AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ispod radara prolazi još jedna odlična utakmica Kalulua. S obzirom da silom prilika igra kao CB. Ali odličan je. Oba derbija je odradio na visokom nivou.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 05 feb 2022, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Messias isto puno bolje odigrao nego ranijih utakmica.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad je Maldini doveo Kalulua smijali smo se. Tu i tamo se provlačile informacije da ga je tražio i Bayern i još neki timovi. No, dočekan je s podsmijehom. A onda kad vidiš kako igra, rekao bi neko da je plaćen i 20+ miliona a ne 40 puta manje. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kalulu i Tomori, to bi bilo zanimljivo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa nije se niko podsmijehivao tom transferu, bio doveden više za Primaveru i to za siću, realno nijednog prosječnog navijača nije bilo plaho briga za taj transfer. Ali da je nadmašio svačija očekivanja, definitivno jest.
Šteta što nema malo visine, ne bi se trebalo brinuti oko toga kojeg stopera dovesti da igra uz Tomorija. Ali dvojica defanzivaca od 183/185cm, samoubistvo.
Nije čudo da Maldini traži takve profile igrača poput Botmana, neku grdosiju od minimum 190cm.
Šteta što nema malo visine, ne bi se trebalo brinuti oko toga kojeg stopera dovesti da igra uz Tomorija. Ali dvojica defanzivaca od 183/185cm, samoubistvo.
Nije čudo da Maldini traži takve profile igrača poput Botmana, neku grdosiju od minimum 190cm.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma nije ni Diaz promijenio toliko tok meča koliko je pogreška u startu bila staviti Kessiea uopšte da igra u prvih 11 a kamoli na poziciju desetke. Pa i ona Diazova asistencija je bio užasno loš pokušaj šuta.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pioliju i momcima svaka cast na drugom poluvremenu i pobjedi. Osjetilo se odmah kad je Sale izaso. Mesi je za njega izmislio fudbal. A kad je Kessie izaso onda smo bas poceli licit na ekipu. Mi i bez pojacanja imamo sansu za skudeto, samo je bitno da ne igraju Sale i Kessie. Saleta ubacit kad vodimo, da ganja ko cuko zadnjih 15 minuta, samo to moze. A Kessia poslat na tribine i ponudit mu 3 miliona godisnje ako hoce da produzi. I s tribina ga povuci samo ako nam bude falio stoper za klupe. (Vise logike ima gurat ga na stopera nego na 10-ku. Ne moze bit 10-ka neko ko ne zna dodat na 2 metra i ko se saplice kad vodi loptu.)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo propušta Sampdoriu. Te ostaju mu ta 4 žuta i dalje. Morat će Calabria lijevo a Fiorenzi desno.
U srijedu će vjerovatno kao kapiten predvoditi meč protiv Lazia.
U srijedu će vjerovatno kao kapiten predvoditi meč protiv Lazia.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pogledajte profil od Samua na Insta,koji kralj 
- muha milanez
- Kontakt:
Samu promjenio boju osvjetljenja u tunelu prije početka utakmice
Taman neka ga zaposle u tehničku službu na stadionu, nek radi u dresu Milana. Svi zadovoljni.
Taman neka ga zaposle u tehničku službu na stadionu, nek radi u dresu Milana. Svi zadovoljni.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Maignan fenomenalna utakmica ali kod onog izletanja nije ipak smio driblati nego je odmah poslati u aut ali nije bilo prave opasnosti. Stoperi su bili na nivou isto kao i bekovi uz par sitnih grešaka. Bennacera je izvukla odlična utakmica Tonalija iako je i on malo proigrao. Kessie u mislima je totalno van Milana. Leao je teško nešto mogao da učini večeras uz već spominjanog Kessia, Sealemaekersa i poslije Messiasa. Brahim je donio prijeko potrebnu svježinu iako je i on znao da komplikuje. Najviše mrzim kad se nakon jednog dobrog poteza nastavi sa pokazivanjem šta sve može umjesto da se doda lopta slobodnom suigraču. Giroud uz Maignana odlučio utakmicu.
Ova pobjeda vrijedi jedno 12 bodova. Sudija nije nešto puno uticao ali kriterij mu je bio užasan. Kod crvenog Theu nije pogriješio ali prije toga Dumfries jedno 5,6 sekundi svlači dres Theu pa onda i udara Tonalija u lice a tek svira kad je Theo ovog pokosio. Samo mi je žao što ga nije slomio a i što na žalost nije očistio kartone. Romagnoli je za prvi faul dobio karton, Bennacer je ja mislim isto za prvi faul dobio karton, Krunić je čak i bez faula dobio karton dok je sa druge strane Brozović napravio nekih 7 faulova a nije dobio karton iako je često i mahao zbog dosuđenih mu faulova. Skriniar je čak umjesto onog žutog mogao dobiti i crveni zbog tog starta. Još se sjećam i jednog udaranja šakom kojeg nije nikako ni sankcionisao.
Sve u svemu ovo je mnogo mnogo mnogo više od obične pobjede.
