FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
63
21%
2. Borbu za Evropu
139
47%
3. Sredinu tabele
50
17%
4. Borbu za opstanak
46
15%

Ukupno glasova: 298

Manijakdolopate
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijakdolopate » 04 feb 2022, 22:23

De ne lažite sami sebe, jest čovjek imao loših poteza ja to odmah na početku kažem, ali je klub bio državni gigant u njegovo vrijeme, niko posle nije mogao oprati i ofarbati ono što je njegova struktura zajedno sa svima nama izgradila.

Servisiranje duga prema poreskoj da ne spominjem, ako ulazi sa iskrenim namjerama, ne treba ga odbijati, a ako se Diglisic odluči neka dođe na skupštinu i svojim modelom obori i Senada i sve redom, ali da imamo odmah garanciju žive love.

Ako vam se ne sviđa, idite i otvarajte šampanjce sa svojim legendama.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 04 feb 2022, 22:25

Manijakdolopate je napisao/la:
04 feb 2022, 22:23
De ne lažite sami sebe, jest čovjek imao loših poteza ja to odmah na početku kažem, ali je klub bio državni gigant u njegovo vrijeme, niko posle nije mogao oprati i ofarbati ono što je njegova struktura zajedno sa svima nama izgradila.

Servisiranje duga prema poreskoj da ne spominjem, ako ulazi sa iskrenim namjerama, ne treba ga odbijati, a ako se Diglisic odluči neka dođe na skupštinu i svojim modelom obori i Senada i sve redom, ali da imamo odmah garanciju žive love.

Jarane kakav ulazak u klub, odazvo se covjek na poziv da pomogne Želji i to je to. Uživajmo u vremenu koje je ispred nas.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 04 feb 2022, 22:47

Bio,kad mu je s neba palo 5-6 milioncica od igraca koje je neko drugi proizveo.Lako je tudjim k.urcem gloginje mlatiti.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 04 feb 2022, 22:50

Bravo za Nihada Đedovića i Ervina Zukanovica, za Dadu naklon do poda 💙

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 04 feb 2022, 22:51

Poruka za dusmane.....
Senade bujrum zajedno sa Diglisicem bicemo NATO u svakom pogledu

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 04 feb 2022, 23:17

Ko god da dodje mora prioritet biti na omladinski pogon. Taj meni dio ne funkcionise kako treba vec 5-6 godina.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 04 feb 2022, 23:35

Cunami87 je napisao/la:
04 feb 2022, 22:47

Bio,kad mu je s neba palo 5-6 milioncica od igraca koje je neko drugi proizveo.Lako je tudjim k.urcem gloginje mlatiti.
Rezultati rada su vidljivi i zato danas jesmo tu gdje jesmo.
Iza ljudi je ostalo ono što se vidi, a ovi brkini su potrošili toliko, i još se zadužili toliko, ne bi žalio Bogami što smo dužni ovoliko da se jug završio i još nešto što bi diglo rating kluba, ali nit smo imali ekipu, niti infrastrukturu, pa uplatnicu ljudi nisu znali popuniti, prebacuju jedan na drugog kao djeca u razredu, nemoj nigdje dalje da idemo.

Ovim s neba da je palo 5 miliona, oni bi se 7 zadužili kakvi su baksuzi.

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 04 feb 2022, 23:44

Skupstina ce usvojiti taj novi model, otvoriti ce se vrata investitoru, medjutim isti nece doci tako brzo. Klub ce vjerovatno startat nanovo, poreska ce tusnut zemljiste nakon zapljene. Klub od ljeta je u nizem rangu radi restarta, tada Diglisic preuzima i pocinje nova era. Za 5 godina igramo grupe nekog evropskog takmicenja.
Napravite screenshot ovoga

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 04 feb 2022, 23:58

Bradao1 je napisao/la:
04 feb 2022, 23:44
Skupstina ce usvojiti taj novi model, otvoriti ce se vrata investitoru, medjutim isti nece doci tako brzo. Klub ce vjerovatno startat nanovo, poreska ce tusnut zemljiste nakon zapljene. Klub od ljeta je u nizem rangu radi restarta, tada Diglisic preuzima i pocinje nova era. Za 5 godina igramo grupe nekog evropskog takmicenja.
Napravite screenshot ovoga
Blokiraj se sam :beba: :rol:

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 05 feb 2022, 00:31

itatabisine je napisao/la:
04 feb 2022, 22:51
Poruka za dusmane.....
Senade bujrum zajedno sa Diglisicem bicemo NATO u svakom pogledu
Dusmane?! Pa yebalo mu se od potomaka do svih pokojnih dok ga se nije otjeralo, o cemu ti pricas?

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 05 feb 2022, 00:43

De ba ofiran si i niko te ne benda 2 posto vise. Idi u Trebinju i navijaj za Leotar.
@igrajlopte 🐦

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 05 feb 2022, 08:06

6.425, idemo ovo danas nagurati na 7.500, a sutra abd prebacujemo 10.000🙃

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 05 feb 2022, 09:44

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 05 feb 2022, 10:56

Cunami87 je napisao/la:
04 feb 2022, 22:18
perodeformero je napisao/la:
04 feb 2022, 22:00
Eto bas sad Misimovic da se pojavi, pa gdje je do sada bio?!
Nanjusio lovu,vazda je pricao o nekim kulama na pomocnom.
Samo g.Diglisic!
Sta mi znamo konkretno o tom Diglisicu sem sto ima u Americi firmu i da mu dobro ide ?

U sta se konkretno treba uzdati kod njega sem novca, on je iz svijeta kamiona - transportnog biznisa ne fudbalskog. Opet je jako upitno koliko je on spreman uloziti u Zelju a nece sigurno dati bilo kakve pare a da se to njemu ne vrati na kraju da svi profitiraju.

Dalje, nije samo pitanje para, nasem klubu trebaju stucni kadrovi u klubu a ne mahalci, ovi sto vole Zelje, legende, qurci palaci koji ce se uheljebiti kojima ce klub biti bankomat.

Ako je Diglsic spreman da ulozi novac on ce biti gazda on ce se pitati.

I ono glavno nas je klub u takvoj nocanoj dubiozi da nam treba mnogo ali mnogo para da trenutne probleme rijesimo, a da ne pricamo koliko treba da se klub rezultatski vrati u vrh i na neke dalje staze !

Pare i strucni ljudi, sve ostalo je suplja prica !
Mjau !

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 05 feb 2022, 10:59

Treba nama i Digislic i Misimovic, kao i svi ostali koji su spremni da ucestvuju u spasavanju kluba..
Pročepit će negdje.

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 05 feb 2022, 11:01

Suzdržite se glupih komentara.Mi svu pamet svijeta pokupili pa znamo da li nam treba sam gospodin Eldin ili sam Mismović itd.Ima skupština koja je hvala Bogu konačno skup dobrih i kvalitetnih ljudi i koji znaju šta rade.Naše je da se učlanimo pozovemo svoje prijatelje sa tribine i da damo podršku kako samo mi znamo.Volim te Željo!

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 05 feb 2022, 11:07

Mehmedaga je napisao/la:
05 feb 2022, 11:01
Suzdržite se glupih komentara.Mi svu pamet svijeta pokupili pa znamo da li nam treba sam gospodin Eldin ili sam Mismović itd.Ima skupština koja je hvala Bogu konačno skup dobrih i kvalitetnih ljudi i koji znaju šta rade.Naše je da se učlanimo pozovemo svoje prijatelje sa tribine i da damo podršku kako samo mi znamo.Volim te Željo!
Skupstina ne zna sta radi, podguzne muhe koje ce se jeftino prodati gradjevinskoj mafiji.
Misimovic je imao svojih repova, ali su mu namjere bile plemenite. Pravi covjek u pogresno vrijeme

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 05 feb 2022, 11:25

Bradao1 je napisao/la:
05 feb 2022, 11:07
Mehmedaga je napisao/la:
05 feb 2022, 11:01
Skupstina ne zna sta radi, podguzne muhe koje ce se jeftino prodati gradjevinskoj mafiji.
Misimovic je imao svojih repova, ali su mu namjere bile plemenite. Pravi covjek u pogresno vrijeme
joj divi alde ne zna sta i ko je ekonom u klubu a zna da su skupstinari ublehe :urnebes: :urnebes:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 feb 2022, 11:53

Dobra je ova, ljudi prave akcije, razmišljaju šta i kako, digli sve na noge da bi se jeftino prodali građevinskoj mafiji :rol:

Svako danas može pisati po internetu :roll:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 05 feb 2022, 12:07

Moze lise negdje pronaci informacijs koliko balkanski klubovi imaju clanova, osim Hajduka

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.