FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta ovo reče Amira kako ponuda Hrvata nije u interesu Željezničara? Kako je to moguće ipak su ljudi najbolja opcija 
Brko iz druge galaksije!
-
zeljovac21
- Kontakt:
-
SudoHusika
- Kontakt:
Nisi me shvatio...ta raja spada u zeljovce koje si tu na svakoj tekmiMrkiMedo je napisao/la: ↑01 feb 2022, 14:49Raji iz drugih mjesta nije mrsko prevaliti svaki drugi dan po 300 kilometara da dodje na Grbavicu, tako da o raji iz drugih mjesta treba pricati sa malo vise postovanja. Sto to raja iz drugih mjesta ne bi osjecala duznost da pomogne klubu u ovakvoj situaciju?Azzuri je napisao/la: ↑01 feb 2022, 11:56Nedim Hadzic u slobodi, steta...
Ova akcija za derbi, znaci svjesno se ide na to da na derbiju budu samo zeljovci koji znaju vaznost tih cijena ulaznica, dok penzioneri, studenti i ucenici, raja iz drugih mjesta i slicni koji bi dosli onako da pogledaju tekmu sigurno nece toliko dati za kartu jer ne razumiju situaciji niti osjecaju duznost..e pa onda cemo vidjeti koliko nas je stvarno, pravih zeljovaca.![]()
Graovac 
Ako se u klubu produži članska, dobije li se ova nova kao sa Šehinog storya ili je to samo virtuelna, a ostaje ova aktuelna? U potpisu vlasnik još uvijek aktivne članske i godišnje 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- lijevapolutka
- Kontakt:
OK, hvala ti na informaciji 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
zeljovac21
- Kontakt:
Steta za Mehica, trebalo se poraditi na njemu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Decko potpise za najveci i najpopularniji klub u drzavi, a on ne trudi da se barem fizicki spremi. A to bi trebalo biti osnovno. Sam kriv, jednostavno neshvatljiv odnos sa njegove strane. Pogledaj ovog Resica, ko navijen, zna gdje je na probi, i sta znaci ako se evt dokaze.
Nema se tu šta poraditi kada on to sam ne želi. Već druge pripreme zaredom dolazi sa očiglednim viškom kilograma, ipak je ovo najveći rang takmičenja a ne federalka.
Brko iz druge galaksije!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Momak je talenat, trebao mu se dati sistem treninga, teretana, ishrana i pratiti mu rad al nismo mi na tom nivou.
Realno bi Diglic trebao kupiti bar 100 clanskih.
Kada naučiš kako se čovjek stvarno preziva onda možeš nešto pisati i prozivati nekoga, a do tada
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.