Ova pobjeda vrijedi jedno 12 bodova. Sudija nije nešto puno uticao ali kriterij mu je bio užasan. Kod crvenog Theu nije pogriješio ali prije toga Dumfries jedno 5,6 sekundi svlači dres Theu pa onda i udara Tonalija u lice a tek svira kad je Theo ovog pokosio. Samo mi je žao što ga nije slomio a i što na žalost nije očistio kartone. Romagnoli je za prvi faul dobio karton, Bennacer je ja mislim isto za prvi faul dobio karton, Krunić je čak i bez faula dobio karton dok je sa druge strane Brozović napravio nekih 7 faulova a nije dobio karton iako je često i mahao zbog dosuđenih mu faulova. Skriniar je čak umjesto onog žutog mogao dobiti i crveni zbog tog starta. Još se sjećam i jednog udaranja šakom kojeg nije nikako ni sankcionisao.
Sve u svemu ovo je mnogo mnogo mnogo više od obične pobjede.
- Romagnoli13
- Kontakt:

Nekako sam uvjeren da će kapiten produžiti ugovor. Tek je ušao u najbolje godine za stopere. Igra vrlo dobro kad god dobije šansu, nije neko ko pravi probleme. Daje od sebe uvijek 100%. Za razliku od Kessiea koji postaje polahko uteg ekipi.
Sreća pa je Inzaghi totalno promašio taktiku u drugom poluvremenu + katastrofalne izmjene koje je uradio. Hvala mu 
Pioli konačno napravio normalne izmjene, mada sreća zabi ga Giroud za 2-1, a inače je Krunić već bio spreman da uđe kako bi sačuvali onaj bod
Diaz unio malo živosti, ali svejedno me je nervirao, pa eto malo je falilo da, sa svojim peljanjem, upropasti onu akciju kad smo dali prvi gol, nego otktrlja se nekako lopta do Girouda.
Nadam se da su se malo napumpali samopouzdanjem poslije ove pobjede, falilo je to pojedinim igračima.
Pioli konačno napravio normalne izmjene, mada sreća zabi ga Giroud za 2-1, a inače je Krunić već bio spreman da uđe kako bi sačuvali onaj bod
Diaz unio malo živosti, ali svejedno me je nervirao, pa eto malo je falilo da, sa svojim peljanjem, upropasti onu akciju kad smo dali prvi gol, nego otktrlja se nekako lopta do Girouda.
Nadam se da su se malo napumpali samopouzdanjem poslije ove pobjede, falilo je to pojedinim igračima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Tatarusanu isti Paletta.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
A smiju nam se kad kazemo da Mike nije nista losiji golman od Donarume,cak i donaruma ne bi skinuo veceras neke lopte da je bio na gol,plus koliko ucestvuje i prati igru.
Može se smijati ko hoće al ja sam siguran da je Mike trenutno bolji golman od Dollarboya
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lik je bio lani ubjedljivo najbolji golman u Francuskoj. Bukvalno su mu ukrali nagradu. Ove sezone je samo nastavio tamo gdje je stao. Zaslužuje i da bude No1 u reprezentaciji ali trener koji se toliko dvoumio oko poziva za Thea, isto će teško tek tako smijeniti Llorisa.
Pioli večeras ostvario pobjedu broj 300 kao trener. Od toga 66-u u Milanu.
U karijeri ima 40% pobjeda u Milanu 57%.
Pioli večeras ostvario pobjedu broj 300 kao trener. Od toga 66-u u Milanu.
U karijeri ima 40% pobjeda u Milanu 57%.
Dobar je Eagle, zvijer fakat. Mislim ono što je najvažnije ne prima pacerske golove, baš baš rijetko prima golove iz svojih grešaka što se Donarrummi često dešavalo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Ucerali ti i Sale i elektricar, smarac jedan i nemas pojma. Elektricar evo iz utakmicu u utakmicu ne moze proci protivnika, na isti fazon pokusa i spetlja se, izgubi loptu ili vrati nazad ako bas uspije i ti kobajagi neke hvalospjeve o zavrtacu sijalica i stek doza. Prvo odgovori na pitanje koje ti se uputi, kao maloprije Muxa kad ti kulturno suknu.Ruicosta je napisao/la: ↑05 feb 2022, 21:46Pioliju i momcima svaka cast na drugom poluvremenu i pobjedi. Osjetilo se odmah kad je Sale izaso. Mesi je za njega izmislio fudbal. A kad je Kessie izaso onda smo bas poceli licit na ekipu. Mi i bez pojacanja imamo sansu za skudeto, samo je bitno da ne igraju Sale i Kessie. Saleta ubacit kad vodimo, da ganja ko cuko zadnjih 15 minuta, samo to moze. A Kessia poslat na tribine i ponudit mu 3 miliona godisnje ako hoce da produzi. I s tribina ga povuci samo ako nam bude falio stoper za klupe. (Vise logike ima gurat ga na stopera nego na 10-ku. Ne moze bit 10-ka neko ko ne zna dodat na 2 metra i ko se saplice kad vodi loptu.)
Nego, svaka cast momcima, ni ja nisam ni sanjao pobjedu, a tek krisom sam prizeljkivao nerijesen rezultat, ali veliki klubovo pobjedjuju i kad su problemu. Svaka im cast. Speziu im nikad necu prezaliti, srce mi je jos uvijek ranjeno od te utakmice.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