FK Sarajevo - Članstvo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - Članstvo
227 novih clanova danas do sad... Ajde bar 300 za danas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebalo bi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakva ba bitka, mi se uclanjujemo jedan covjek, jedna clanska, a oni papuče i dimije učlanjuju.
Mi produzujemo clanstvo, oni uplacuju donacije.

Mi produzujemo clanstvo, oni uplacuju donacije.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sto pvaj clanak nisu objavili prosle godine? Kakva crna bitka kod nas je akcija i prosle godine bila
FK SARAJEVO mora ciljat i uradit sve da ima 7000+ clanova, bez ponizavanja bilo koga al koje zeljo il velez il bilo koji klub u bh da se mi nesto sanjima nadmecemo.
Mi moramo imat ciljeve svoje a ako neko hoce da se nadmece bojrum..
Prosle godine 1600 clanova klub kad je izasao i rekao da drzava uzima dio po dio imovine normalno je da su se oni aktivirali poceli zvat dzeka ibrahima radit kampanje u vidu prosnje
Mi moramo imat ciljeve svoje a ako neko hoce da se nadmece bojrum..
Prosle godine 1600 clanova klub kad je izasao i rekao da drzava uzima dio po dio imovine normalno je da su se oni aktivirali poceli zvat dzeka ibrahima radit kampanje u vidu prosnje
2601 - IDEMO DALJE
Nek Susic snimi da je uclanio familiju legenda nasa il ceka besplatnu clansku?
Vjeruj mi da mnogi nasi bivsi igraci od obaveza ili odsustva iz zemlje nisu u toku.Da klub pozove ne samo Susica ,vec i recimo Beslica Halida,Merlina, Musu ,Benku,Jajala,i druge da bi oni izazvali novi val uclanjenja.
500+ članova UNFKS, idemo na hiljadu nabit hebem mu mater!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
300 clanova danas
- PeakyBlinders
- Kontakt:
MašAllah. Bravo braćo, Ležerno i gospodaki obavljamo našu dužnost.
Pusti mitomane ljudi imaju toliko prodatih kartica, a moraš investitora privući, pa ko onaj tasmaniski đavo se ponašaju. Moraš malo i slagat, šta ćeš.
Kakvu bi im šamarčinu spucali kad bi Sarajevo objavilo imena svojih članova.
Pusti mitomane ljudi imaju toliko prodatih kartica, a moraš investitora privući, pa ko onaj tasmaniski đavo se ponašaju. Moraš malo i slagat, šta ćeš.
ORIGINAL 1987
ne treba na njih obracat paznjuPeakyBlinders je napisao/la: ↑03 feb 2022, 20:23MašAllah. Bravo braćo, Ležerno i gospodaki obavljamo našu dužnost.
samo svoj fazon furati
treba i grupu podrzati s clanskim
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma da isprose 500.000 hiljada agoniju ce produziti 6 mjeseci,sta onda.benko21 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 20:27ne treba na njih obracat paznjuPeakyBlinders je napisao/la: ↑03 feb 2022, 20:23MašAllah. Bravo braćo, Ležerno i gospodaki obavljamo našu dužnost.
samo svoj fazon furati
Njima ljudi spasa nems bez investitora i keš love.
Sva njihova navodna euforija je kiselog osmijeha,bar za one navijace koji su im upuceni u sitiaciju.
Sto rece **** njih idemo veceras do 00,00 sati na 2.700..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mjesec i nesto tacnijeamypitar je napisao/la: ↑03 feb 2022, 20:50Ma da isprose 500.000 hiljada agoniju ce produziti 6 mjeseci,sta onda.benko21 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 20:27ne treba na njih obracat paznjuPeakyBlinders je napisao/la: ↑03 feb 2022, 20:23MašAllah. Bravo braćo, Ležerno i gospodaki obavljamo našu dužnost.
samo svoj fazon furati
Njima ljudi spasa nems bez investitora i keš love.
Sva njihova navodna euforija je kiselog osmijeha,bar za one navijace koji su im upuceni u sitiaciju.
Sto rece **** njih idemo veceras do 00,00 sati na 2.700..
.Za normalno funkcionisanje Kluba potrebno je na mjesečnom nivou obezbijediti iznos od cca. 300.000 KM
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Fudo, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Haksss, keli, Lavcina, leo1946, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, pierce, plisek, Proximic, Rule_hz, SamoDaKazeem, skoJaa i 120 gostiju.