Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jan 2011, 20:22

Amauri je bio zvijer u Palermu, sam je igrao cesto protiv odbrana, al ocigledno lik ima problema sa samopouzdanjem i psihom, pada lako , tako da nije za velikog kluba jer tamo je pritisak cesto ne snosljiv, sto je sam okusio i pokazao da je slab u tom dijelu a bez toga nema igre na velikoj sceni, steta , bacene pare u zrak al bio je u sjajnoj formi nekad, al nekad nije dovoljno za Juve , treba bit stalno al opet moram se malo i ispravit, za ovaj "Juve" i Motta je dobar, tako da cu malo sad da sutim i pokrijem se peskirom :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 jan 2011, 20:58

juventus 0244 je napisao/la:
Kad pogledam reakcije nakon golova koje je davao Juventusu nikad to nije slavio baš onako slasno, nije ona izjava od danas bila slučajna nego je to baš bio njegov san, da zaigra jednog dana u Juventusu i da ga navijači volje! ;)
i ima albanskih korijena :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 21:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
Kad pogledam reakcije nakon golova koje je davao Juventusu nikad to nije slavio baš onako slasno, nije ona izjava od danas bila slučajna nego je to baš bio njegov san, da zaigra jednog dana u Juventusu i da ga navijači vole! ;)
i ima albanskih korijena :mrgreen:

:D ispravljeno greška u pisanju , ali dobar fol :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2011, 21:06

@admire

Ma zanemarit cemo amaurija..svima se desava da "nalete" na takvog fudbalera...i veci igraci su znali biti promasaj....jednostavno ga ne ide i dzaba...na pocetku je bio dobar al mnogobrojne povrede i problemi sa formom ga prate posljednje 2-3 godine....on je izgubljen slucaj...bas kao quaresma,rochemabach,alfonso(pade mi to napamet,da se ne uvrijede navijaci barce... :mrgreen: ciji klub simpatiziram,prije nego sam i juventus zavolio cak, a samim tim i pratim :mrgreen: )...za te igrace su dati ogromni novci..a nista nisu pokazali....desi se jbg....

Ja sam pokusao navesti primjere almirona,tiaga,andradea, martineza....ogromne su pare potrosene na te ipak nedokazane igrace u velikim klubovima....to je ta razlika izmedju malih i velikih klubova,gdje se igraci ne uspiju prilagodoti....i gdje kvalitet igraca dolazi do izrazaja.Nije kvalitet samo znati igrati...mnogo je tu stvari koje su potrebne da budes vrhunski igrac..pa cak i one nabizarnije kao podnosnonje pritiska i preuzimanje odgovornosti....
pa nije ba Pepe toliko losh ebemu mater
pa naravno da nije,ako je iko to govorio..ja sam...branio sam i pepea,caceresa i jos neke igrace koji su bili u Juventusu u tom periodu,za koje sam rekao da su vrlo zahvalni igraci..mozda ne toliko kvalitetni ali korisni....i kad se tome doda određeni kvalitet....dobijes jednu kompaktnu cijelinu ;) Al gdje su ti kvalitetni igraci....??

samo je krasic ta mozda..ostalo ne vrijedi spominajti...za 5 godina..zalosno.

Ja mislim da je trenutno najveci problem juventusa trener
Jedan od problema,slazem se....otjeran je Rnieri,realno najboilji trener u ovom peridou kojeg smo imali.A dovodjeni su treneri bez potrebnog autoriteta ili nedovoljno dokazani u velikim klubovima...bas kao sto je slucaj i sa igracima...

U medjuvremenu,ekipa je izgubila onaj pobjednicki menatlitet i sve ono sto je krasilo Juve kroz historiju.....e pa necu valjda ja to vratiti...potreban je trener sa cvrstom rukom,psiholog i strucnjak....prvo to treba vratiti..pobjednicki mentalitet.

Sad da ne budem pametan...ali ja sam na pocetku govorio da je samo Alegri rijesenje od svih ponudjenih,mogu se ti postovi naci....a ne nekakv gasperini,del neri i ostali....nije to za Juventusa.A Max je svoje pokazao u Milanu....

