FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma realno i Ivković i Mulalic nisu neke trenercine, da je situacija bolja bila, ne bi ni jedan niti drugi bio prvi trener, siguran sam.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Hajmo ovako, Ivković je **** znači treba bolji doći od njega. Ovaj bolji nije. Ono što sam danas gledao je dno dna. Vrijeđanje i galama na mlađe igrače, a A ne smije reći starijima. Jedni te isti igrači samo trce i krugove prave a jaranski igrači dobijaju svaku utakmicu šansu da igraju. Pa Hrelja je pored naših bekova danas bio Miroslav Stevanovic
Neka nam je Bog na pomoći.
moSa ljoŽe
Da vidim vase misljenje forumasi.
Nakon zavrsetka ove akcije uclanjivanja u klub(do kraja februara)da se pokrene akcija,svi mi uclanjeni da imamo mjesecnu clanarinu od 5KM.
Nas 10.000 po 5KM=50.000KM mislim da sa tom cifrom mozemo otplacivati dug prema poreznoj na mjesecnom nivou a ona nam pravi najvece opterecenje.
Nakon zavrsetka ove akcije uclanjivanja u klub(do kraja februara)da se pokrene akcija,svi mi uclanjeni da imamo mjesecnu clanarinu od 5KM.
Nas 10.000 po 5KM=50.000KM mislim da sa tom cifrom mozemo otplacivati dug prema poreznoj na mjesecnom nivou a ona nam pravi najvece opterecenje.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Najbolje je da mi sav dug vratimo. Da nam svima od plate, penzija, stipendija automatski odbijaju dok dug ne dođe na 0
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Biće stvarno interesantno sutra, zaslužili smo više da i nas sunce ogrije i da krenemo u neka bolja vremena

- manijacikonjic87
- Kontakt:
iskreno se nadam da od sutra vise necemo dolaziti u situaciju da vadimo klub iz govana.. daleko od toga da vise ne zelim pomagati nego se nadam da ce nas napokon ogrijati sunce.. a naravno ne daj Bože da zatreba jos milion puta bi ga dizali na noge..
neka od 11:00 krenu bolji dani za FKŽ a i nas bolesnike
i naravno zamolio bih sve koji su u mogucnosti i koji su blizu da ispostuju sutra i ovo organizovano uclanjivanje od 12:00 jer MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !
neka od 11:00 krenu bolji dani za FKŽ a i nas bolesnike

i naravno zamolio bih sve koji su u mogucnosti i koji su blizu da ispostuju sutra i ovo organizovano uclanjivanje od 12:00 jer MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !

