FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Šta očekivati od štoperskog tandema koji ima 70 godina
-
- Kontakt:
Ne može te Gorazde otresti 2:0 pa makar sa kadetima igrao,sramota velika.
Koliko vode treba proteći da se skonta da je Bekric zavrsio s aozbipjnim fudbalom
Koliko vode treba proteći da se skonta da je Bekric zavrsio s aozbipjnim fudbalom
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
Koliko god da su bili igrački limitirani Bojo, Jurčić, Vrhovac, Mujezinović, Crnčević ... bili su nešto bolji dio ekipe.
Koliko god da je Ivković bio trenerski limitiran on je za Mulalića level više, tako da nema potrebe sada nešto pretjerano biti razočaran.
Znaju se dva cilja, prvi izboriti neku sigurnu završnicu ovog prvenstva, a drugi mnogo važniji je sam opstanak kluba, a ova akcija daje optimizam da će ovo sve aBd biti bolje.
A biće vremena da se pokažemo i dokažemo i na zelenom terenu.
Koliko god da je Ivković bio trenerski limitiran on je za Mulalića level više, tako da nema potrebe sada nešto pretjerano biti razočaran.
Znaju se dva cilja, prvi izboriti neku sigurnu završnicu ovog prvenstva, a drugi mnogo važniji je sam opstanak kluba, a ova akcija daje optimizam da će ovo sve aBd biti bolje.
Prateci tekstualni na s.1., koji je nesto detaljniji, dalo se zakljuciti da smo dosta agilniji i opasniji bili kad je Fatai usao. Znaci ako ne budu mogli papiri stici na vrijeme yebali smo jeza u ledja. Imali smo prioritet da nadjemo solidnog napadaca i iskusnije krilo uz Resica i Cerimagica - nismo to uradili i sad ga yebi. Odbrana i sredina uz Mekica su solidni, napad je odron.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nismo smjeli tako olako pustiti Vrhovca..obrana mora biti spoj mladjeg i starijeg igraca, ne mogu dva penzionera igrat stopere ****, pokrenti ko ormar..
-
- Kontakt:
Sto nije Stila igrao? Jel i on sta hasta ili mu je ispod renomea igrati protiv Gorazda?
Pročepit će negdje.
Ali gdje nadjose ovog Pozdera? 

Mislim da ima neku slabiju povreduMojaMalenkost je napisao/la: ↑05 feb 2022, 16:38Sto nije Stila igrao? Jel i on sta hasta ili mu je ispod renomea igrati protiv Gorazda?
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Jedino tako se moze i mora gledati na sve.Valter je napisao/la: ↑05 feb 2022, 16:35Koliko god da su bili igrački limitirani Bojo, Jurčić, Vrhovac, Mujezinović, Crnčević ... bili su nešto bolji dio ekipe.
Bukvalno trebao nam je spic i krilo..doveli smo spica niko pojma nema a nema se nista ocekivat, a 2 krila su 15 dana s nama i niko nista ne zna ostaju li ili ne..pozicije koje nam gore mi ne da nismo doveli nikoga, nego uopce ne znamo na cemu smo..jos Fatai ako ne moze dobit papire, kurcina smo.LjoZee je napisao/la: ↑05 feb 2022, 16:35Prateci tekstualni na s.1., koji je nesto detaljniji, dalo se zakljuciti da smo dosta agilniji i opasniji bili kad je Fatai usao. Znaci ako ne budu mogli papiri stici na vrijeme yebali smo jeza u ledja. Imali smo prioritet da nadjemo solidnog napadaca i iskusnije krilo uz Resica i Cerimagica - nismo to uradili i sad ga yebi. Odbrana i sredina uz Mekica su solidni, napad je odron.
Ne znam da li se vi pravite Englezi ili šta već? Nama je trenutno milijardu puta bitnija igra van zelenog terena (članske i ulaznice za derbi) i rezultat sutrašnje skupštine.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Jedva sam cekao da izgubimo prijateljsku pa da zakuham.
-
- Kontakt:
Ma ebo pripremne. Los teren, noge teske, cuvanje od povreda. Dodas ne sve da smo losi, da smo kokuzi i da smo promijenili pola ekipe i sefa struke. Ne znam moze li gore kad je sam fudbal u pitanju..
Pročepit će negdje.
Ne budi smijesan. Ljudi podrzavaju i podrzavati ce. Ali mi isto pratimo fudbal. Test utakmica, uredu, treba nesto izvuci i iz poraza protiv Gorazda. Ali naravno da su ljudi kriticni, i imaju pravo da budu.
Nije toliko ni u rezultatu koliko u mozganju. Biti sa ekipom mjesec dana a i dalje forsirati Bekrica u prvih 11, i Cocalica i Kosorica na stoperima moze samo budala.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
Mulaliću koliki nivo inteligencije ti treba da shvatiš da Cocalić-Kosorić ne mogu zajedno i da je Bekrić rahmetli igrač koji ne može pratiti ni ritam Premijer Lige više.
Jarane budu li tebi startali Cocalić-Kosorić i Štilić-Bekrić nas će i Leotar nadtrčati.
Da li je realno da čovjek ništa nije naučio iz prvog mandata
Jarane budu li tebi startali Cocalić-Kosorić i Štilić-Bekrić nas će i Leotar nadtrčati.
Da li je realno da čovjek ništa nije naučio iz prvog mandata
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
Poraz u pripremnoj je uvjek korisniji od pobjede, a pogotovo u nasoj trenutnoj situaciji..
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Ferroviere1987, Levin, mavi, Napaceni87, Orvel i 71 gost.