Od srca vam zelim da sto vise clanova i clanarina skupite, i jeste iskreno sramota da se ista ispod 10 hiljada stavlja na stranicu. Obzirom da sam navijač Želje, vidjecete da cemo mi za mjesec imati preko 15000 aktivnih clanova. Ovih 10 milja sto smo stavili kao cilj cemo dostici kroz max 7 dana, a onda nam je cilj 20 hiljada sto uospte nije nedostizno.Pa Hajduk Split ima skoro 35000 aktivnih clanova, sto ne bi Zeljo i Sarajevo mogli po 20 milja nabitiPitar6785 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:36Ja mislim da nama komsije nisu nista uradile nit se mi sad nesto takmicimo, pa mi smo i prosle godine imali 3776 clanova, mozda jedino sto cemo sad do polovine februara izac na taj broj a ovako to bi bilo do polovine marta..
Al bez obzira koliko ovde neki pitari svrsavaju na brojke smjesnismo ako je ovo nesto sa cim smo zadovoljni. Mene bi bilo stid stavit 3500 clanova na oficijalnu web stranicu. Najveci klub u drzavi da ima, 7000 i vise hiljada je ok cifra 10000 je cifra gdje ce sponzori reci ovo je oZbiljno i nebi bilo lose reklamirat se, i da to clanstvo drzimo svake godine uz 100-500 ljudi da svake godine bude u plusu..
Sokolje ima 3500 ljudi, selo u SARAJEVU.
FK Sarajevo - Članstvo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - Članstvo
Volim te Zeljo!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala ali nećete jer niste nikad u historiji prešli 2 hiljade članova i uvijek ste ispod nas što se toga tiče. Vama su podvalili da je ovo članarina jer izgleda pismenije a faktički je mix uz ogroman broj donacija. Bombardovali ste i da se raja učlanjuje pa ste imali x3 manje članova od nas. Govorim o aktivnim članovima, jedna osoba - jedna članska kao svi klubovi u Europi pa i Hajduk kojeg si spomenuo a ne ovo što vi radite.zlatandr je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:59Od srca vam zelim da sto vise clanova i clanarina skupite, i jeste iskreno sramota da se ista ispod 10 hiljada stavlja na stranicu. Obzirom da sam navijač Želje, vidjecete da cemo mi za mjesec imati preko 15000 aktivnih clanova. Ovih 10 milja sto smo stavili kao cilj cemo dostici kroz max 7 dana, a onda nam je cilj 20 hiljada sto uospte nije nedostizno.Pa Hajduk Split ima skoro 35000 aktivnih clanova, sto ne bi Zeljo i Sarajevo mogli po 20 milja nabitiPitar6785 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:36Ja mislim da nama komsije nisu nista uradile nit se mi sad nesto takmicimo, pa mi smo i prosle godine imali 3776 clanova, mozda jedino sto cemo sad do polovine februara izac na taj broj a ovako to bi bilo do polovine marta..
Al bez obzira koliko ovde neki pitari svrsavaju na brojke smjesnismo ako je ovo nesto sa cim smo zadovoljni. Mene bi bilo stid stavit 3500 clanova na oficijalnu web stranicu. Najveci klub u drzavi da ima, 7000 i vise hiljada je ok cifra 10000 je cifra gdje ce sponzori reci ovo je oZbiljno i nebi bilo lose reklamirat se, i da to clanstvo drzimo svake godine uz 100-500 ljudi da svake godine bude u plusu..
Sokolje ima 3500 ljudi, selo u SARAJEVU.
Sve najbolje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Od objave za Hamzu vec 15 novi clanova
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sada je li donacija ili ne, ja ne ulazim u to, ali u konačnici bitan je ukupan broj aktivnih članarina koje se uplate i za koju se izda članska kartica. Sada je li moje dijete zagriženi navijač Zelje ne znam, ali ima člansku karticu na svoje ime i uredno uplaćenih 20KM za aktivaciju iste. Mi smo vec 6000 od 01.01. nagurali, tako da je 10 000 kroz 6,7 dana vise nego ostvarivo. LP svima
Volim te Zeljo!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa jel vidiš da člansku ima Krste Velkoski? Jel on navija za Želju?zlatandr je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:12Sada je li donacija ili ne, ja ne ulazim u to, ali u konačnici bitan je ukupan broj aktivnih članarina koje se uplate i za koju se izda članska kartica. Sada je li moje dijete zagriženi navijač Zelje ne znam, ali ima člansku karticu na svoje ime i uredno uplaćenih 20KM za aktivaciju iste. Mi smo vec 6000 od 01.01. nagurali, tako da je 10 000 kroz 6,7 dana vise nego ostvarivo. LP svima
Svaka čast tebi, ti znaš da si registrovao sebe i svoje dijete, ali je činjenica da tu ima više uplaćenih članarina nego članova jer nije sistem 1 uplata = 1 član nego može biti 3, 5, 7.
U svakom slučaju dobra akcija i sretno!
Iduće godine idemo i jedni i drugi sa standard članarinom nadam se, to je već reprezent.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bitno je radi novca i tu sam već pisao da vam je odlična akcija ali ovo je mix članskih uz more donacija, to ne predstavlja pravo stanje kada se učlanjuju auta, kućni ljubimci i jedna osoba 5-10 puta. To nema u drugim klubovima, to hoću da ti kažem. Nije slučajno da nikada u historiji niste imali veći broj članskih od nas, prošle godinte ste imali skoro x3 manje. Definicija članstva je drugačija.zlatandr je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:12Sada je li donacija ili ne, ja ne ulazim u to, ali u konačnici bitan je ukupan broj aktivnih članarina koje se uplate i za koju se izda članska kartica. Sada je li moje dijete zagriženi navijač Zelje ne znam, ali ima člansku karticu na svoje ime i uredno uplaćenih 20KM za aktivaciju iste. Mi smo vec 6000 od 01.01. nagurali, tako da je 10 000 kroz 6,7 dana vise nego ostvarivo. LP svima
Hajduk kojeg si spomenuo bi ovim putem imao 100K+ hladno.
Tebi svaka čast i trebaš podržavati svoj klub!
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
tacnije 0002948

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Pitanje za ove štrbere
može li se više članskih na jednu adresu naručiti/isporučiti, preko web stranice, online plaćanjem?

može li se više članskih na jednu adresu naručiti/isporučiti, preko web stranice, online plaćanjem?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno, samo ne možeš sam sebe učlaniti više puta.
Normalno da neću. Nismo bijeda ko neki, u svakom smislu

Danke
- kupus army
- Kontakt:
Ja sam još juče uplatio za sebe i drugara ziralno, nisu mi jos poslali potvrdu da sam član, tako da sigurno ima jos članova samo dok u klub legnu sredstva za članarinu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odbrojavamo minute
- SedrenikHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Do 18:00Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:44Evo ja da reknem da će biti do 18:30![]()

1946-1987
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, fanaticoszg, mosarajvosa83, PingoFTW i 60 gostiju.