Mi smo Željini, Željo je naš !
Zato se Hrelja naigrao kod Ivkovića, taj momak nije mogao da dobije priliku od njegovog Zdunića.lijevapolutka je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:16Hajmo ovako, Ivković je **** znači treba bolji doći od njega. Ovaj bolji nije. Ono što sam danas gledao je dno dna. Vrijeđanje i galama na mlađe igrače, a A ne smije reći starijima. Jedni te isti igrači samo trce i krugove prave a jaranski igrači dobijaju svaku utakmicu šansu da igraju. Pa Hrelja je pored naših bekova danas bio Miroslav Stevanovic
Pričate o Ivkoviću ko da je Guardiola, a frajer nikad nije završio u gornjem dijelu tabele
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pričamo o Mulalicu koji je trener Želje. Ili da pričamo o Demiru Hoticu?Mamba21 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 00:09Zato se Hrelja naigrao kod Ivkovića, taj momak nije mogao da dobije priliku od njegovog Zdunića.lijevapolutka je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:16Hajmo ovako, Ivković je **** znači treba bolji doći od njega. Ovaj bolji nije. Ono što sam danas gledao je dno dna. Vrijeđanje i galama na mlađe igrače, a A ne smije reći starijima. Jedni te isti igrači samo trce i krugove prave a jaranski igrači dobijaju svaku utakmicu šansu da igraju. Pa Hrelja je pored naših bekova danas bio Miroslav Stevanovic
Pričate o Ivkoviću ko da je Guardiola, a frajer nikad nije završio u gornjem dijelu tabele
moSa ljoŽe
Ovoga se najviše plašim kod Edisa, nekog njegovog "jaranskog" odnosa sa igračima poput Štilića, Cocalića, Bekrića ili Zeca. Nepotrebno forsiranje, guranje, povlastice ili slično, to nikada nije i nikada neće izaći na dobro.lijevapolutka je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:16Hajmo ovako, Ivković je **** znači treba bolji doći od njega. Ovaj bolji nije. Ono što sam danas gledao je dno dna. Vrijeđanje i galama na mlađe igrače, a A ne smije reći starijima. Jedni te isti igrači samo trce i krugove prave a jaranski igrači dobijaju svaku utakmicu šansu da igraju. Pa Hrelja je pored naših bekova danas bio Miroslav Stevanovic
A Sablja je i u prvom mandatu imao neke igrače koje je gurao do iznemoglosti nauštrb drugih i vidjeli smo kako je završilo, tako da ono to apsolutno mora izbiti iz glave. Dio odgovornosti snose i ti stariji igrači, oni prije svega moraju biti profesionalni da bi se ovi mlađi ugledali na njih.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tocno cemo se opet vratiti u 20stoljece. Cim je naš na klupi igraju se igre iza kulisa. Zato je stranac u ovom razdoblju trebao biti, bolji je jer ga ne bi zanimale mahalske price kakav god bio, a to su privilegije nekima koji nam dokazuju iz utakmice u utakmicu da ne mogu sa 38 igrati i radi kojih smo trazili smjene u sred sezone. Nek me neko ispravi, ali i da dodju pare, nece ova sezona na dobro, sve smo usrali sa ne placanjem jedne bijedne place prije NG. Tu smo se opet vratili 10koraka u nazad, a ta uprava koja je bila, a i ova skupstina nek se zajedno jebu. Eto.
Znači čekala se prilika poput ove danas da neki likovi odmah iznose negativnost i najgore od svega opet hvale Ivkovica a sad eto ne valja Mulalić.
Niko ne spominje kako je ovo utakmica za testiranje da nesto probamo, da vidimo sta treba popraviti....jok ovo je za titulu. Ne spominjete koliko ljudi je doslo na utakmicu po hladnom vremenu. Niste vidili koliko djece u Jablanici i Konjicu voli Želju.
Niko ne spominje kako je ovo utakmica za testiranje da nesto probamo, da vidimo sta treba popraviti....jok ovo je za titulu. Ne spominjete koliko ljudi je doslo na utakmicu po hladnom vremenu. Niste vidili koliko djece u Jablanici i Konjicu voli Želju.
U principu nema potrebe pljuvati po Ivkovicu za njegove sportske rezultate dok je nas vodio, jer je to bilo u skladu sa mogucnostima. A ne treba ni Mulalica pljuvati zbog prijateljske utakmice, treba covjeka pustiti da radi odredjeni period, jer ipak veci broj igraca nije sa nama i treba vremena. Mi fakticki ni ne znamo ko su po njegovom pocetnih 11 igraca, mislim da ni on sam ne zna jos. Tako trebali bi malo da popustimo. Meni jedino smeta angazman ovog napadaca iz Austrije, dok Sloboda npr dovede Hadzica. Totalno cudna odluka.
I na kraju krajeva, ono sto je jako bitno za nas navijace jeste da ispratimo ovu akciju oko clanski karata do kraja, i zavrsimo na tih 10.000 sto je bio inicijalni cilj. Ne treba nam puno, a smatram da je jako bitno da budemo solidarni i ovo uspjesno privedemo.
Ma to je to da je 100 puta nas. Covjek radi greske koje su nas kostale 2016 i dan danas sa istim igracima. Od Ace se pravi novi Jadranko, od Bekrica Ronaldinho. U ovoj situaciji i sezoni jako je glupo graditi igru oko Bekrica, to je Tomo vidio i dao mu ulogu kakvu Tuce treba da ima.lijevapolutka je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:16Hajmo ovako, Ivković je **** znači treba bolji doći od njega. Ovaj bolji nije. Ono što sam danas gledao je dno dna. Vrijeđanje i galama na mlađe igrače, a A ne smije reći starijima. Jedni te isti igrači samo trce i krugove prave a jaranski igrači dobijaju svaku utakmicu šansu da igraju. Pa Hrelja je pored naših bekova danas bio Miroslav Stevanovic
Edisu i igracima mora biti jasno. Poraz od Goražda nikad nije opcija nikakva i to se mora kritikovati ma sa kojim igracima i trenerom raspolažemo.
Danasnji fokus je na skupštini koja odredjuje nasu budućnost koja ce nadam se biti puno bolja od trenutne situacije, ali i ovaj javasluk trenera se mora sankcionisati. Bolje sada nego u prvenstvu. Dosta nam je ponizenja naneseno proslo proljeće ne mora to biti i ovo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Za dobro jutro, dobar dan i laku noc
https://****.ba/sport/nogomet/ ... mah/446046
https://****.ba/sport/nogomet/ ... mah/446046
12h, SVI!
Ma sablja je trener tipa koliko para toliko muzike, a s obzirom da smo kokuzi, to je to. Lik nista nije uznapredovao, a ona seljacka politika nabij, ubi, izbij nigdje vise ne prolazi. Takticki je prilicno slabScout1921 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 01:33Znači čekala se prilika poput ove danas da neki likovi odmah iznose negativnost i najgore od svega opet hvale Ivkovica a sad eto ne valja Mulalić.
Za 7 dana 150 k dali klubu idemo danas svi jako pokazati opet da smo Institucija 
VOLIM TE ŽELJO
VOLIM TE ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: Brkooo, invincible1921, MoSaZeLjo1921, perodeformero i 55 gostiju.