FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Maglaj cijeli bordo bijeli ! 

Kapic nije defanzivni vezni nije igrac koji ce se fajtat na sredini terena lik totalno drugu poziciju igra i ima drugi stilSedrenikHz je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:09Suljic i Secerovic tako su mi top izgledali, a ja nez sta je sa Kapicem više, bude li budalesao Šećera u prvu i zdrao.
Hajdeee Danieleeee![]()
![]()
Kapic je klasican centralni vezni, nit je 10ka nit defanzivni. Uz andreja mogu igrati ili on ili secerovic.zagor1987 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:52Kapic nije defanzivni vezni nije igrac koji ce se fajtat na sredini terena lik totalno drugu poziciju igra i ima drugi stilSedrenikHz je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:09Suljic i Secerovic tako su mi top izgledali, a ja nez sta je sa Kapicem više, bude li budalesao Šećera u prvu i zdrao.
Hajdeee Danieleeee![]()
![]()
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kapić može u tandem s Đokanovićem jedino protiv slabijih ekipa. Protiv jačih, tu moraju biti Šećerović i Đokanović. Obojica mogu trčati do sutra, agresivni su i uz to, mogu pokriti dosta prostora.FoSte95 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:04frajer je prošlu sezonu igrao u turskoj prvoj ligi i to 24 meča skupio hej prvotimac bio lik, možeš misliti onda njegovog iskustva i koliko će to značiti za tim. Kako vidim na snimku kompletan prednji vezni igra i nogom i glavom, dribling, asistencija sve. Nadam se samo da će se skontati sa Ćatakovićem.
-----------Ćataković-----------------
Suljić----Avramovski------ Fanimo (daj može)
------Đokanović-------Kapić---------
msm realno perverzija od sastava
Suljić će biti itekako pojačanje, dosta iskustva je on skupio vani. Kažu prosječan igrač..

Koliko smo kukali na Secerevica sad ga svi vide u prvih 11.
E to je dokaza da je samo teren mjerilo.
E to je dokaza da je samo teren mjerilo.
Protiv "slabih" Kapic moze sa Secerom komotno u tandem,Secer svakako dolazi po lopte do zadnje linije,kasnije je bolje da je proslijedi Kapicu nego Andreju koji je u zadnje vrijeme dosta tvrd na lopti.Stoperi u tom slučaju svakako ce visocije izlaziti i uz pomoć Secera mogu zaganjati odmah loptu da se uzme.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Upravo tako. Dobro si spomenuo Kapića i Šećerovića u tandemu, jer vrlo lako se može desiti da Andrej izgubi startno mjesto, ako nastavi s partijama kao prošlu polusezonu. Ozbiljno mora poraditi na pas igri ako želi napraviti ozbiljnu karijeru, jer danas je fudbal došao do tog nivoa da se golmani moraju dobro igrati nogom, kamoli veznjaci.miky_hz je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:07Protiv "slabih" Kapic moze sa Secerom komotno u tandem,Secer svakako dolazi po lopte do zadnje linije,kasnije je bolje da je proslijedi Kapicu nego Andreju koji je u zadnje vrijeme dosta tvrd na lopti.Stoperi u tom slučaju svakako ce visocije izlaziti i uz pomoć Secera mogu zaganjati odmah loptu da se uzme.
Nece on izgubiti sigurno svoje mjesto u prvi 11. prvo sto je dobar i drugo sto je u21 igrac. on moze samo na klupu kad igra Ramic za njega.
Ovo sa avramovskim mi pocinje liciti na beqiraja
-
- Kontakt:
Prava desetka, koju smo dugo trazili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mislim da se polako približavamo sljedećoj stepenici što se tiče nekog kvaliteta igrača koje dovodimo. To bi npr. bili Mihojević, Nardin Mulahusejnović, Dženan Bureković, pa i Gojku je već 29 godina, zreo za povratka kroz godinu-dvije.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- feniksptica
- Kontakt:
Cak vjerujem da je ona nasa budala TSS bila bolja u smislu tehnike i znanja lopte. Ovaj samo treba da se trudi kad dodje i to je to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dze avramovski
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Danas je neradni dan, sutra ili prekosutra će Avram. 

- feniksptica
- Kontakt: