins Park rendzerse. Iduce kolo igraju kuci sa Milvolom koji ne moze ni gore, ni dole, trebali bi ispraviti danasnji kiks.
Veceras Almerija (Srdjan Babic) gostuje Ovijedu, u slucaju pobede preuzimaju lidersku poziciju u Segundi. Almerija je zainteresovana da otkupi ugovor Babica od Zvezde = novi priliv novca Zvezdi sa strane. Ove polusezone bi Zvezda na kontu prodaje rezervista i otpisanih igraca na pozajmicama mogla prihodovati oko 12 miliona €.