Sto je nagore nema dovoljno dobrih trenera na trzistu koji su zainteresovani za tu funkciju....eto na sta je Juve spao....Hidink,Benitez..sve se to spominjalo ali niko nije bio dovoljno odlucan...znaju u sta se upustaju....a ziherasima poput Del Nerija,zacheronnija ne treba 2x reci....jer moze se desit neka luda sreca pa da nesto naprave,odmah prihvataju..nazalost,toliko sretni nismo...

Nama treba provjeren trener,provjerani igraci....i nista vise i manje.To je jedini recept...

i ko ej kriv??? pa valjd aoni sto dovode trenere i igrace....

najbolji primjeri su ovi sto cu navesti....

Diego Millito je "bio" nas igrac bukvalno...desava se da ga pustamo nekako..ostalo je historija koju je ispisao prosle sezone....

najsvjeziji primjeri...cavani koje smo mogli uzeti za nekih 15 miliona...odlazi u direktne konkurente...i vidimo sta radi...

pazzini...bice isto kao sa militom....a mogli smo ga dobiti....pravog napadaca za narednih nekoliko godina

cassano?? i jso mnogo takvih primjera....a sto je anjgore,nasi konkurenti su sve to pokupili....sto se ispostavilo kao odlicna pojacanja....

haj sto sebi skodimo...al sto drugima olaksavamo :roll:

i onda s edesava da krpimo ekipu,gomilamo igrace i sta sve ne....

i to ej ta uprava..i to je ta transfer politika....

da ne govorim slucajeve di natale,flosro flores..koji su ODBILI...hej,odbili..Juventus....

ne mora niko voljeti juve,al ne moze biti ravnodusan na sta je ovaj klub spao....kakv je to velikan samo bio...bio
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2011, 21:20

juventus 0244 je napisao/la:SLUŽBENO: Amauri u Parmi je li moguće :D :D.

Opet mu mi platu dajemo, jel :?

Ako je tako, onda je dupli troska i opet ga mi pusimo. A sve se nema para, ha Marotta :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jan 2011, 21:22

ma nema se k para, mi Trezegeu platu dajemo jos uvijek, Marotta zna poso hahha :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2011, 21:25

Haj kad je bal, nek je maskenbal :mrgreen: ...luda kuca svega mi druze.,,Ima li tih izjava od Legra, nesto sam cini mi se procitao ovdje o tome :?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2011, 21:26

vidi ovih sto se zaebaju.... :lol: :lol:

ja sam cuo i camoranesija da jos placmo :mrgreen: :lol: :P :P

A jbg....tako je kako je....a nije dobro
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 21:29

Kad ode pita nek ide i tepsija :D. Pa ja volim što je Amauri otišao pa neka mu daje naša uprava cijelu platu, samo da ga ne gledam više. Ali mislim da to Parma plaća, ali nisam siguran ili možda jedan dio mi.

Mozda i Zebina dobija regres od uprave :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 jan 2011, 21:34

ma mi svojim igracima ovih skorasnjih generacija, uplacujemo i penziono-INVALIDSKO osiguranje, naglasak na invalidsko, hrpa invalida ba,cast izuzecima

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jan 2011, 21:34

Barem smo se jedan problem rijesili, Amauri,, Al ako je to tacno da mu mi placamo platu onda ovaj MArotta nije sav...

odakle tolike pare odjednom?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 jan 2011, 21:37

HAHAHAHAHHAHAHA, Pa sada smo i zvanično dotakli dno što se tiče dovođenja igrača :oops:
Nastavlja se projekt sinjore marote tzv. JUVEDORIA :D
Dovodimo Matria i još dajemo 2.5 miliona, pola ugovora Ariauda, a otkupna cijena tričavih 15 milki za igrača koji je do prije godinu dana bio rezerva u Cagliari-u :mrgreen:
Vrhunac je ostanak Popaja :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2011, 21:42

Nema napretka!!!!????

Samo mi nije jasno sta u ovoj prici navijaci rade....ja sam ovdje i jedem se....ne mogu shvatit da ja mogu vise voljeti klub nego neko tamo....

sta cekaju???

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 21:45

sarajlija89 je napisao/la:Nema napretka!!!!????

