FK Sarajevo - Članstvo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - Članstvo
3150 hajmo jos 50 do 22,00 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čisto poređenja radi. Euforija tada, bez poraza smo bili. Tatar je još tu bio..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- egocentrik
- Kontakt:
Gori ste vi sto replicirate malogradjaninu, mi plovimo mirnom lukom dok oni prolaze kroz uragan Sandy.
Znam par pitara sto su ispratili neke prethodne akcije, ne kazem da nije lose I ja im zelim drugu ligu ali dosta neutralne raje se uclanilo jer su ljudi konkretno rekli pred gašenjem smo I svaka cast samo je pomalo zalosno sto se ta masa aktivirala tek sada jer bi realno to trebala biti neka kultura, al haj.
Poenta je da mi imamo velika očekivanja i da sad nakon nikakve polusezone opet imamo respektabilan broj članova, nije to ništa loše jer nismo kokuzi, ali opet u drugu ruku nek je sramota raju koja se nije učlanila a ima primanja.
Znam par pitara sto su ispratili neke prethodne akcije, ne kazem da nije lose I ja im zelim drugu ligu ali dosta neutralne raje se uclanilo jer su ljudi konkretno rekli pred gašenjem smo I svaka cast samo je pomalo zalosno sto se ta masa aktivirala tek sada jer bi realno to trebala biti neka kultura, al haj.
Poenta je da mi imamo velika očekivanja i da sad nakon nikakve polusezone opet imamo respektabilan broj članova, nije to ništa loše jer nismo kokuzi, ali opet u drugu ruku nek je sramota raju koja se nije učlanila a ima primanja.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Bas tako, bespotrebno zamaranje i jednih i drugih oko clanskih...egocentrik je napisao/la: ↑04 feb 2022, 23:33Gori ste vi sto replicirate malogradjaninu, mi plovimo mirnom lukom dok oni prolaze kroz uragan Sandy.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Dzanan Musa i Nermin Muzur se uclanili 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Buraz nije ni problem ako neko nema i to se da srediti samo se treba malo aktivirati i da neko nije lijen da odvoji 2 minegocentrik je napisao/la: ↑04 feb 2022, 23:33Gori ste vi sto replicirate malogradjaninu, mi plovimo mirnom lukom dok oni prolaze kroz uragan Sandy.
Ja licno nebi imao nista protiv da zeljo na hajca na 20000 clanova, prvo ljudima treba lova jer nema ju za mrvu a kamoli za hljeb, to ce navuc kojeg sponzora za njih a i za nas ani za ligu.. to ce takodje dic 5-10% vise pitara da se u clani jer to je rivalitet.. svak zna bez obzira za kog navija da FK SARAJEVO IMA NAJVECU BAZU NAVIJACA U BOSNI I HERCEGOVINA, takodje svak zna da i zeljo ima takodje 2 gu najvecu bazu navijaca u bosni i hercegovini e sad kad je zeljo poceo da gubi imovinu, vec oduzete prostorije pomcni tereni dug 8 m km nirmalno da se probudio zeljin drugo asalon i da je agresivni nego kod nas gdje imamo para i za suho meso koje bacamo cukama, sto dodatno u navijacima zelje natjerava sluz na usta i pocinju da aktiviraju i 3 easlon i zato kazem on sad kad bi nabili 20000 clanova (pa cak i cuke da uclanuju) ce vise pomoc nama jer cemo mi umjesto 3700 imati 6000 clanova, a onice ako dodju do hljeba bez kvasca sledece godine imat 1300 clanova a mi cemo opet bit 6000-7000 clanova..
Ponovo da ponovim netreba osudjivat sirotinju sto je izkoristila svoju propast da sebi da pravo da prosenje upalije u clansku karticu, a posebno kad ce tip indirektno pomoc i nama..
I da zavrsim sigurno je da navijaca simpatizera globalno ili samo u bh zeljo nema vise e sad pitanje koliko FK SARAJEVO ima vise navijaca od zelja al sigurno nije velki broj maks 2-5 k maksimalno prem da je to najvjerovatnije i
Manje..
Postat clan kluba kojeg volis je cast i treba bit navika koja se automaski radi… a ne radi zarade kluba radi zastite imovine radi igraca direktora vlasnika
Javite mi kad budemo udarili 10000 clanova
Ponovo da ponovim netreba osudjivat sirotinju sto je izkoristila svoju propast da sebi da pravo da prosenje upalije u clansku karticu, a posebno kad ce tip indirektno pomoc i nama..
I da zavrsim sigurno je da navijaca simpatizera globalno ili samo u bh zeljo nema vise e sad pitanje koliko FK SARAJEVO ima vise navijaca od zelja al sigurno nije velki broj maks 2-5 k maksimalno prem da je to najvjerovatnije i
Manje..
Postat clan kluba kojeg volis je cast i treba bit navika koja se automaski radi… a ne radi zarade kluba radi zastite imovine radi igraca direktora vlasnika
Javite mi kad budemo udarili 10000 clanova
Da mi je neko rekao da cemo do kraja ove godine imati 2000 clanova ja bih mu rekao da je lud, a trenutno imamo brojku od 3220?

3225 trenutno, 32 nova clana sinoc od 00.00 h.
Radila i treca smjena
Radila i treca smjena

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako nastaviš pisati na našoj temi bit ćeš odstranjen. Širi mitove negdje drugo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3225 članova u 8:00
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Idemo danas na 3400+ 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3300 

Duljevic i Ibro Hodzic se uclanili takodjer 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Strahinja i 37 gostiju.