FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
De ne lažite sami sebe, jest čovjek imao loših poteza ja to odmah na početku kažem, ali je klub bio državni gigant u njegovo vrijeme, niko posle nije mogao oprati i ofarbati ono što je njegova struktura zajedno sa svima nama izgradila.
Servisiranje duga prema poreskoj da ne spominjem, ako ulazi sa iskrenim namjerama, ne treba ga odbijati, a ako se Diglisic odluči neka dođe na skupštinu i svojim modelom obori i Senada i sve redom, ali da imamo odmah garanciju žive love.
Ako vam se ne sviđa, idite i otvarajte šampanjce sa svojim legendama.
Servisiranje duga prema poreskoj da ne spominjem, ako ulazi sa iskrenim namjerama, ne treba ga odbijati, a ako se Diglisic odluči neka dođe na skupštinu i svojim modelom obori i Senada i sve redom, ali da imamo odmah garanciju žive love.
Jarane kakav ulazak u klub, odazvo se covjek na poziv da pomogne Želji i to je to. Uživajmo u vremenu koje je ispred nas.Manijakdolopate je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:23De ne lažite sami sebe, jest čovjek imao loših poteza ja to odmah na početku kažem, ali je klub bio državni gigant u njegovo vrijeme, niko posle nije mogao oprati i ofarbati ono što je njegova struktura zajedno sa svima nama izgradila.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Bio,kad mu je s neba palo 5-6 milioncica od igraca koje je neko drugi proizveo.Lako je tudjim k.urcem gloginje mlatiti.Manijakdolopate je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:23De ne lažite sami sebe, jest čovjek imao loših poteza ja to odmah na početku kažem, ali je klub bio državni gigant u njegovo vrijeme, niko posle nije mogao oprati i ofarbati ono što je njegova struktura zajedno sa svima nama izgradila.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Bravo za Nihada Đedovića i Ervina Zukanovica, za Dadu naklon do poda 
-
- Kontakt:
Poruka za dusmane.....
Senade bujrum zajedno sa Diglisicem bicemo NATO u svakom pogledu
Ko god da dodje mora prioritet biti na omladinski pogon. Taj meni dio ne funkcionise kako treba vec 5-6 godina.
-
- Kontakt:
Rezultati rada su vidljivi i zato danas jesmo tu gdje jesmo.Cunami87 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:47Bio,kad mu je s neba palo 5-6 milioncica od igraca koje je neko drugi proizveo.Lako je tudjim k.urcem gloginje mlatiti.Manijakdolopate je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:23De ne lažite sami sebe, jest čovjek imao loših poteza ja to odmah na početku kažem, ali je klub bio državni gigant u njegovo vrijeme, niko posle nije mogao oprati i ofarbati ono što je njegova struktura zajedno sa svima nama izgradila.
Iza ljudi je ostalo ono što se vidi, a ovi brkini su potrošili toliko, i još se zadužili toliko, ne bi žalio Bogami što smo dužni ovoliko da se jug završio i još nešto što bi diglo rating kluba, ali nit smo imali ekipu, niti infrastrukturu, pa uplatnicu ljudi nisu znali popuniti, prebacuju jedan na drugog kao djeca u razredu, nemoj nigdje dalje da idemo.
Ovim s neba da je palo 5 miliona, oni bi se 7 zadužili kakvi su baksuzi.
Skupstina ce usvojiti taj novi model, otvoriti ce se vrata investitoru, medjutim isti nece doci tako brzo. Klub ce vjerovatno startat nanovo, poreska ce tusnut zemljiste nakon zapljene. Klub od ljeta je u nizem rangu radi restarta, tada Diglisic preuzima i pocinje nova era. Za 5 godina igramo grupe nekog evropskog takmicenja.
Napravite screenshot ovoga
Blokiraj se samBradao1 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 23:44Skupstina ce usvojiti taj novi model, otvoriti ce se vrata investitoru, medjutim isti nece doci tako brzo. Klub ce vjerovatno startat nanovo, poreska ce tusnut zemljiste nakon zapljene. Klub od ljeta je u nizem rangu radi restarta, tada Diglisic preuzima i pocinje nova era. Za 5 godina igramo grupe nekog evropskog takmicenja.