Samo mi nije jasno sta u ovoj prici navijaci rade....ja sam ovdje i jedam se....ne mogu shvatit da ja mogu vise voljeti klub nego neko tamo....

sta cekaju???
Pripremaju jaja pa u srijedu na siciliji će biti pakleno :mrgreen: . Ja da sam sad tamo ili da sam bio sinoć uhhhhh, bolje što nisam.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2011, 21:45

SoloJuve26 je napisao/la:Barem smo se jedan problem rijesili, Amauri,, Al ako je to tacno da mu mi placamo platu onda ovaj MArotta nije sav...

odakle tolike pare odjednom?
Para je bilo uvjek. Cekala se CL da bi se tek tada dovela zvucna imena. Al' sipak, malo su se prekontali, kol'ko para tol'ko zike, ha ya :mrgreen:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 jan 2011, 21:48

sarajlija89 je napisao/la:Nema napretka!!!!????

Samo mi nije jasno sta u ovoj prici navijaci rade....ja sam ovdje i jedam se....ne mogu shvatit da ja mogu vise voljeti klub nego neko tamo....

sta cekaju???
Čekaju da još jednu sezonu ostanemo bez LP i da se komotno upustimo u borbu za sredinu tabele u narednim godinama sa Matrijem, Tonijem, Martinezom, Mottom, Grossom, Pepeom, Iaquintom ...

Meni je nevjerovatno da se svo dovođenje igrača prepusti jednom mahalašu, koji nezna dovesti igrača van Italije, koji ima neke svoje talove sa ovim prijateljima iz malih klubova i pomaže im dovodeći polovnjake u Juve za velike i nerealne pare :cry:

P.S. Kakve priče da se ima para, pa mi imamo samo kitu, stadion zjapi prazan, nema LP, oni **** vlasnici neće da ulože eura :x
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2011, 21:51

Ako oastanemo bez Lp,bit ce katastrofa..a zaostatak je veliki vec za konkurentima..i sa formom koja ne obecava...plus 2 zaredom gostovanja....

jel moze gore???

nada li se iko icemu??? :roll:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jan 2011, 21:54

sarajlija89 je napisao/la:Ako oastanemo bez Lp,bit ce katastrofa..a zaostatak je veliki vec za konkurentima..i sa formom koja ne obecava...plus 2 zaredom gostovanja....

jel moze gore???

nada li se iko icemu??? :roll:

Uvijek moze biti gore jarane.... ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 jan 2011, 21:54

Po meni Matri nije vrhunski igrač, ali sasvim je dostojan igrač za Juventusa, čovjek je ove sezone već postigao 11 golova i on je trenutno najbolje riješenje što je bilo na tržištu i svakako je bolji od Sandokana koji je konačno otišao...Sreća je što nije otkupljen. već samo posuđen s pravom otkupa na kraju sezone, to će njegove igre pokazati...Ta otkupna cijena je previsoka jer Matrijeva realna cijena je 10 miliona, predsjednik Caglaria je na foru ufatio Marottu jer je znao da Juventusu treba napadač zato je otišlo tih nekih dodadnih 5 miliona...A ovaj dečko što pita za Amaurijevu plaću, odakle pare, godišnje plaće igrača su uračunate u budžet kluba...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jan 2011, 21:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Po meni Matri nije vrhunski igrač, ali sasvim je dostojan igrač za Juventusa, čovjek je ove sezone već postigao 11 golova i on je trenutno najbolje riješenje što je bilo na tržištu i svakako je bolji od Sandokana koji je konačno otišao...Sreća je što nije otkupljen. već samo posuđen s pravom otkupa na kraju sezone, to će njegove igre pokazati...Ta otkupna cijena je previsoka jer Matrijeva realna cijena je 10 miliona, predsjednik Caglaria je na foru ufatio Marottu jer je znao da Juventusu treba napadač zato je otišlo tih nekih dodadnih 5 miliona...A ovaj dečko što pita za Amaurijevu plaću, odakle pare, godišnje plaće igrača su uračunate u budžet kluba...

Ma nije on los, sigurno bolji od Amauri i IAqinte tako da tu nista ne gubimo, al mislim treboj e ovo Marotta malo ranije napraviti, al sta je tu je sad...Ipak momak je dao 11 golove nije to malo,

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []