goal.com
Hehehe, loodi su
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
GOD BLESS DZEKOrob do bagro je napisao/la:LONG LIVE DZEKO!!!
Virtu4l je napisao/la:With 14 minutes played, the man who just can’t stop scoring right now, Edin Dzeko, opened the scoring.
goal.com
Hehehe, loodi su
Glavno mi kad reporter kaze:tanzla je napisao/la:Sta prica Magath ovdje? Za Dzeku pretpostavljam, al' me Magathove rijeci zanimaju?Ponos Torina je napisao/la:Jedna mala prezentacija Superstara![]()
http://www.bundesliga.de/de/index.php
Video link ispod
glava mu najjace oruzje to je tvrda bosanskabiskitt je napisao/la:Dzeko od 25 golova, 7 dao lijevom, 9 desnom nogom i 9 glavom. To se zove kompletan napadac!
ovakog golgetera niko nece moci zaustaviti sad nama dzeko obezbijedi svijetsko prvenstvoStone Island je napisao/la:Igra vala,svaka mu čast ! Jao brate,gledam ovu kompilaciju i srce mi ko Hum...
Krivo mi je malo što je Štilić pomalo zaboravljen...ali njemu je ovo prva sezona van BiH i sigurno bit će prostora za medijsko dizanje
aBd najjači u Evropi ćemo biti![]()
Akobogda. Već sada je Džeko noćna mora za golmane. Jučer onaj prvi gol je bio čisto majstorstvo. Samo neka nastavi ovako, pa da zabija i u kvalifikacijama.FK Sarajevo je napisao/la:ovakog golgetera niko nece moci zaustaviti sad nama dzeko obezbijedi svijetsko prvenstvoStone Island je napisao/la:Igra vala,svaka mu čast ! Jao brate,gledam ovu kompilaciju i srce mi ko Hum...
Krivo mi je malo što je Štilić pomalo zaboravljen...ali njemu je ovo prva sezona van BiH i sigurno bit će prostora za medijsko dizanje
aBd najjači u Evropi ćemo biti![]()
hahahaha BETONFK Sarajevo je napisao/la:glava mu najjace oruzje to je tvrda bosanskabiskitt je napisao/la:Dzeko od 25 golova, 7 dao lijevom, 9 desnom nogom i 9 glavom. To se zove kompletan napadac!![]()
![]()
ARMIRANI BETON.JameS je napisao/la:hahahaha BETONFK Sarajevo je napisao/la:glava mu najjace oruzje to je tvrda bosanskabiskitt je napisao/la:Dzeko od 25 golova, 7 dao lijevom, 9 desnom nogom i 9 glavom. To se zove kompletan napadac!![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 16 gostiju.