Mislim da ce ici dosad 2651
FK Sarajevo - Članstvo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - Članstvo
Moze li samo informacija koja je cijena za Bordo Plus clanski paket i ako se ne varam to se moze samo prostorijama uplatiti ?
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Nije to nikakva bitka.
Bar ne ovako. Kod nas je princip 1 član = 1 uplata i to je realno stanje.
Kod njih akcija.
Ne možeš nikako uporediti.
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 08:29Nije to nikakva bitka.
Kod njih akcija.
Ma koliko oni kmecali kukali,apelovali , ne idem im bas najbolje.Pored nevidjene mediske hajke ,i svega u hiljadu + razlike je sramota, Treba raju i razumjeti izugibili smo titulu,katastrofa sa prijasnjom upravom.Polako Mirvic vraca stvari na svoje mjesto,navijaci vide napredak,vraca povjerenje i onu pozitivu.
Evo po Avazu danas bi Hamza mogao da potpiše.Sutra utakmica i vikend.Tek ce ssd krenuti euforija,jos ako Ovcinu dovedu .
- Shategabri
- Kontakt:
Što se nas tiče sve si rekao.amypitar je napisao/la: ↑04 feb 2022, 08:41Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 08:29Nije to nikakva bitka.
Kod njih akcija.
Ma koliko oni kmecali kukali,apelovali , ne idem im bas najbolje.Pored nevidjene mediske hajke ,i svega u hiljadu + razlike je sramota, Treba raju i razumjeti izugibili smo titulu,katastrofa sa prijasnjom upravom.Polako Mirvic vraca stvari na svoje mjesto,navijaci vide napredak,vraca povjerenje i onu pozitivu.
Ebo po Avazu danas bi Hamza mogao da potpiše.Sutra utakmica i vikend.Tek ce ssd krenuti euforija,jos ako Ovcinu dovedu .
Ovo je i odlično obzirom na okolnosti.
Koševo Zapad
Mislim da svako od nas može podsjetiti po par ljudi da produže ili da se učlane. Raja jednostavno u trci frci i zaboravi, a nije im puno izdvajanja, nego jednostavno ne znaju ni oni sto ne produže..Ja sam uspio "probuditi" 5-6 starih članova da produže..
I manite se takmičenja sa komsinicom, oni skupljaju pare, organizuju se da ne propadnu skroz, ovo sad nema veze sa realnim brojem članova. Uostalom ko ih j...
Bordo pozdrav.
I manite se takmičenja sa komsinicom, oni skupljaju pare, organizuju se da ne propadnu skroz, ovo sad nema veze sa realnim brojem članova. Uostalom ko ih j...
Bordo pozdrav.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ne takmiči se niko i ne treba o tome ovdje pisati uopšte.
00002732
00002732
Koševo Zapad
- luis enrique
- Kontakt:
Moze se taj paket i telefonski naruciti u fan shopu, 10km dostava, placanje po preuzimanju. Meni sutradan stigao.
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
- Shategabri
- Kontakt:
10km dostava iako sam iz sarajeva ?

- luis enrique
- Kontakt:
Mene je toliko kostala dostava za Maglaj, da li je to fiksna cijena ili ima razlike ne znam.Ja sam to brze bolje narucio misleci da je akcija ogranicenog trajanja, iako sam svako malo u Sa. U svakom slucaju tebi je isplatnije otici do shopa
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Bordo Plus paket je
ja sam nesto oko 115 KM platio stavio Djokanovic ( bordo) + sve logo na dres. 

-
- Kontakt:
Za 84 sata 1000 novih članova. Idu matični brojevi kao halva.
Najveca navala je bila pred utakmicu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:29Za 84 sata 1000 novih članova. Idu matični brojevi kao halva.
Tek sutra mozemo ocekivati ludilo utakmica + Hamza.Siguran sam da cemo oboriti nas rekord sto se tice clanarine i to debelo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.