FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma to i ja govorim stalno ali eto omakne se drago mi je da ima neko ko dijeli moje misljenje 

Samo za napomenu !!!
Niko nece igrati nikakav euro kup ako nas alan ford savez ne uradi ono sto mu kaze UEFA...zadnji rok je 30 mart ove god.Koliko se vec moze vidjeti klocevi iz RS-a nece ni da cuju za to sto bi nas sve zajedno vrlo lahko moglo odvesti u provaliju (naravno i repku)
Jest da nije mozda za ovaj nas forum ali ipak morao sam postaviti jer je previse ozbiljna stvar i tice se kako drugih tako i naseg FCS-a....kako rece jedan direktor..svi zajedno mozemo kupiti katance i zakljucati klubove i krenuti od amaterizma, sto bi se vjerujem i desilo.
Niko nece igrati nikakav euro kup ako nas alan ford savez ne uradi ono sto mu kaze UEFA...zadnji rok je 30 mart ove god.Koliko se vec moze vidjeti klocevi iz RS-a nece ni da cuju za to sto bi nas sve zajedno vrlo lahko moglo odvesti u provaliju (naravno i repku)
Jest da nije mozda za ovaj nas forum ali ipak morao sam postaviti jer je previse ozbiljna stvar i tice se kako drugih tako i naseg FCS-a....kako rece jedan direktor..svi zajedno mozemo kupiti katance i zakljucati klubove i krenuti od amaterizma, sto bi se vjerujem i desilo.
- red devil88
- Kontakt:
Kao prvo nemoras nikog vrijedjati ako iskaze svoje misljenje drugo ti meni nemas sta pricati o FK Sarajevu mislim da sam otisao na vise utakmica FK Sarajeva nego si odgledao utakmica na TV-u a. A slobodno reci roditeljima da ta malo odgoje nije haram!!!mma_hz je napisao/la:aa jesi glup cuj kako mu se cefne..red devil88 je napisao/la:Neznam u cemu je problem Keno je u sarajevu od malih nogu i voli taj klub i zasluzuje da bude kapiten,a ne Avdic koji odlazi i dolazi u F.K Sarajevo kako mu kurcu cejf i onda jos da mu se da kapitenska. Nemoze to je tako , a to sto spominju dizanje cijene to je po meni ok zasto da ne uzmemo dobre pare za igraca koji ima velike potenijcale da bude veliki igrac!!
pa uhljupe jedan avdic od sarajeva nije dobio marke a i ne trazi sve sto njemu treba da ide on to da mladim igracima medju kojima je bio i mali Keno a i sada jeeee..
cccc vidim koliko si blizak timu i koliko poznajes nase igrace i desavanjaa u klubu...
pjujes po zvalji cuj kako mu se cefne ccc e jesi tele jednooo....
Glory Glory Man United !!! 

-
- Kontakt:
budete li se zezali sa Mirzom,moglo bi ovako zavrsitiUPS je napisao/la:ma nidje veze ovo za kapitensku traku. Pa kapiten bi trebao biti neko od autoriteta drugim igracima a to bi k'o biva trebao biti momak sa 20 godina. E svasta-SiviSoko- je napisao/la:Sto se tice kapitenske trake po meni su je trebali dobiti ili Avdic ili Muharemovic ali mozda ovo bude dodatni motiv za Kenu da jos vise napreduje, a mozda i da dobije na cijeni kao sto je vec neko rekao... Sve je moguceovaj zalizani se fakat izivljava sa svojim idejama
![]()

[youtube][/youtube]

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
hallali alergican sam na neznalicee ....red devil88 je napisao/la:Kao prvo nemoras nikog vrijedjati ako iskaze svoje misljenje drugo ti meni nemas sta pricati o FK Sarajevu mislim da sam otisao na vise utakmica FK Sarajeva nego si odgledao utakmica na TV-u a. A slobodno reci roditeljima da ta malo odgoje nije haram!!!mma_hz je napisao/la:aa jesi glup cuj kako mu se cefne..red devil88 je napisao/la:Neznam u cemu je problem Keno je u sarajevu od malih nogu i voli taj klub i zasluzuje da bude kapiten,a ne Avdic koji odlazi i dolazi u F.K Sarajevo kako mu kurcu cejf i onda jos da mu se da kapitenska. Nemoze to je tako , a to sto spominju dizanje cijene to je po meni ok zasto da ne uzmemo dobre pare za igraca koji ima velike potenijcale da bude veliki igrac!!
pa uhljupe jedan avdic od sarajeva nije dobio marke a i ne trazi sve sto njemu treba da ide on to da mladim igracima medju kojima je bio i mali Keno a i sada jeeee..
cccc vidim koliko si blizak timu i koliko poznajes nase igrace i desavanjaa u klubu...
pjujes po zvalji cuj kako mu se cefne ccc e jesi tele jednooo....

