Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Damnnnn, ovo je tenis. Možeš za nekoga navijati koliko hoćeš ali i ja sam istu facu imao, čovjek nakon svih mogući problema, ozljeda, **** materina se vrati i osvoji GS gdje nikad nije bio nešto dominantan. J3bo te.
Usudi se Viško u jednom navratu reci 'Medo pregazio Noleta u New Yorku', kad se javlja ovaj rusofil 'Ne, ne, tu se Nole nije ni pojavio na terenu' u fazonu to se ne pika. A da je Medo sad uzeo Rafu 3:0, kao što je naginjalo ka tome, bilo bi Medo pregazio Rafu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ljudi vise pricali o mogucem dopingu Nadala, nego sto su trebali iskazat postovanje makar naslovu podkasta. Pricali prvih 10min o finalu i to je to, ostalo su gluposti. Da nije bilo par pitanja navijaca, ne bi se ni vratili na historijski mec, koji bi vrlo lako mogao odredit zavrsni poredak trojke.
Doduse, Govedarica je dokazani Noletard i nacionalista, nije da se nije i ocekivao ovakav podkast. Kaze debil, opet nije spomenuo Noleta u intervjuu. Pa druze, sta ce spominjat igraca koji se sam diskvalifikovao, a jos se nije ispricao za svoje poteze?
Doduse, Govedarica je dokazani Noletard i nacionalista, nije da se nije i ocekivao ovakav podkast. Kaze debil, opet nije spomenuo Noleta u intervjuu. Pa druze, sta ce spominjat igraca koji se sam diskvalifikovao, a jos se nije ispricao za svoje poteze?
Ma ne mogu da vjerujem da su oni takvi. Oni su najveći i najrealniji stručnjaci koji uvijek govore onako kako jeste 
👑 TOM BRADY 👑
- OldFashioned
- Kontakt:
Haj živ bio na kakav politički forum.. šta nas ovdje handriš temama za iq sobne C
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Možete se peljati sličicama okupatora na pp, šta fali.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovaj metuzalem spominje politiku, a fašiste stavlja na forum.
"We need to suffer. And we need to fight."
- OldFashioned
- Kontakt:
Hoćeš ponovo sliku da ti je neko prevede pošto tvoj mozak ne može dokučiti poruku.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nema poruke,ima samo ljudske gluposti da tako nesto postavi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OldFashioned
- Kontakt:
Says you.
Onaj tviteraš je u pravu k'o i ti.Smiljan je Vedu zvao Vahid, Vehab, Vehid i Vedin.Sjećam se tih prenosa i pregleda i koliko me je nervirao.Da li što je glup ili namjerno ne mogu reći.Lik je žešći moron i vrijeđa na tviteru ko god nema njegovo mišljenje.Bolesnik.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:48Hoćeš da kažeš da izmišljamo ?akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:33Čekam još samo da neko napiše da je nakon jednog promašaja Džeke za Wolfsburg zapjevao "nikad nikom nisam rek'o da je ***** Edin Džeko"
Kakva je slika bila u pitanju.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Treci rajh odlikuje Nadala
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Deduka °C je jedna od mjernih jedinica za temperaturu, a ne oznaka za istu. Malo si se izofirao.OldFashioned je napisao/la: ↑01 feb 2022, 13:53Haj živ bio na kakav politički forum.. šta nas ovdje handriš temama za iq sobne C
Koja količina gluposti u 2h.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ok su oni, a mi ih moramo shvatiti, jbg ipak su Novakovi drugari. Ljudi žive tenis.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
I opet, sudeci po komentarima ovdje, vecina vas prati sta imaju za reci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Imaju finih emisija, ali ovo pričanje o ličnosti Nadala, o nekom frajerluku i tako, nepotrebno.
Trebao Nadal spomenuti Novaka, onda na US Openu Busta trebao da kaže hajde igramo, fer play.
Zasto se Novaku sve ovo dešava, da li su se zapitali uopšte, kakva je on ličnost itd, samo treba biti realan.
Priča o tome kako se Nadal dopinguje, kako je moguće da se oporavio za 6 mjeseci, čemu to sve.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.