FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hajp nam je skroz pao.. Moramo dovest nekog egzoticnog igraca, da nam malo grad zivne. Ko sto bi sa onim prosle zime.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma kakva egozika, treba prvo dovest nekog ko će vodit zvaničnu stranicu i objavljivat ažurno sve. Ovo je užasno, Trebava Zelinja objavi rezultat na kraju i proprati dešavanja. Postava se objavljuje s jednom te istom slikom s plastike na Tušnju.. i to je to..
I onda odjednom izleti objava kupite privjesak..
Kako uvijek te sitnice bodu oči i zašto osnovne stvari ne mogu bit normalne
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Najava nastavka paćenja očiju u drugom dijelu sezone...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Daj boze da mi sa ovim igracima i ostanemo u ligi kako je krenulo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kad pogledam desavanja u Zelji,Sarajevu,Zrinjskom,Velezu itd i onda pogledas kod nas tacno bi insan od muke poceo povracat.. kod nas bas nikakvog plana nema,sve se radi nazor,igraci se nabacaju kako stignu i gledaj da ne ispadnes u ligi..
Nedo Bog naci kakvog jakog sponzora ili privatnika da udje u klub
Nedo Bog naci kakvog jakog sponzora ili privatnika da udje u klub
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa de nam nadji, lako cemo ga ubaciti u klub.harry_90 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 16:20Kad pogledam desavanja u Zelji,Sarajevu,Zrinjskom,Velezu itd i onda pogledas kod nas tacno bi insan od muke poceo povracat.. kod nas bas nikakvog plana nema,sve se radi nazor,igraci se nabacaju kako stignu i gledaj da ne ispadnes u ligi..
Nedo Bog naci kakvog jakog sponzora ili privatnika da udje u klub![]()
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ako je lako evo ja cu, ali imam neke uslove.Skojevska je napisao/la: ↑04 feb 2022, 16:26Pa de nam nadji, lako cemo ga ubaciti u klub.harry_90 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 16:20Kad pogledam desavanja u Zelji,Sarajevu,Zrinjskom,Velezu itd i onda pogledas kod nas tacno bi insan od muke poceo povracat.. kod nas bas nikakvog plana nema,sve se radi nazor,igraci se nabacaju kako stignu i gledaj da ne ispadnes u ligi..
Nedo Bog naci kakvog jakog sponzora ili privatnika da udje u klub![]()
Nisam zaduzen da ga ja trazim,ima ko je zaduzen valjda za to.. jedino u nas ne znaju naci jakog sponzora 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
A inace u ostalim klubovima su jaki sponzori, zato klubovi igraju na tako visokom nivou i bez dugova. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
na osnovu ovih prijateljskih vi ste vec zakljucili da cemo se boriti za goli opstana? tako mi se cini haman. iako nam je roster ostao isti (osim sto je otisao Beganovic) dosla 2 igraca, obojica mlada jedan je bio trazen od citave lige nedavno, ovaj drugi mislim i da nas nece toliko razocarat. Na osnovu prijateljskih se nista ne moze zakljucit al eto
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Kad u susretima sa hrvatskim TREĆELIGAŠEM i novajlijom u PL, ne daš nijedan gol, ne možeš biti optimista za ubuduće, al nikako.Pashoni je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:38na osnovu ovih prijateljskih vi ste vec zakljucili da cemo se boriti za goli opstana? tako mi se cini haman. iako nam je roster ostao isti (osim sto je otisao Beganovic) dosla 2 igraca, obojica mlada jedan je bio trazen od citave lige nedavno, ovaj drugi mislim i da nas nece toliko razocarat. Na osnovu prijateljskih se nista ne moze zakljucit al eto
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
i sa Slogom iz Doboja si odigrao na Tusnju 1 1, pa smo u Srbiji tamo igrali s njihovim novajlijama i drugoligasima, prijateljske su tu da se eksperimentise i da svi dobiju priliku, ne mora se objasnjavat to valjda..Sky9 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:45Kad u susretima sa hrvatskim TREĆELIGAŠEM i novajlijom u PL, ne daš nijedan gol, ne možeš biti optimista za ubuduće, al nikako.Pashoni je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:38na osnovu ovih prijateljskih vi ste vec zakljucili da cemo se boriti za goli opstana? tako mi se cini haman. iako nam je roster ostao isti (osim sto je otisao Beganovic) dosla 2 igraca, obojica mlada jedan je bio trazen od citave lige nedavno, ovaj drugi mislim i da nas nece toliko razocarat. Na osnovu prijateljskih se nista ne moze zakljucit al eto
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ja na Tušnju ove godine ne vidjeh smislenu akciju na postavljenu odbranu protivnika. I evo, i protiv jednog trećeligaša mi ne možemo bar jedan uvaljati.Pashoni je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:54i sa Slogom iz Doboja si odigrao na Tusnju 1 1, pa smo u Srbiji tamo igrali s njihovim novajlijama i drugoligasima, prijateljske su tu da se eksperimentise i da svi dobiju priliku, ne mora se objasnjavat to valjda..Sky9 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:45Kad u susretima sa hrvatskim TREĆELIGAŠEM i novajlijom u PL, ne daš nijedan gol, ne možeš biti optimista za ubuduće, al nikako.Pashoni je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:38na osnovu ovih prijateljskih vi ste vec zakljucili da cemo se boriti za goli opstana? tako mi se cini haman. iako nam je roster ostao isti (osim sto je otisao Beganovic) dosla 2 igraca, obojica mlada jedan je bio trazen od citave lige nedavno, ovaj drugi mislim i da nas nece toliko razocarat. Na osnovu prijateljskih se nista ne moze zakljucit al eto
Sve OK, pripremne nisu ligaške, ali indikativno je...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Vidis da moras
Hoce ko od uprave izaci sa informacijama o dugovima ili ide jos priča da nemamo para jer se stabilizujemo iako se ne zna dokle smo s tom stabilizacijom
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kao neko ko decenijama prati ovaj klub, znam da često u prvenstvu bude kontra od onoga što je bilo na pripremama.
Ali, obzirom da se mi patimo da dođemo do šanse i gola od početka ove sezone, ove pripremne ukazuju da nema nikakvih pomaka kad je to u pitanju. Mada nisam ni očekivao ništa drugo.
Ali, obzirom da se mi patimo da dođemo do šanse i gola od početka ove sezone, ove pripremne ukazuju da nema nikakvih pomaka kad je to u pitanju. Mada nisam ni očekivao ništa drugo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: TuzlanskaFukara2702 i 3 gosta.