Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Kakve veze ima hrvatska sa nama?
Edis je držao školu košarke Bosna XL ako se ne varam, nisam ni znao da ima sina.marlostanf1eld je napisao/la: ↑30 dec 2021, 13:32Dino Subasic je iz Bihaca, od Edisa Subasica sto je nekad igrao za Bosnu sin. Inace rodjak mu je Sandro Kulenovic, znaju ko je ovi sto prate fudbal, tako da je sve jasno.
Jeste, on je i radio sa Musom prvi, prije Kosa i Enesa.Baboon je napisao/la: ↑06 jan 2022, 22:12Edis je držao školu košarke Bosna XL ako se ne varam, nisam ni znao da ima sina.marlostanf1eld je napisao/la: ↑30 dec 2021, 13:32Dino Subasic je iz Bihaca, od Edisa Subasica sto je nekad igrao za Bosnu sin. Inace rodjak mu je Sandro Kulenovic, znaju ko je ovi sto prate fudbal, tako da je sve jasno.
U subotu sam sreo ovog Blanca u nasoj maloj dvorani na utakmici 4. lige, djevojka mu ovdje igra kod nas i ja se sjetih starih dana kad sam ga se plasioTele33 je napisao/la: ↑11 avg 2015, 16:02Dobra odbrana. Ni jednu njihovu utakmicu ni jedan tim nije išao preko 70 poena. Npr. Latvija im je ubacila 35 poena. Dobili tijesno Hrvate i Crnogorce. Najbolji strijelac i igrač s najviše minuta im je playmaker 1.84 visok Blanc.mirzatele je napisao/la:Jel neko gledao France protiv Srbije ili nekad ranije, kakvi su ?
kakav je zbilja taj mali, jel to po bratu ili je zna mali igrati, sjecam se da je Nurkic bi zesci panj prije, a postade pravi kosarkas jos jedan dokaz da mlade kategorije ne znace nista
Nurkić je bio dominantan junior, imao je za U18 reprezentaciju i utakmice sa preko 30 poena i 15, 20 skokova. On samo može biti primjer da mlađe kategorije znače nešto.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 feb 2022, 14:14kakav je zbilja taj mali, jel to po bratu ili je zna mali igrati, sjecam se da je Nurkic bi zesci panj prije, a postade pravi kosarkas jos jedan dokaz da mlade kategorije ne znace nista
Izvini , ali kada je to Nurkić bio žešći panj ?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 feb 2022, 14:14kakav je zbilja taj mali, jel to po bratu ili je zna mali igrati, sjecam se da je Nurkic bi zesci panj prije, a postade pravi kosarkas jos jedan dokaz da mlade kategorije ne znace nista
Brate, uz duzno postovanje, ali pises gluposti. Jusuf je s 18 godina bio bolji nego sto ce Reuf ikad biti. Cisto sumnjam da si ga ikad gledao. Momak s 18 godina nije znao hodati, a i sad je tek malo bolji otkako je u Sparsima sezonu i po (ili tako nesto). Za Sikirasa se slazem. Ja licno sam za njega mislio da ce napraviti bolju karijeru od Muse. Ovog su zezala ledja, a Njegos je imao sve predispozicije da bude legitimni nasljednik Mirze.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:04nije panj, izrazio sam se pogresno, ali sjecam ga se kao danas lose kretnje, statican znao je i sa crte zicer fuliti, te brojke ja nigdje ne racunam Reuf Livadic je bio dominantan u mladim kategorijama upravo zbog visine, moja je greska sto sam ga nazvao panjem ali meni licno nije obecavao ni trunku igraca kakav je danas postao, a bilo je primjera tipa Sikiras za kojeg sam smio ruku u vatru staviti da ce napraviti finu karijeru, sto bi amerikanci rekli cisti "slasher" nesto sto je danas jako trazeno a eto gdje mu karijera ode, to sam mislio reci halalite.
ma nije problem od tebeGhuraba je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:24Brate, uz duzno postovanje, ali pises gluposti. Jusuf je s 18 godina bio bolji nego sto ce Reuf ikad biti. Cisto sumnjam da si ga ikad gledao. Momak s 18 godina nije znao hodati, a i sad je tek malo bolji otkako je u Sparsima sezonu i po (ili tako nesto). Za Sikirasa se slazem. Ja licno sam za njega mislio da ce napraviti bolju karijeru od Muse. Ovog su zezala ledja, a Njegos je imao sve predispozicije da bude legitimni nasljednik Mirze.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:04nije panj, izrazio sam se pogresno, ali sjecam ga se kao danas lose kretnje, statican znao je i sa crte zicer fuliti, te brojke ja nigdje ne racunam Reuf Livadic je bio dominantan u mladim kategorijama upravo zbog visine, moja je greska sto sam ga nazvao panjem ali meni licno nije obecavao ni trunku igraca kakav je danas postao, a bilo je primjera tipa Sikiras za kojeg sam smio ruku u vatru staviti da ce napraviti finu karijeru, sto bi amerikanci rekli cisti "slasher" nesto sto je danas jako trazeno a eto gdje mu karijera ode, to sam mislio reci halalite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.