-
- Kontakt:
Dusmane?! Pa yebalo mu se od potomaka do svih pokojnih dok ga se nije otjeralo, o cemu ti pricas?itatabisine je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:51Poruka za dusmane.....
De ba ofiran si i niko te ne benda 2 posto vise. Idi u Trebinju i navijaj za Leotar.
@igrajlopte 🐦
6.425, idemo ovo danas nagurati na 7.500, a sutra abd prebacujemo 10.000
Sta mi znamo konkretno o tom Diglisicu sem sto ima u Americi firmu i da mu dobro ide ?Cunami87 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:18Nanjusio lovu,vazda je pricao o nekim kulama na pomocnom.perodeformero je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:00Eto bas sad Misimovic da se pojavi, pa gdje je do sada bio?!
Samo g.Diglisic!
U sta se konkretno treba uzdati kod njega sem novca, on je iz svijeta kamiona - transportnog biznisa ne fudbalskog. Opet je jako upitno koliko je on spreman uloziti u Zelju a nece sigurno dati bilo kakve pare a da se to njemu ne vrati na kraju da svi profitiraju.
Dalje, nije samo pitanje para, nasem klubu trebaju stucni kadrovi u klubu a ne mahalci, ovi sto vole Zelje, legende, qurci palaci koji ce se uheljebiti kojima ce klub biti bankomat.
Ako je Diglsic spreman da ulozi novac on ce biti gazda on ce se pitati.
I ono glavno nas je klub u takvoj nocanoj dubiozi da nam treba mnogo ali mnogo para da trenutne probleme rijesimo, a da ne pricamo koliko treba da se klub rezultatski vrati u vrh i na neke dalje staze !
Pare i strucni ljudi, sve ostalo je suplja prica !
Mjau !
-
- Kontakt:
Treba nama i Digislic i Misimovic, kao i svi ostali koji su spremni da ucestvuju u spasavanju kluba..
Pročepit će negdje.
Suzdržite se glupih komentara.Mi svu pamet svijeta pokupili pa znamo da li nam treba sam gospodin Eldin ili sam Mismović itd.Ima skupština koja je hvala Bogu konačno skup dobrih i kvalitetnih ljudi i koji znaju šta rade.Naše je da se učlanimo pozovemo svoje prijatelje sa tribine i da damo podršku kako samo mi znamo.Volim te Željo!
Skupstina ne zna sta radi, podguzne muhe koje ce se jeftino prodati gradjevinskoj mafiji.Mehmedaga je napisao/la: ↑05 feb 2022, 11:01Suzdržite se glupih komentara.Mi svu pamet svijeta pokupili pa znamo da li nam treba sam gospodin Eldin ili sam Mismović itd.Ima skupština koja je hvala Bogu konačno skup dobrih i kvalitetnih ljudi i koji znaju šta rade.Naše je da se učlanimo pozovemo svoje prijatelje sa tribine i da damo podršku kako samo mi znamo.Volim te Željo!
Misimovic je imao svojih repova, ali su mu namjere bile plemenite. Pravi covjek u pogresno vrijeme
joj divi alde ne zna sta i ko je ekonom u klubu a zna da su skupstinari ubleheBradao1 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 11:07Skupstina ne zna sta radi, podguzne muhe koje ce se jeftino prodati gradjevinskoj mafiji.Mehmedaga je napisao/la: ↑05 feb 2022, 11:01Suzdržite se glupih komentara.Mi svu pamet svijeta pokupili pa znamo da li nam treba sam gospodin Eldin ili sam Mismović itd.Ima skupština koja je hvala Bogu konačno skup dobrih i kvalitetnih ljudi i koji znaju šta rade.Naše je da se učlanimo pozovemo svoje prijatelje sa tribine i da damo podršku kako samo mi znamo.Volim te Željo!
Misimovic je imao svojih repova, ali su mu namjere bile plemenite. Pravi covjek u pogresno vrijeme

Dobra je ova, ljudi prave akcije, razmišljaju šta i kako, digli sve na noge da bi se jeftino prodali građevinskoj mafiji
Svako danas može pisati po internetu

Svako danas može pisati po internetu

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Moze lise negdje pronaci informacijs koliko balkanski klubovi imaju clanova, osim Hajduka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.