Možda se vrti vijest o njemu jer je napravio multimilionski transfer.
I jer se radi o drugom najboljem mladom napadaču na svijetu.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Možda se vrti vijest o njemu jer je napravio multimilionski transfer.
Lik na tržištu vrijedi skoro kao naša reprezentacija čitava zajedno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 jan 2022, 14:02Možda se vrti vijest o njemu jer je napravio multimilionski transfer.
Kao i svakom nogometašu san mu je jednog dana zaigrati za reprezentaciju, a Medić može zaigrati za dvije – Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Otkrio nam je da više sanja Dalićev poziv.
"Rođen sam u Hrvatskoj i sigurno da mi je san obući hrvatski dres. To je nešto posebno, a kad će se to dogoditi ne mogu sad kazati. Na meni je da igram i treniram, a na drugim da procijene kad sam spreman za taj korak. Ja sam spreman, radim na sebi i dobro se osjećam. Što se tiče BiH, moj tata je iz BiH i tamo sam često kao dijete odlazio. Volim i BiH jednim dijelom. Međutim, vidjet ćemo što će biti u budućnost."
Ništa što već dosad nije rekao.HordasOdMalena je napisao/la: ↑30 jan 2022, 23:29Kao i svakom nogometašu san mu je jednog dana zaigrati za reprezentaciju, a Medić može zaigrati za dvije – Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Otkrio nam je da više sanja Dalićev poziv.
"Rođen sam u Hrvatskoj i sigurno da mi je san obući hrvatski dres. To je nešto posebno, a kad će se to dogoditi ne mogu sad kazati. Na meni je da igram i treniram, a na drugim da procijene kad sam spreman za taj korak. Ja sam spreman, radim na sebi i dobro se osjećam. Što se tiče BiH, moj tata je iz BiH i tamo sam često kao dijete odlazio. Volim i BiH jednim dijelom. Međutim, vidjet ćemo što će biti u budućnost."
Uredu da Gazzetta dnevno objavljuje, sasvim razumijem, njihova liga, top signing. Ali tu i "festa" stopira. Ne vidim da je toliko relevantno u BiH okvirima. Isto kao sto u drugim drzavama ne krecu price svaki dan. Sutra ce kod nas pisati sta je imao za dorucak.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 jan 2022, 14:02Možda se vrti vijest o njemu jer je napravio multimilionski transfer.
Zato sto nikad nije ni bio toliko kvalitetan, treba realno priznati. Ali kad je igrao za reprezentaciju, skoro nikad nije podbacio. U klubu nazalost nije bio na nivou kao u reprezentaciji, dosta je razloga. U repci je imao dosta uigran sistem i ekipu, tehnicara oko sebe u veznom redu (Medunjanin, Pjanic, Misimovic) dok je on sa loptom nazalost nije na tom levelu, ali je u defanzivnim zadacima bio dosta borben i pozrtvovan a to je bas ono sto je nama falilo nekada u veznom redu, imao je sansu u Bochumu da se probije ali nije bilo dovoljno. Bez obzira na sve mnogi navijaci ce ga pamtimti po dobrom i smartam da je velika nepravda ucinjena nad njim da nije isao u Brazil sa reprezentacijom.ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 feb 2022, 15:56Koji je tačno razlog da je Adnan Zahirović tako rapidno propao?
Točno tako...da dodam da je igrao u 7 od 10 utakmica kvalifikacija, od toga 5 puta starter...i na kraju ga ne povedeš u Brazil a povedeš tamo nekog ko nikada nije ni pozvan ranije a kamoli da ima koju minutu u repr.dresu.Goalgetter je napisao/la: ↑02 feb 2022, 16:19Zato sto nikad nije ni bio toliko kvalitetan, treba realno priznati. Ali kad je igrao za reprezentaciju, skoro nikad nije podbacio. U klubu nazalost nije bio na nivou kao u reprezentaciji, dosta je razloga. U repci je imao dosta uigran sistem i ekipu, tehnicara oko sebe u veznom redu (Medunjanin, Pjanic, Misimovic) dok je on sa loptom nazalost nije na tom levelu, ali je u defanzivnim zadacima bio dosta borben i pozrtvovan a to je bas ono sto je nama falilo nekada u veznom redu, imao je sansu u Bochumu da se probije ali nije bilo dovoljno. Bez obzira na sve mnogi navijaci ce ga pamtimti po dobrom i smartam da je velika nepravda ucinjena nad njim da nije isao u Brazil sa reprezentacijom.ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 feb 2022, 15:56Koji je tačno razlog da je Adnan Zahirović tako rapidno propao?
