Ako je momak odlučio, želim da mu se golubovi poseru na glavu, pa nek ga cige na čelavo ošišaju. Dobro igra zadnjih nekoliko mjeseci, a prije toga je bio samo glavni maneken ekipe.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:03Prema mojim informacijama, tek na ljeto moze ici gdje zeli. Sad se prodavati nikome nece, posebno ne drugim klubovima u ligi. Na ljeto, kad mu istekne ugovor, nek ide u Toronto ako moze. Dotad ce imati tretman kao Dario vjerovatno.
Kakav seljak mali, pic.kica smrdljiva i on i taj sto ga je savjetovao kako pregovarati s klubom koji ga je napravio igracem. Eto nek mu Sarajevo da tu mjesecnu platu koju trazi pa cemo vidjet vrijedi li te pare ili ce ga proklinjati kao TSS. Smece utripovalo da je Hakimi. Fuj.
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Samo igre na kapaljku pa na ljeto nek ide u Argentinu ko Dario
Moj prijedlog ,Velež njima Ovčinu a Sarajevo Veležu Fanima.I onako se ni jednom ni drugom više izgleda ne igra u svojim klubovima.
-
- Kontakt:
A ko je dao informacije da od Friponga nema ništa?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- DzananMusa11
- Kontakt:
Velež blizu dovođenja stopera

- DzananMusa11
- Kontakt:
Samir Efendić slobodan
Eto beka kakvog mi nemamo
$00 maraka, hoće -neće
Eto beka kakvog mi nemamo

$00 maraka, hoće -neće
Kad se mogao plaćati Cvijanovic ,zar bi to ovaj imao toliko veću platu?
-
- Kontakt:
Ako ista mrzim kod nasih navijaca to je ova “gdje smo bili prije 4-5 godina”. Pa yebem mu misa gdje smo bili prije pola godine, mastalo se o Feynordu i 4tom pretkolu, dobilo se para sto od europe sto od prodaje igraca. Zar nije vrijeme da se nakon bezbroj prelaznih rokova dovede jedan stoper? Nemoguce da se ne moze naci kvalitetan stoper za 10 ak hiljada maraka mjesecno u nasoj ligi, ne mora se dalje ni ici.tersnakvadrat je napisao/la: ↑04 feb 2022, 17:48Polako ljudi. Bolje se i strpiti malo, razmisliti o opcijama i izvagati sto je najbolje. Neka lova malo i miruje u klupskoj kasi, ne treba glavom bez obzira ici. Sve u skladu s mogucnostima. To je proces, ne moze preko noci nista. Ova garnitura ljudi istovremeno gradi stadion i jaca igracki kadar. Nimalo lagan posao. Mi imamo stabilan klub napokon, sezona ili dvije nam nece predstavljati nista, ne gori nigdje. Sjetite se samo u kakvom smo blatu bili prije 4,5 godina. Sabura.![]()
Frimpong prije par mjeseci igrao protiv Juventusa grupnu fazu lige prvaka a mi mislili doci ce igrat za 10ak hiljada maraka u najboljim igrackim godinama.
Ti buraz otkako se pojavila prica da ce ovcina mozda u sarajevo bacas i drvlje i kamenje na momka te da je beze igrac te ovo te ono, a smijem se kladit da si proslo ljeto dok ste europu igrali svrstavo ga u top 3 igraca veleza.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:03Prema mojim informacijama, tek na ljeto moze ici gdje zeli. Sad se prodavati nikome nece, posebno ne drugim klubovima u ligi. Na ljeto, kad mu istekne ugovor, nek ide u Toronto ako moze. Dotad ce imati tretman kao Dario vjerovatno.
Kakav seljak mali, pic.kica smrdljiva i on i taj sto ga je savjetovao kako pregovarati s klubom koji ga je napravio igracem. Eto nek mu Sarajevo da tu mjesecnu platu koju trazi pa cemo vidjet vrijedi li te pare ili ce ga proklinjati kao TSS. Smece utripovalo da je Hakimi. Fuj.
ups...
Neka onda nama Ovčine.

