To mi je drago čuti i volio bih, ako je moguće, da se on nakon ove sezone u kadetima odmah prebaci u seniore i da se potpiše što duži ugovor s njim.. U njemu lova ležinikad_izvini je napisao/la:Evo jedne zanimljivosti. Igrom prilika sam upoznao porodicu Armina Hodžića. Ljudi su vrlo pametni, ne lete za parama, ulažu u dijete i moram priznati vrlo pametno razmišljaju. Ponuda je bilo. Dinamo im je nudio 100.000 eura + poslovi u Zagrebu prošle godine. Odbijeno. Otac također veoma cijeni Amara.
Što se tiče Kerle, za mene ne postoji više, kad vidim vijest na naslovnoj o grčkoj ligi uopšte je ne otvaram i ne čitam. Ne znam zašto se o njemu piše par stranica, nadam se da će moj post biti zadnji na tu temu pa da kažem i ja zašto me je razočarao:
Ono da je morao ići da riješi egzistenciju i priča zamislite da je Željo poslodavac i on samo ide kod onog ko daje više- ta priča ne pije vode.. Prvo, Željo nije poslodavac, Željo je porodica- a porodica se ne ostavlja tako. Drugo, Kerla je morao imati malo samosvijesti i ne precjenjivati svoje mogućnosti; za našu ligu je on dobar štoper koji je u Amarovom sistemu igre još bolji zato što igramo sa dva dobra defanzivna vezna, pa protivnici izbjegavaju ići kroz sredinu pas igrom, već igraju na duge lopte ili centaršuteve s krila- a u toj igri je Kerla dominantan.
Vidjeli ste na BiH-Poljska kako ga ljudi prolaze zbog njegove sporosti i nečitanja igre. U našoj ligi on je rijetko dolazio u takve situacije..
Opet ponavljam, dok je igrao za nas meni je bio dobar i oprostio sam mu što odlazak pred finale kupa. Napisao sam pred zimu da mi je najveća želja ostanak Šehića i Kerle. Kerle zato što je relativno mlad, dosta mlađi od Mešića i Bogičevića i može potpisati na bar tri godine, gdje bi mi dobili dugoročno rješenje na toj pozicij a on je mogao napredovati i možda otići u Hajduk, Zvezdu ili neki Češki klub što je njegov limit.. Ali kakvi zaletio se on odmah u Grčku, nas izigrao, sebe zezno i sad ga ja trebam cijeniti
@PL BIH, prvi put se ne slažem s tobom, mislim da je Coca puno bolji igrač od Kerle, a u postu ti piše i zbog čega.