Umjesto da se raduješ s ostalim ljudima oko pojačanja, ti moraš doći i reći kako si ti bio upravu i opet početi s svojim hinjalucima, samo zato što si egoista.
Šta si bolan bio upravu? Non stop ponavljaš i spominješ Husrefa, spominješ bivše uposlenike Kluba. Šta god da se desi, ti si na strani njih. Potom, jedva dočekaš da neko napiše nešto kao Miky za Cioffija, kako bi ti mogao doći i reći "jes eto vidite ja sam to stalno govorio i bio u manjini naši ljudi su najbolji."
Nedavno si isto tako krenuo da serreš, kad je raja pisala mišljenja o najboljem poslijeratnom igraču, pa ti uhvatio pričati kako nam niko ne valja i krenuo da redaš imena poput Crnkića, Pavlovića, Kadušića, Adukora, Hadžića, Tatara i slično. Znači, spomenuti Pavlovića koji je pokazao srednjak komplet tribini i onda se nešto praviti Englez, mogu samo jajare kao što si ti.
Više vjeruješ našim ljudima, je li? Što tako nisi govorio kad smo bili na viršlama, nego nas je Tan izvukao iz dubioze, uz Kusturicu. Nam te nije izradio i nije "grobar" kao što ti kažeš papak nezahvalni, nego se desila korona i pomrsila sve planove.
Ti procijenio da Sabrina pravi Sjevernu Koreju? Šta ima Kolumbo, nisam te prepoznao. To je vidjelo i dijete od 10 godina, tako da mojne bombati.