-
- Kontakt:
I ja sam mislio isto tako do jucer za Ovcinu ali nije sve kao sto se prica.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:03Prema mojim informacijama, tek na ljeto moze ici gdje zeli. Sad se prodavati nikome nece, posebno ne drugim klubovima u ligi. Na ljeto, kad mu istekne ugovor, nek ide u Toronto ako moze. Dotad ce imati tretman kao Dario vjerovatno.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Evo se vraćamo u igru za Frimponga. On tražio 20.000 maraka, mi nudili 2.000
Sad smo u ponudu ubacili 2 obroka u studentskoj menzi i da bude cimer sa nekim od igrača po njegovom izboru.
Ja ne znam života mi kako vama ovog nije pun qrac više. Mi stopera dovodimo peti prelazni rok i svaki put se traži igrač kojeg moraš platiti, i znaš to, ali mi ga dovedemo za sto i kažemo jarane nemamo, hos za minimalac ?
I onda se od Feđe očekuje da sve redom gazimo. Kako drugovi ?
Ovdje piši samo likovi koji imaju po nekog svog u upravi i brane njegov interes-
I to davljenej igrača kojima ističe ugovor. Pa ljudi dobijaju uslove koji mi ne dajemo, fudbal je posao tim ljudima, karijera ne traje dugo, što uzmeš na vrijeme uzeo si. Odradit profesionalno do kraja ugovor i pozdravit se bez mnogo emocija.
I KRAJNJE JE VRIJEME DA SE PROMJENI EKIPA KOJA PREGOVARA SA POJAČANJIMA !!!!
Sad smo u ponudu ubacili 2 obroka u studentskoj menzi i da bude cimer sa nekim od igrača po njegovom izboru.
Ja ne znam života mi kako vama ovog nije pun qrac više. Mi stopera dovodimo peti prelazni rok i svaki put se traži igrač kojeg moraš platiti, i znaš to, ali mi ga dovedemo za sto i kažemo jarane nemamo, hos za minimalac ?
Ovdje piši samo likovi koji imaju po nekog svog u upravi i brane njegov interes-
I to davljenej igrača kojima ističe ugovor. Pa ljudi dobijaju uslove koji mi ne dajemo, fudbal je posao tim ljudima, karijera ne traje dugo, što uzmeš na vrijeme uzeo si. Odradit profesionalno do kraja ugovor i pozdravit se bez mnogo emocija.
-
- Kontakt:
DzananMusa11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 05:47Evo se vraćamo u igru za Frimponga. On tražio 20.000 maraka, mi nudili 2.000
Nije problem ekipa koja pregovara već je problem naš budžet!Mi smo lani imali 6-7 budžet u ligi maksimalno!Nemamo mi para da plaćamo kao Sarajevo, Borac, Zrinjski, Željo, Tuzla.Nemam nikog svog ni u upravi ni blizu, ali ipak treba biti realan u nekim stvarima.Lani smo sa tim budžetom bili treći, a ove godine ćemo možda biti taman na nekom od tih mjesta.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Evo ja od 2010 pišem u ime ljudi u Upravi
Treba sačekati da vidimo kako će se razriješiti priča oko stopera i da li će se taj famozni stoper uopšte dovoditi.
Uprava je oprezna oko plata i neka je.
Kad bi se razbacivali novcem, bilo bi raznoraznih manekena u ekipi. Evo ti primjera na Ovčini.
Neka Ovčina sabere koliko je minuta odigrao u zadnje 2 godine i neka za primjer uzme Ćosića.
Ovčina zaslužuje bolji ugovor, ali njegov doprinos ekipi nije toliki koliko je on umislio.
Ja sam za opciju guranja mlađih igrača. Već sad se vidi da je Džanković kapitalac i da ćemo vrlo brzo dobiti strašnog igrača na desnoj strani.
Bajriću treba utakmica da postane ono što se od njega očekuje u budućnosti. Meni se sviđa što se okrećemo mlađima i najveća pobjeda će biti kada to postane trend.
Već sada se nazire par dobrih igrača u mlađim kategorijama i to je put kojim Velež treba da ide.
Platu koju bismo dali ovom stonoteniseru je jednaka izgradnji krova na dedari. Krov će ostati a Pongova eventualna povreda ne bi zaustavila platnu transakciju na banci.
Nisam za opciju rizika pa da se dovedemo u situaciju kao Željo. Ljudi skupljaju novac da bi preživili mjesec.
Projekat Veleža je samoodrživost, i zasad ide dobrom putanjom.

Treba sačekati da vidimo kako će se razriješiti priča oko stopera i da li će se taj famozni stoper uopšte dovoditi.
Uprava je oprezna oko plata i neka je.
Kad bi se razbacivali novcem, bilo bi raznoraznih manekena u ekipi. Evo ti primjera na Ovčini.
Neka Ovčina sabere koliko je minuta odigrao u zadnje 2 godine i neka za primjer uzme Ćosića.
Ovčina zaslužuje bolji ugovor, ali njegov doprinos ekipi nije toliki koliko je on umislio.
Ja sam za opciju guranja mlađih igrača. Već sad se vidi da je Džanković kapitalac i da ćemo vrlo brzo dobiti strašnog igrača na desnoj strani.
Bajriću treba utakmica da postane ono što se od njega očekuje u budućnosti. Meni se sviđa što se okrećemo mlađima i najveća pobjeda će biti kada to postane trend.
Već sada se nazire par dobrih igrača u mlađim kategorijama i to je put kojim Velež treba da ide.
Platu koju bismo dali ovom stonoteniseru je jednaka izgradnji krova na dedari. Krov će ostati a Pongova eventualna povreda ne bi zaustavila platnu transakciju na banci.
Nisam za opciju rizika pa da se dovedemo u situaciju kao Željo. Ljudi skupljaju novac da bi preživili mjesec.
Projekat Veleža je samoodrživost, i zasad ide dobrom putanjom.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Šta je sa Bogdanovicem?
- DzananMusa11
- Kontakt:
Pa što se pregovara onda sa igračima koje znaš da ne možeš platiti ?
Nudimo im šansu da ožive karijeru na minimalcu i to je to ?
Eto neka mi neko objasni zašto ganjamo skupe igrače ako ih nećemo platiti ?
Zadovolji se onda sa prosjekom i ćao
Nudimo im šansu da ožive karijeru na minimalcu i to je to ?
Eto neka mi neko objasni zašto ganjamo skupe igrače ako ih nećemo platiti ?
Zadovolji se onda sa prosjekom i ćao
-
- Kontakt:
Jedini koji ovdje piše iz ličnih interesa si ti.DzananMusa11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 05:47Evo se vraćamo u igru za Frimponga. On tražio 20.000 maraka, mi nudili 2.000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.