AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ruiu je bitnije je li pogodio nešto vezano za nekog igrača nego igra/učinak Milana. Davno sam to rekao, sad samo potvrđujem.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Cini mi se malo vremena nakon dobijenog zutog na nasoj polovini terena Skriniar je laktom (ili rukama) udario u lice elektricara i mislim da je tu VAR trebao sugerisati potencijalni crveni karton, sto bi sigurno i dobio nakon usporenog snimka. 0no je bio namjeran udacar u lice i jos netom poslije toga mase rukama, iznerviran nesto komentarise i negoduje.celikmilan je napisao/la: ↑05 feb 2022, 22:20Skriniar je čak umjesto onog žutog mogao dobiti i crveni zbog tog starta. Još se sjećam i jednog udaranja šakom kojeg nije nikako ni sankcionisao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za Saleta je svak igracina, pa tako i Mesi i Samu. Obojica, kakvi god da su, a znamo svi kakvisu i oni, izmislili su fudbal za njega. Tebi je vjerovatno muka sto si tek sad nadoso na ono sto ja pisem ima godina dana, da je Sale kloc. Mislim da si bas ti meni u odgovorima piso kako on igra za Belgiju, kako je dobar, kako je dao go protiv Estonije, kako valjda belgijski selektor zna bolje nego neki tamo Ruicosta na forumu. Znaci ispalo je da pojma nemas i sta ti ja sad mogu. Najbilje bi ti bilo da se poklopis.Beduin je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:46Ucerali ti i Sale i elektricar, smarac jedan i nemas pojma. Elektricar evo iz utakmicu u utakmicu ne moze proci protivnika, na isti fazon pokusa i spetlja se, izgubi loptu ili vrati nazad ako bas uspije i ti kobajagi neke hvalospjeve o zavrtacu sijalica i stek doza. Prvo odgovori na pitanje koje ti se uputi, kao maloprije Muxa kad ti kulturno suknu.Ruicosta je napisao/la: ↑05 feb 2022, 21:46Pioliju i momcima svaka cast na drugom poluvremenu i pobjedi. Osjetilo se odmah kad je Sale izaso. Mesi je za njega izmislio fudbal. A kad je Kessie izaso onda smo bas poceli licit na ekipu. Mi i bez pojacanja imamo sansu za skudeto, samo je bitno da ne igraju Sale i Kessie. Saleta ubacit kad vodimo, da ganja ko cuko zadnjih 15 minuta, samo to moze. A Kessia poslat na tribine i ponudit mu 3 miliona godisnje ako hoce da produzi. I s tribina ga povuci samo ako nam bude falio stoper za klupe. (Vise logike ima gurat ga na stopera nego na 10-ku. Ne moze bit 10-ka neko ko ne zna dodat na 2 metra i ko se saplice kad vodi loptu.)
Nego, svaka cast momcima, ni ja nisam ni sanjao pobjedu, a tek krisom sam prizeljkivao nerijesen rezultat, ali veliki klubovo pobjedjuju i kad su problemu. Svaka im cast. Speziu im nikad necu prezaliti, srce mi je jos uvijek ranjeno od te utakmice.
Za Saleta prvi reko da je kloc i pogodio. Svaki cu dan sad na to podsjecat i pisat kako sam ja prvi skonto. Imam pravo.OldFashioned je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:48Ruiu je bitnije je li pogodio nešto vezano za nekog igrača nego igra/učinak Milana. Davno sam to rekao, sad samo potvrđujem.
Udario Messiasa, a onda je pet sekundi poslije 'izvrnuo' i Thea, komotno je mogao dobiti drugi žuti samo za neki od ona dva starta u par sekundi.Beduin je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:51Cini mi se malo vremena nakon dobijenog zutog na nasoj polovini terena Skriniar je laktom (ili rukama) udario u lice elektricara i mislim da je tu VAR trebao sugerisati potencijalni crveni karton, sto bi sigurno i dobio nakon usporenog snimka. 0no je bio namjeran udacar u lice i jos netom poslije toga mase rukama, iznerviran nesto komentarise i negoduje.celikmilan je napisao/la: ↑05 feb 2022, 22:20Skriniar je čak umjesto onog žutog mogao dobiti i crveni zbog tog starta. Još se sjećam i jednog udaranja šakom kojeg nije nikako ni sankcionisao.
Jer ako je Theo za onaj faul mogao dobiti direktan crveni, onda je i Škriniar morao dobiti drugi žuti al' dobro hajde bilo-prošlo, svaki derbi je pun takvih detalja gdje neko nije zadovoljan sudijskim kriterijem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Habera ti nemas, dokazani forumski tupan koji zivi za momente kad ce reci "jesam vam rek'o" i to si i sam na forumu priznao da ti je drago kad to kazes i cekas te situacije. To samo j3beni bolesnici tako razmisljaju i ispunjava njihov zivot na zemlji.Ruicosta je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:52Za Saleta je svak igracina, pa tako i Mesi i Samu. Obojica, kakvi god da su, a znamo svi kakvisu i oni, izmislili su fudbal za njega. Tebi je vjerovatno muka sto si tek sad nadoso na ono sto ja pisem ima godina dana, da je Sale kloc. Mislim da si bas ti meni u odgovorima piso kako on igra za Belgiju, kako je dobar, kako je dao go protiv Estonije, kako valjda belgijski selektor zna bolje nego neki tamo Ruicosta na forumu. Znaci ispalo je da pojma nemas i sta ti ja sad mogu. Najbilje bi ti bilo da se poklopis.Beduin je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:46Ucerali ti i Sale i elektricar, smarac jedan i nemas pojma. Elektricar evo iz utakmicu u utakmicu ne moze proci protivnika, na isti fazon pokusa i spetlja se, izgubi loptu ili vrati nazad ako bas uspije i ti kobajagi neke hvalospjeve o zavrtacu sijalica i stek doza. Prvo odgovori na pitanje koje ti se uputi, kao maloprije Muxa kad ti kulturno suknu.Ruicosta je napisao/la: ↑05 feb 2022, 21:46Pioliju i momcima svaka cast na drugom poluvremenu i pobjedi. Osjetilo se odmah kad je Sale izaso. Mesi je za njega izmislio fudbal. A kad je Kessie izaso onda smo bas poceli licit na ekipu. Mi i bez pojacanja imamo sansu za skudeto, samo je bitno da ne igraju Sale i Kessie. Saleta ubacit kad vodimo, da ganja ko cuko zadnjih 15 minuta, samo to moze. A Kessia poslat na tribine i ponudit mu 3 miliona godisnje ako hoce da produzi. I s tribina ga povuci samo ako nam bude falio stoper za klupe. (Vise logike ima gurat ga na stopera nego na 10-ku. Ne moze bit 10-ka neko ko ne zna dodat na 2 metra i ko se saplice kad vodi loptu.)