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 feb 2022, 18:03Ma Sušić je tvrdio da je Tino zadnji vezni. Sanjin Prcić svakako tad nije ni bio u opticaju, on je pozvan tek poslije Svjetskog prvenstva prvi put.
Mislim, nije sad ni bitno ko je sve bio u opticaju, činjenica je da je Sušić tvrdio da mu bratić igra na deficitarnoj poziciji zadnjeg veznog i da se na kraju ugurao u avion, a da je foru ispušio Adnan Zahirović, kao igrač koji je prilično redovno igrao te kvalifikacije, a na kraju je morao ostati vani.
@Tristan10, malo si se pogubio. Prcic nit je igrao kvalifikacije nit je bio na spisku za Brazil. A TSS je prevara od strane Papeta koji nas je pravio budalama izjavama da je on DM, odnosno pravio je od sebe budalu ali eto...Tristan10 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 18:18izdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 feb 2022, 18:03Ma Sušić je tvrdio da je Tino zadnji vezni. Sanjin Prcić svakako tad nije ni bio u opticaju, on je pozvan tek poslije Svjetskog prvenstva prvi put.
Mislim, nije sad ni bitno ko je sve bio u opticaju, činjenica je da je Sušić tvrdio da mu bratić igra na deficitarnoj poziciji zadnjeg veznog i da se na kraju ugurao u avion, a da je foru ispušio Adnan Zahirović, kao igrač koji je prilično redovno igrao te kvalifikacije, a na kraju je morao ostati vani.
Selektor bi trebao da gleda gdje mu igraci igraju na klubskom nivou, analiziraju, i donesu odluke. Zahirovic nije nigdje igrao duzi period, i onda bazirano na tome odlucio da pruzi priliku Besicu. Prcic je bio validan kandidat jer je kao mlad igrac je bio standardan za Sochoux, a prosao sve omladinske selekcije. Logicno je bilo pruziti njemu priliku kao kontinuitet njegovog razvoja.
Pretpostavljam da se zezaš...Besic je bio jedan od najboljih U21, ranije već upisivao nastupe za A-selekciju i igrao na nama deficitarnoj poziciji...nije postojao navijac koji ga nije prizivao u reprezentaciju.
A dobro, kužim nije imo kvaliteta za veliku karijeru. Kod njega je doslovno bilo jedan dan se borim u Bochumu i igram solidno u reprezentaciji, sutra sam loše pojačanje za Želju, prekosutra igram sunday league football. Drastično mi je to.Goalgetter je napisao/la: ↑02 feb 2022, 16:19Zato sto nikad nije ni bio toliko kvalitetan, treba realno priznati. Ali kad je igrao za reprezentaciju, skoro nikad nije podbacio. U klubu nazalost nije bio na nivou kao u reprezentaciji, dosta je razloga. U repci je imao dosta uigran sistem i ekipu, tehnicara oko sebe u veznom redu (Medunjanin, Pjanic, Misimovic) dok je on sa loptom nazalost nije na tom levelu, ali je u defanzivnim zadacima bio dosta borben i pozrtvovan a to je bas ono sto je nama falilo nekada u veznom redu, imao je sansu u Bochumu da se probije ali nije bilo dovoljno. Bez obzira na sve mnogi navijaci ce ga pamtimti po dobrom i smartam da je velika nepravda ucinjena nad njim da nije isao u Brazil sa reprezentacijom.ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 feb 2022, 15:56Koji je tačno razlog da je Adnan Zahirović tako rapidno propao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.