FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Solidno pojacanje,valjda se pokaze golovima..
Imam neki ruzan predosjecaj da bi nam se mogao Efendic vratit.. U TC ne racunaju na njega vec neki period,ne bi me iznenadilo da se pojavi kod nas da malo igra.. dok je igrao u Slobodi imao je zacementirano mjesto u prvoj postavi ne bi ga Ivanovic i Dani Alves mogli istjerat iz prve postave .
Imam neki ruzan predosjecaj da bi nam se mogao Efendic vratit.. U TC ne racunaju na njega vec neki period,ne bi me iznenadilo da se pojavi kod nas da malo igra.. dok je igrao u Slobodi imao je zacementirano mjesto u prvoj postavi ne bi ga Ivanovic i Dani Alves mogli istjerat iz prve postave .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hajde njemu nekako i mogu oprostit, kao dijete podrinja, poistovijetio se sa filozofijom kluba, otiso za vece pare, sto se tice nas uglavnom je regularan bio, nikad nije tuzio klub, nije ucijenjivo dok je bio tu, dobar momak.harry_90 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:51Solidno pojacanje,valjda se pokaze golovima..
Eh sad on je relativno limitiran igrac, narocito tehnicki i intelektom, to donekle kompenzuje trkom i borbenoscu.
Aha,ja mislio ima jos nesto.
Posto cekam da objave pa reko da nije gotovo
Bice ekipica spram nasih mogucnosti, sasvim uredu
Samo da se završi, da se ne izjalovi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
simonknows
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑30 jan 2022, 11:38Napadač treba doći u Medulin, mada ništa ne garantujem.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
simonknows je napisao/la: ↑01 feb 2022, 17:48simonknows je napisao/la: ↑30 jan 2022, 11:38Napadač treba doći u Medulin, mada ništa ne garantujem.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mislim da je ovaj momak bolja opcija nego Obradovic, jos samo zadnjeg veznog da se dovede i solidna ce to ekipica biti
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Kad igraju ovi nasi?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
simonknows
- Kontakt:
Uskoro bi trebao doći veznjak, ali kao i prethodnog puta, ni ovaj put ne bih da garantujem nešto. 
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ja napisao juce mislio sam da je to gotovo, nismo se razumili ja i Sky@.simonknows je napisao/la: ↑02 feb 2022, 17:36Uskoro bi trebao doći veznjak, ali kao i prethodnog puta, ni ovaj put ne bih da garantujem nešto.![]()
Uglavnom fina ekipica bi mogla biti, koliko para toliko muzike samo da je realno i u granicama nasih mogucnosti.
Eto i Efeta,tako prica carsija
Samo ne Efe mrtvi, momak nije kvalitet, na stranu sve ostalo...FKBilder je napisao/la: ↑02 feb 2022, 17:40Ja napisao juce mislio sam da je to gotovo, nismo se razumili ja i Sky@.simonknows je napisao/la: ↑02 feb 2022, 17:36Uskoro bi trebao doći veznjak, ali kao i prethodnog puta, ni ovaj put ne bih da garantujem nešto.![]()
Uglavnom fina ekipica bi mogla biti, koliko para toliko muzike samo da je realno i u granicama nasih mogucnosti.
Eto i Efeta,tako prica carsija![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dalo bi se diskutovat nije da smo imali Dani Alvesa pa nam Efe crnjakSky9 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 17:42Samo ne Efe mrtvi, momak nije kvalitet, na stranu sve ostalo...FKBilder je napisao/la: ↑02 feb 2022, 17:40Ja napisao juce mislio sam da je to gotovo, nismo se razumili ja i Sky@.simonknows je napisao/la: ↑02 feb 2022, 17:36Uskoro bi trebao doći veznjak, ali kao i prethodnog puta, ni ovaj put ne bih da garantujem nešto.![]()
Eto i Efeta,tako prica carsija![]()
O kome god se pisalo izjalovi se hajde da vidimo hocel momak uopste
- Beduin
- Kontakt:
Jel ono rumenoobrazi Efe slavio gol protiv nas kao da je LP osvojio i nesto gledao prema Sjeveru (il je Zapadu kod C-D tribine, ne sjecam se dobro), mahao rukama?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Osmic ce sigurno bit desni bek,treba neko tu malo iskusniji jer i Osmic ima 19 godina.Ima tu jos junior onaj Hadzibeganovic al on ima 17/18 godina..Neko tipa Samir Efendic ili Sinisa Dujakovic bi dobro dosli,ako nista da se roster popuni 
I u kupu onda s Kosticem i odbjeglim igracima funto na terenu i provocirao..
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.