Popušili smo ga....
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nadam se da ce preko Salčina nesto uspjeti dogovoriti.I946 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:29Ono sto sam ja cuo (info od prije 3-4 dana) je da je Ovcina pristao, ali vrabcici koce jer traze previse. Vidim da si bio u pravu za Hamzu, nadam se da si i za Ovcinu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:18Hamza završio potpis, video, slikanje... Sutra u Turskoj.
Jbga, moj izvor kaže i da je Ovcina zavrsen.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- SedrenikHz
- Kontakt:

Isto sam pomislio kada sam vidio da su se dogovorili za Salcina. Mozda su ovi pristali i za Ovcinu.Historicar je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:44Nadam se da ce preko Salčina nesto uspjeti dogovoriti.I946 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:29Ono sto sam ja cuo (info od prije 3-4 dana) je da je Ovcina pristao, ali vrabcici koce jer traze previse. Vidim da si bio u pravu za Hamzu, nadam se da si i za Ovcinu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:18Hamza završio potpis, video, slikanje... Sutra u Turskoj.
Jbga, moj izvor kaže i da je Ovcina zavrsen.
ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:47Aduka87 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:28Dolaskom Čatakovića nije završen prijelezni rok na Koševu. Blizu dogovora je i transfer Makedonca Daniela Avramovskog, koji je posljednji angažman imao u Kajzerisporu.
- Još nismo dogovorili transfer, ali vjerujem da smo blizu, javlja naš izvor iz sarajevske Titove 38b.

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dajte nam još Avrama i Ovčinu, predstavite ih zajedno, ne može se više čekati. 
Sutra tekma

Sutra tekma

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
INTERVJU - HAMZA ČATAKOVIĆ O PRVIM UTISCIMA NAKON POVRATKA NA KOŠEVO

Fudbalski klub Sarajevo danas je dobio novo pojačanje. Dijete našeg kluba, Hamza Čataković, ponovo je na Koševu. Bivši igrač slovačkog Trenčina i bugarskog CSKA potpisao je dvoipogodišnji ugovor s našim klubom.
“Presretan sam zbog povratka u Sarajevu. Posljednjih nekoliko dana dobio sam ogroman broj poruka podrške i poziva da se vratim od strane naših navijača. Oni su mi zaista pokazali da me dočekuju otvorenih ruku i zahvalan sam na tome.”, rekao je Čataković, osvrnuvši se na prvi period proveden u Fudbalskom klubu Sarajeva, kada je kao junior Akademije nastupao za prvi tim.
“Sarajevo mi je ostalo u prelijepom sjećanju. Ponajviše sam vremena proveo u Akademiji i juniorima kluba kada sam prvi put nosio dres Sarajeva, ali se rado sjećam perioda sa prvim timom i seniorskih utakmica koje sam odigrao. Postigao sam gol u debiju za seniore i nastavljam sada gdje sam stao prije nekoliko godina."

Čataković se priključuje timu trenera Vasoskog sutra.
“Odradio sam pripreme u bivšem klubu i osjećam se dobro. U treningu sam i jedva čekam da se pridružim ekipi u Antaliji. S dosta igrača sam igrao, tim Sarajeva poznajem jako dobro i neće biti nikakvih problema da se uklopim u tim.”, rekao je naš fudbaler, koji će nositi dres s brojem 97.
Na kraju razgovora za zvaničnu klupsku stranicu, Hamza je imao poruku za navijače.
“Stvarno se radujem povratku na Koševo. Želim da pobjeđujemo i navijačima donosimo radost. Svaki igrač Sarajeva želi pobjede i trofeje. Zbog toga smo tu. Mogu obećati za sebe da ću dati svoj maksimum kako bih pomogao ekipi da odigrao uspješno proljeće.”, zaključio je Čataković.

Fudbalski klub Sarajevo danas je dobio novo pojačanje. Dijete našeg kluba, Hamza Čataković, ponovo je na Koševu. Bivši igrač slovačkog Trenčina i bugarskog CSKA potpisao je dvoipogodišnji ugovor s našim klubom.
“Presretan sam zbog povratka u Sarajevu. Posljednjih nekoliko dana dobio sam ogroman broj poruka podrške i poziva da se vratim od strane naših navijača. Oni su mi zaista pokazali da me dočekuju otvorenih ruku i zahvalan sam na tome.”, rekao je Čataković, osvrnuvši se na prvi period proveden u Fudbalskom klubu Sarajeva, kada je kao junior Akademije nastupao za prvi tim.
“Sarajevo mi je ostalo u prelijepom sjećanju. Ponajviše sam vremena proveo u Akademiji i juniorima kluba kada sam prvi put nosio dres Sarajeva, ali se rado sjećam perioda sa prvim timom i seniorskih utakmica koje sam odigrao. Postigao sam gol u debiju za seniore i nastavljam sada gdje sam stao prije nekoliko godina."