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Arsenijević odlazi, Belošević dolazi.
ma to si procitao na s . c .. a nema veceg sranja od portala ... ljudi nemaju sta da pisu pa prosipaju supljedado83 je napisao/la:Arsenijević odlazi, Belošević dolazi.

Samo opusteno.
Vratit ce se ZLO,bordo zlo. A onda ce biti kasno za sve ostale.

Vratit ce se ZLO,bordo zlo. A onda ce biti kasno za sve ostale.

Ako ce uzeti nekih 200 hiljada onda ok,sve ispod glupa prica...taman vratiti Belog na lijevu,Ledetu se i onako trazi pozicija i taman ce mjesto Baneta...opet u svakom slucaju ja ocekujem jos min.3-4 pojacanja ako ne bude tako putuj Evropo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Upravu si,treba uzeti pare,a dolazak Belosevica nece biti los,uradi mirza ovo sto je rekao miky_hzmiky_hz je napisao/la:Ako ce uzeti nekih 200 hiljada onda ok,sve ispod glupa prica...taman vratiti Belog na lijevu,Ledetu se i onako trazi pozicija i taman ce mjesto Baneta...opet u svakom slucaju ja ocekujem jos min.3-4 pojacanja ako ne bude tako putuj Evropo
---Skinhedi oko mene skankuju...
Vjerujem da ova trenutna generacije ce izboriti evopu 100 % Amel Handzic jede loptu od malih nogu kada napravi laznjak na kosevu popadaju svi ko da klanjaju i vozac iz trole kod dandija ispadne
)) Samo zavisi koje ce mu povjerenje ukazati. Keno H je radilica on je vjeran klub posten,marljiv,skroman uvijek je takav bio i takav ce i ostati njega svi vole jer Keno je takav jednostavno..Volio bih da i Čuka(Semir Bajraktarevic) upadne u klub bar da je tu jer on to ganja odavno i dijete je sarajeva i vise puta je dolazio a nikako da se probije volio bih to pravo jer i njemu je to velika zelja
a ko osoba je prva liga
)
Jako je interesantan i moj drug Paša (Fadil Cizmic) koji je bio na kaljenju u Gorazdu jbg imo je tak peh slomio nogu ali ide nabolje i nikada necu zaboraviti kada je debitovo za Sarajevo usao predkraj klizeci i crveni smijali smo jedno 10 dana
)) hehe ali je neiskavren i dobrica ali je los na zivcima.Igrao je u Zelji tamo negdje s 12 godina pljuno sudiju istjerao ga hahhh onda je otisao iz Zelje u Sarajevu i tu stekao sve.Borben je i uporan ko mazga taj ne odustaje taj udara gdje moze i kako moze nadam se da ce oni njega nekako iskorisiti jer on gine za klub...Nadam se da ce ti svi imati priliku da ga vidite on je Gatuso nema niko ko vjeruj te mi
)
Tu je i H.Handzic eh on je poseban lik.On je sve za raju sve za jezero
Zao mi ga je jer sam je sebe unistio dogurao je daleko ali onda je postalo sve lose izlasci,slava,cure itd...Ali evo konacno izgleda doslo iz guzice u glavu mrša,trenira i sve ostalo sto radi svaki sportista.Izgleda da ga je neko uputio i to je dobro jer bi propao ko zeton i to kvalitetno bilo mi je zao a sada mi je drago jer se vraca.
Ovo su momci koje znam i za njih mogu tvrditi ko sta kako i koliko vrijede a to je puno..Za ostalu ovu mladju raju neznam...
Mislim da je Evropa sto posto ove godine.

Jako je interesantan i moj drug Paša (Fadil Cizmic) koji je bio na kaljenju u Gorazdu jbg imo je tak peh slomio nogu ali ide nabolje i nikada necu zaboraviti kada je debitovo za Sarajevo usao predkraj klizeci i crveni smijali smo jedno 10 dana

Tu je i H.Handzic eh on je poseban lik.On je sve za raju sve za jezero

Ovo su momci koje znam i za njih mogu tvrditi ko sta kako i koliko vrijede a to je puno..Za ostalu ovu mladju raju neznam...
Mislim da je Evropa sto posto ove godine.

ne dolazi paragvajac zato sto klub nije dao dadi papire i onaj njegov menazer sve us.rao 

I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
- molotovljev
-A- je napisao/la:Samo opusteno.
Vratit ce se ZLO,bordo zlo. A onda ce biti kasno za sve ostale.![]()

F.K.SARAJEVO
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ni ja ga nisam razumiomolotovljev je napisao/la:-A- je napisao/la:Samo opusteno.
Vratit ce se ZLO,bordo zlo. A onda ce biti kasno za sve ostale.![]()
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
- Kontakt:
a kao da ga trebamo razumjeti,ih
ima ovih sto ih ne razumijem podosta,sve poznavaoci prilika i neprilika u FKS...

