Ovog lika treba u rjecnik upisat pod pojmove "gnjida" i "hinja"GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:25Nisi ti sine bio upravu, ti svakako samo šiljiš na te legende i bivše uposlenike, pa sad jedva dočekao da kaže da je bio u toj manjini. Veća hinjara se nije pojavila na forumu, jedva čeka da šta podbode. Kasnije kad ga raja nakači, kmeči moderatorima i adminima.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:20Jbt 2 godine su nas ubijali ovdje u pojam samo stranci, kao oni posteni, ukazivalo se da Sabra petlja oko transfera, stadiona, ugasili školu fudbala, rastjerali publiku s stadiona, niko nije mogao prici klubu. Malo mi je krivo sto nas je ovdje bilo u manjini koji smo to pricali bili smo dušmani, husrefoljubaci, zeljovci itd više je bilo koji su bili kontra nas al evo hvala Bogu Mirvić sve okrenuo na pravi put. Sad nam braćo treba jedinstvo i zajedno da krenemo naprijed za jako Sarajevo. Hvala Bogu zulum i SKoreja su iza nas. VAMOS RAJVOSAmiky_hz je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:56I Fedja Kusturica se opet angazovao u klubu![]()
Btw. Cioffi prevara bio,nije imao Uefa pro licencu,izabran mimo odredbi statuta kluba,nikad nije podnio izvještaj o radu,ukinuo skolu bez detaljne analize i bez podnosenja izvještaja za tu odluku, ispalio se bez da se javi kasnije na pozive itd itd.(Ovo su rijeci Hajrudina Kapetanovica nije mahala da se zna)
![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakva euforija
Falilo je ovog braćo

Falilo je ovog braćo

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ko li je sada? Ili sponzor
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Stae, da smo ostali u borbi za titulu, bila bi jos veca.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 04 feb 2022, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Sine ja sve sto sam pisao ispostavilo se tačnim. Pisao sam da smo u dugovima i da nije bilo plata vi ste me pljuvali da lazem, pisao sam da je stadion politička igrica i to se ispostavilo da nista nisu uradili, pisao sam da vise vjerujem našim ljudima nego strancima i to se ispostavilo tačno, pisao sam da Sabrina i njezini pomocnici prave od kluba S Koreju i to se ispostavilo tačnim, gospodin Mirvić je evo za pola godine pokazao ko je sta radio i da su nas bili doveli do gašenja. Naravno da više cijenim legende nego grobare Sabrinu, Nama, i ostalu druzinu. Neka nam je ziv NAŠ MIRVIĆ I VAMOS RAJVOSA.GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:25Nisi ti sine bio upravu, ti svakako samo šiljiš na te legende i bivše uposlenike, pa sad jedva dočekao da kaže da je bio u toj manjini. Veća hinjara se nije pojavila na forumu, jedva čeka da šta podbode. Kasnije kad ga raja nakači, kmeči moderatorima i adminima.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:20Jbt 2 godine su nas ubijali ovdje u pojam samo stranci, kao oni posteni, ukazivalo se da Sabra petlja oko transfera, stadiona, ugasili školu fudbala, rastjerali publiku s stadiona, niko nije mogao prici klubu. Malo mi je krivo sto nas je ovdje bilo u manjini koji smo to pricali bili smo dušmani, husrefoljubaci, zeljovci itd više je bilo koji su bili kontra nas al evo hvala Bogu Mirvić sve okrenuo na pravi put. Sad nam braćo treba jedinstvo i zajedno da krenemo naprijed za jako Sarajevo. Hvala Bogu zulum i SKoreja su iza nas. VAMOS RAJVOSAmiky_hz je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:56I Fedja Kusturica se opet angazovao u klubu![]()
Btw. Cioffi prevara bio,nije imao Uefa pro licencu,izabran mimo odredbi statuta kluba,nikad nije podnio izvještaj o radu,ukinuo skolu bez detaljne analize i bez podnosenja izvještaja za tu odluku, ispalio se bez da se javi kasnije na pozive itd itd.(Ovo su rijeci Hajrudina Kapetanovica nije mahala da se zna)
![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Garant sponzori,radio je na tome .
Nikakve druge istine tu nema sem jedne: Nam je imao dobre namjere prema Sarajevu i mogao je te dobre namjere i finansirati. Kad se desila korona njegova kasa je presahnula i desilo se sve što se kasnije desilo. Nema tu nikakvih velikih priča. Sve ostalo su gluposti proistekle iz viška vremena onih koji ih pišu.
Cioffi je, btw, bio direktor akademije. Za poziciju direktora akademije ti ne treba nikakva licenca (iako je čovjek vodio Fiorentinu U17). To mogu i ja biti. Usta treba otvarati samo kad si dobronamjeran.
Cioffi je, btw, bio direktor akademije. Za poziciju direktora akademije ti ne treba nikakva licenca (iako je čovjek vodio Fiorentinu U17). To mogu i ja biti. Usta treba otvarati samo kad si dobronamjeran.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma pjesmu mi smo divovi je stavio. Ali sigurno se nesto sprema, za nesto nas priprema kako god

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Možda Zrinjskom stanu prihodi i krenu ih bojkotovat igrači bez plaće.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Idemo. Nadam se sponzoru. Ismiru kapa do poda. Levatima koji su sumnjali u njegove sposobnosti kulturno je zacepio usta. Neki ljudi za pola godine, naprave hajra sto neko nije mogao godinama u klubu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Mogu li se ove utakmice na pripremama gledati bez članske (nije još stigla )
-
- Kontakt:
Da su oni radili sve pošteno i kako treba nebi ih Mirvić mjenjao, realno zasrali su gdje god su mogli. Dovoljno je bio onaj pres kad kao šapće Kasumu evo Tan se vraca a Sabra nazdravlja, lagali su i šutili da je sve ok a 7 mjeseci bez plata, doveli klub pred bankrot.Arnelv52 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:40Nikakve druge istine tu nema sem jedne: Nam je imao dobre namjere prema Sarajevu i mogao je te dobre namjere i finansirati. Kad se desila korona njegova kasa je presahnula i desilo se sve što se kasnije desilo. Nema tu nikakvih velikih priča. Sve ostalo su gluposti proistekle iz viška vremena onih koji ih pišu.
Zamislite da nam Youtube bude sponzor 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Vazduh trepti....

a dio da se nije javljao je isto nemoguc jer je bio na derbiju (2-0) u svečanoj loziArnelv52 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:40Nikakve druge istine tu nema sem jedne: Nam je imao dobre namjere prema Sarajevu i mogao je te dobre namjere i finansirati. Kad se desila korona njegova kasa je presahnula i desilo se sve što se kasnije desilo. Nema tu nikakvih velikih priča. Sve ostalo su gluposti proistekle iz viška vremena onih koji ih pišu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovaj Ismir je budala, realno covjek u SAD-u pun ko brod bavi se Sarajevom, Bosnom, ulaze u ovoj ekonomskoj krizi.
Trenutno korisnika/ca: adoado, bordobijeli, Dave, enzo1, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], guadalupe, Hajdeee, johntravolta123, Maestro^^, N3R3D, plisek, SamoDaKazeem i 84 gosta.