Čak i punicino zlato prodao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Eto haman 2,5 milje do 12 sati, malo je falilo.
I ja imam isti problem, ne mogu da izvrsim uplatuAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2022, 07:21Javio mi se poznanik koji živi u Austriji, kaže da ne može online produžiti članstvo?
Ako neko zna više o toj problematici…

Promjenite karticu, kartica vam mora bit debit.mirza_it je napisao/la: ↑02 feb 2022, 08:46I ja imam isti problem, ne mogu da izvrsim uplatuAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 feb 2022, 07:21Javio mi se poznanik koji živi u Austriji, kaže da ne može online produžiti članstvo?
Ako neko zna više o toj problematici…

Dobio je dres na poklon. Lijep gest. Potrefio sam se jutros u fan sopu,kad je direktorica dosla po dres za ovog gospodina. Kad bi tako uradili mnogi.njemiposmatrac je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:13
Covjek oprosti sve dugove Zelji. Golemo.
Cekamo morza da isto napravi.
Suplje, ljubav, ovo, ono, macku o rep, samo djela.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:19Dobio je dres na poklon. Lijep gest. Potrefio sam se jutros u fan sopu,kad je direktorica dosla po dres za ovog gospodina. Kad bi tako uradili mnogi.njemiposmatrac je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:13

a svi ce dres dobiti osim tebe.E jesi me nasmijao da bas ti dodjes u tom momentu
  a svi ce dres dobiti osim tebe.E jesi me nasmijao da bas ti dodjes u tom momentu 
Ma nije valjda da mu Zeko nije još donio dres????KANA je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:30BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:19Dobio je dres na poklon. Lijep gest. Potrefio sam se jutros u fan sopu,kad je direktorica dosla po dres za ovog gospodina. Kad bi tako uradili mnogi.njemiposmatrac je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:13

SudoHusika je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:32Ma nije valjda da mu Zeko nije još donio dres????KANA je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:30BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:19
Dobio je dres na poklon. Lijep gest. Potrefio sam se jutros u fan sopu,kad je direktorica dosla po dres za ovog gospodina. Kad bi tako uradili mnogi.

oplakao sam majke mi. Ali bas da on naleti u tom momentu
 oplakao sam majke mi. Ali bas da on naleti u tom momentu   
   a i ti jajara tolike veze u shopu imas da mu nikad nisi organizovao
 a i ti jajara tolike veze u shopu imas da mu nikad nisi organizovaoPise da je od jucer nas igrac, desni bek. Da nije kakva greska?Plavamamba je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:40Ko je Aleksandar Simčević i što stoji na transfermarktu da je naš igrač?

Hahaha ma kakav Zec,i ja sam njemu oprostio dug za dres .SudoHusika je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:32Ma nije valjda da mu Zeko nije još donio dres????KANA je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:30BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:19
Dobio je dres na poklon. Lijep gest. Potrefio sam se jutros u fan sopu,kad je direktorica dosla po dres za ovog gospodina. Kad bi tako uradili mnogi.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 34 gosta.