Čataković se priključuje timu trenera Vasoskog sutra.
“Odradio sam pripreme u bivšem klubu i osjećam se dobro. U treningu sam i jedva čekam da se pridružim ekipi u Antaliji. S dosta igrača sam igrao, tim Sarajeva poznajem jako dobro i neće biti nikakvih problema da se uklopim u tim.”, rekao je naš fudbaler, koji će nositi dres s brojem 97.
Na kraju razgovora za zvaničnu klupsku stranicu, Hamza je imao poruku za navijače.
“Stvarno se radujem povratku na Koševo. Želim da pobjeđujemo i navijačima donosimo radost. Svaki igrač Sarajeva želi pobjede i trofeje. Zbog toga smo tu. Mogu obećati za sebe da ću dati svoj maksimum kako bih pomogao ekipi da odigrao uspješno proljeće.”, zaključio je Čataković.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:

Morat ces mi objasnit kako ide to da bude veci ako imas kad javi na privatne

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Jbt 2 godine su nas ubijali ovdje u pojam samo stranci, kao oni posteni, ukazivalo se da Sabra petlja oko transfera, stadiona, ugasili školu fudbala, rastjerali publiku s stadiona, niko nije mogao prici klubu. Malo mi je krivo sto nas je ovdje bilo u manjini koji smo to pricali bili smo dušmani, husrefoljubaci, zeljovci itd više je bilo koji su bili kontra nas al evo hvala Bogu Mirvić sve okrenuo na pravi put. Sad nam braćo treba jedinstvo i zajedno da krenemo naprijed za jako Sarajevo. Hvala Bogu zulum i SKoreja su iza nas. VAMOS RAJVOSAmiky_hz je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:56I Fedja Kusturica se opet angazovao u klubu![]()
Btw. Cioffi prevara bio,nije imao Uefa pro licencu,izabran mimo odredbi statuta kluba,nikad nije podnio izvještaj o radu,ukinuo skolu bez detaljne analize i bez podnosenja izvještaja za tu odluku, ispalio se bez da se javi kasnije na pozive itd itd.(Ovo su rijeci Hajrudina Kapetanovica nije mahala da se zna)

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 04 feb 2022, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Najbitnije je ovo da je odradio pripreme s CSKA, tako da neće kaskati za ostalim. Ima i više nego dovoljno vremena da se uigra, tako da je to još jedan plus.
Kad bi kroz heftu dana pristigao i Avramovski, te Ovčina, to bi bio bingo. Taman da imaju vremena da se uklope, a i samim tim da završimo s prijelaznim rokom.
Kad bi kroz heftu dana pristigao i Avramovski, te Ovčina, to bi bio bingo. Taman da imaju vremena da se uklope, a i samim tim da završimo s prijelaznim rokom.
3024
Idemo do sutra na 4000 hiljade, sad nešto trebamo vratiti klubu.
Idemo do sutra na 4000 hiljade, sad nešto trebamo vratiti klubu.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nisi ti sine bio upravu, ti svakako samo šiljiš na te legende i bivše uposlenike, pa sad jedva dočekao da kaže da je bio u toj manjini. Veća hinjara se nije pojavila na forumu, jedva čeka da šta podbode. Kasnije kad ga raja nakači, kmeči moderatorima i adminima.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:20Jbt 2 godine su nas ubijali ovdje u pojam samo stranci, kao oni posteni, ukazivalo se da Sabra petlja oko transfera, stadiona, ugasili školu fudbala, rastjerali publiku s stadiona, niko nije mogao prici klubu. Malo mi je krivo sto nas je ovdje bilo u manjini koji smo to pricali bili smo dušmani, husrefoljubaci, zeljovci itd više je bilo koji su bili kontra nas al evo hvala Bogu Mirvić sve okrenuo na pravi put. Sad nam braćo treba jedinstvo i zajedno da krenemo naprijed za jako Sarajevo. Hvala Bogu zulum i SKoreja su iza nas. VAMOS RAJVOSAmiky_hz je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:56I Fedja Kusturica se opet angazovao u klubu![]()
Btw. Cioffi prevara bio,nije imao Uefa pro licencu,izabran mimo odredbi statuta kluba,nikad nije podnio izvještaj o radu,ukinuo skolu bez detaljne analize i bez podnosenja izvještaja za tu odluku, ispalio se bez da se javi kasnije na pozive itd itd.(Ovo su rijeci Hajrudina Kapetanovica nije mahala da se zna)
![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kazem vam ja proci ce dugo vremena dok na vidjelo izadu svi marifetluci vrle bivse direktorice i jos vise vremena dok se sve to ispravi.
Za trag joj se ne znalo.
Za trag joj se ne znalo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Hajdeee, misstianopenaldo, nedimmmm1337 i 48 gostiju.