- kupus army
- Kontakt:
Covjek pod ovim vratice se zlo,mislio je,na povratak Hordi zla.Znate valjda pjesmu spremite se svi vratilo se zlo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Ima ovdje i navijaca koji nisu Horde zla,nego PITARIkupus army je napisao/la:Covjek pod ovim vratice se zlo,mislio je,na povratak Hordi zla.Znate valjda pjesmu spremite se svi vratilo se zlo.

Sto se tice Hordi zla hehee velike se stvari desavaju ugl ciscenje tribine maximalno,kao i ciscenje udruzenja od "nekih" ugl i u vezi Hordi sve ide na bolje ehhehe za sada..dok je kod komsinica pokusaj ciscenja ...padobranac1978 je napisao/la:Ima ovdje i navijaca koji nisu Horde zla,nego PITARIkupus army je napisao/la:Covjek pod ovim vratice se zlo,mislio je,na povratak Hordi zla.Znate valjda pjesmu spremite se svi vratilo se zlo.
jer da bi bio ponovo mir u graduu i oni moraju odraditi svoj dio posla ehhehe tj ocistiti tribinuu od oloshaa ..
sadaa kada su poceli nek idu do kraja ...
a hebo paragvajca sad samo treba vratiti dadu il za njega uzeti pare jer ovo je licilo sve na neku mucku menadzera hamzagica da bi mu Sarajevo dalo papire da bi ovog paragvajca mi kao "doveli na posudbu"..
ako je tako drago mi je sto nismo pali "nadam se"na tu pokvarenu igru hehehe...
takodzer ubrzo bi trebao biti party da se skupe pare za ove momke sto su optuzeni i koje ceka sudjenje...
najvjerovatnije ce se odrzat u BKC jos se nijje sve dog ugl znace se ehhehe
FK SARAJEVO.
A majice.............cistachehhehhhehhhehhemma_hz je napisao/la:Sto se tice Hordi zla hehee velike se stvari desavaju ugl ciscenje tribine maximalno,kao i ciscenje udruzenja od "nekih" ugl i u vezi Hordi sve ide na bolje ehhehe za sada..dok je kod komsinica pokusaj ciscenja ...padobranac1978 je napisao/la:Ima ovdje i navijaca koji nisu Horde zla,nego PITARIkupus army je napisao/la:Covjek pod ovim vratice se zlo,mislio je,na povratak Hordi zla.Znate valjda pjesmu spremite se svi vratilo se zlo.
jer da bi bio ponovo mir u graduu i oni moraju odraditi svoj dio posla ehhehe tj ocistiti tribinuu od oloshaa ..
a hebo paragvajca sad samo treba vratiti dadu il za njega uzeti pare jer ovo je licilo sve na neku mucku menadzera hamzagica da bi mu Sarajevo dalo papire da bi ovog paragvajca mi kao "doveli na posudbu"..

-
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Sto se tice Hordi zla hehee velike se stvari desavaju ugl ciscenje tribine maximalno,kao i ciscenje udruzenja od "nekih" ugl i u vezi Hordi sve ide na bolje ehhehe za sada..dok je kod komsinica pokusaj ciscenja ...padobranac1978 je napisao/la:Ima ovdje i navijaca koji nisu Horde zla,nego PITARIkupus army je napisao/la:Covjek pod ovim vratice se zlo,mislio je,na povratak Hordi zla.Znate valjda pjesmu spremite se svi vratilo se zlo.
takodzer ubrzo bi trebao biti party da se skupe pare za ove momke sto su optuzeni i koje ceka sudjenje...
najvjerovatnije ce se odrzat u BKC jos se nijje sve dog ugl znace se ehhehe
samo nemoj da diraju okosnicu navijaca koja se mogla vidjeti protiv travnika,sreca pa skola nije bila pocela

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, miguelramos, MokraKifla, Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rishovski, Uvijeknapravojstrani i 26 gostiju.