AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma ne vjerujem da ce Rebic od 1.mim. Prije ce biti da će Sale desno.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tomori već radi sa loptom individualne treninge. Za par dana će se pridružiti ekipi. Ali neće biti u derbiju, već vjerovatno par dana kasnije da bude protiv Lazia u kupu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Kad klepimo komšije, kad procvjeta atmosfera kod forumaša 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kome se cita opsiran Milanov finansijski izvjestaj 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milan are interested in signing Roma forward Nicolò Zaniolo next season

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Fantasista
- Kontakt:
Ako je istina da je i Juve zagrijan za njega onda će prije njih izabrat, oni mu mogu dati bolje uslove.
Ne bih ga ni za džabe, skroz upropašten igrač poslije onih povreda.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Odličan igrač, ali staklene nogice, baš bi bio rizik njega dovoditi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A koji je više qurac i ovom Rebiću, opet se povrijedio. 
Fascinantno kako se opet dešava tokom pauze i to baš neposredno pred utakmicu.
Fascinantno kako se opet dešava tokom pauze i to baš neposredno pred utakmicu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo i ja sad čitam baš, do jučer je zdrav bio...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Do nas je neki qurac... Prevršilo svaku mjeru.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
On nikad kroz karijeru nije bio injury prone igrač, ali su ga uspjeli napraviti takvim. U par mjeseci tri različite mišićne povrede.
Ovako na prvu kad skontam, izuzimajući covid, mislim da samo Theo, Salamander i Tonali nisu imali nikakve povrede od ovih bitnijih igrača. Ovi svi ostali su se izredali po ambulanti minimalno jednom.
Niti povrede popuštaju niti se doveo iko novi, baš će biti zabavno do kraja sezone.
Ovako na prvu kad skontam, izuzimajući covid, mislim da samo Theo, Salamander i Tonali nisu imali nikakve povrede od ovih bitnijih igrača. Ovi svi ostali su se izredali po ambulanti minimalno jednom.
Niti povrede popuštaju niti se doveo iko novi, baš će biti zabavno do kraja sezone.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Gabbia je produžio ugovor do 2026. Idemo sad po nova produženja.
Ma jok, ovo je radi mame mu
- muha milanez
- Kontakt:
Nema Ibre i Rebića za sutra, pa ne može jednostavno drugačije i to je to. Znači Leao - Kessie - Salemakers iza Girouda. Poslije Messias i Diaz.
Sredina Tonali i Bennasser. Moglo je i bolje ali nije strašno što se tiče izostanaka.
Sredina Tonali i Bennasser. Moglo je i bolje ali nije strašno što se tiče izostanaka.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
A jbg opet ti fale dvije opcije u napadu i ne bilo kakve,al eto nije da nismo navikli.
Tomori je sutra sa ekipom,Pioli kaze da ne vjeruje da ce poceti od starta sto znaci da i to nije iskljuceno. Brat se oporavio extra brzo.
Tomori je sutra sa ekipom,Pioli kaze da ne vjeruje da ce poceti od starta sto znaci da i to nije iskljuceno. Brat se oporavio extra brzo.
- muha milanez
- Kontakt:
Jel Lazetić konkuriše, sta je sa njim? Bar je sredina popunjena, a top je što se tiče Tomorija, extra brzo se vratio. Bekovi su tu, Theo napokon igra derbi.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne znam za vas ali meni je nekakav odvratan osjecaj poslije ovog prelaznog roka. Skoro svi timovi dobili malo na sirini jedino mi na istom. Jos uz ove povrede i izostanke da nas dodatno kasape ne mirise na pozitivan drugi dio sezone.
Uspjeh je veliki ako izbore ponovo LŠ
Uspjeh je veliki ako izbore ponovo LŠ
Meni je posebno krivo jer smo na kraju prošlog mercata govorili da nije dovoljan Diaz da izgura sezonu na AMF i da Maldini nije dostojna zamjena.
Tada smo ovdje govorili da treba izgurati nekako do januara pa se dodatno pojačati.
I kad smo svi očekivali da će barem tu pojačati ekipu naravno da nam je krivo što to nisu uradili.
Tada smo ovdje govorili da treba izgurati nekako do januara pa se dodatno pojačati.
I kad smo svi očekivali da će barem tu pojačati ekipu naravno da nam je krivo što to nisu uradili.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.