Nego, svaka cast momcima, ni ja nisam ni sanjao pobjedu, a tek krisom sam prizeljkivao nerijesen rezultat, ali veliki klubovo pobjedjuju i kad su problemu. Svaka im cast. Speziu im nikad necu prezaliti, srce mi je jos uvijek ranjeno od te utakmice.
Kad pogledas na kojem je mjestu reprezentacija Belgije godinama unazad i vidis da poziv dobija i jedan Sale, shvatis da njihov trener ipak ima neku referencu i znanje te kao takav, dokazan selektor, zna sta radi i koga poziva (po trenutnoj formi i profilu igraca), za razliku od jedne Spanije koja je godinama unazad u padu forme i smjene igrace gdje taj tvoj Samu sa 27 godina nema niti jedan nastup za A selekciju (samo 4 j3bena nastupa za U21), ili elektricar Messias sa par sezona progi igranja fudbala, tek tad shvatim kolika si neznalica i smarac koji pokusava diskreditovati jednog Piolija ili Martineza, a sve to kroz pokusaj spustanja Beduina koji te vec nekoliko puta popisao postovima gdje si pisao sve i svasta pa se usutio svaki put do nekih, po tebe povoljnijih, vremena.
Da ne spominjemo tvoje baljezganje o ostalim igracima pa si se usutio k'o puh, ne tjeraj me da ti zalazim u profil i postove pa te ofiram i ispljujem javno, jer svakako ti nemas stida niti obraza, a naocigled vecine forumasa ni pameti da shvatis necije upise, razmisljanja i vidjenje necega i/li nekoga.
Zato log out i ne sramoti se, ziv bio.
075 ❤
075 ❤
Sale nije kloc, samo Sale nije pravo okomito krilo i to je njegov najveći problem, nije takav tip igrača jednostavno.
On je stvoren za pozicije wingbacka u 352 formaciji, jer pokriva puno prostora i dosta trči. Mene naprimjer on nekako po stilu igre dosta podsjeća na Miroslava Stevanovića, onakav tip igrača.
Objektivno u Milanu koji ima neke visoke ciljeve on ne bi smio biti startno krilo, ali određenu ulogu svakako može imati, ako ništa zbog svoje požrtvovanosti.
Sa druge strane Messias je nešto bolji ofanzivno (mada realno ni on ne pravi neku razliku u igri 1 vs 1, ne možeš ga ni kroz zayebanciju uporediti sa, recimo, Leaom na drugoj strani), ali ne pokriva prostor kao Sale.
Uglavnom, niti jedan od njih dvojice ne bi trebao biti startno krilo u Milanu, ali tako je kako je jbg, boljih nemamo.
On je stvoren za pozicije wingbacka u 352 formaciji, jer pokriva puno prostora i dosta trči. Mene naprimjer on nekako po stilu igre dosta podsjeća na Miroslava Stevanovića, onakav tip igrača.
Objektivno u Milanu koji ima neke visoke ciljeve on ne bi smio biti startno krilo, ali određenu ulogu svakako može imati, ako ništa zbog svoje požrtvovanosti.
Sa druge strane Messias je nešto bolji ofanzivno (mada realno ni on ne pravi neku razliku u igri 1 vs 1, ne možeš ga ni kroz zayebanciju uporediti sa, recimo, Leaom na drugoj strani), ali ne pokriva prostor kao Sale.
Uglavnom, niti jedan od njih dvojice ne bi trebao biti startno krilo u Milanu, ali tako je kako je jbg, boljih nemamo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la: ↑06 feb 2022, 00:12Sale nije kloc, samo Sale nije pravo okomito krilo i to je njegov najveći problem, nije takav tip igrača jednostavno.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hajde ljudi pobjedili smo,de malo pozitive barem do iduceg kiksa 
De malo pohvalite igru Kalulua,Tonalija,Benasera veceras
De malo pohvalite igru Kalulua,Tonalija,Benasera veceras
Tonali je odličan bio, jedini igrač koji je odigrao cijelu tekmu na nivou. Bennacer mnogo bolji u drugom nego u prvom, yebiga fali i njemu kontinuiteta da malo uhvati formu.
Kalulu meh... I dalje ostajem pri mišljenju da ne može biti stoper zbog fizičkih predispozicija, jednostavno nije ni visok a nije ni jak kao Tomori recimo.
Ima prednost što bi kao stoper mogao biti moderan u smislu iznošenja lopte i igre nogom (to mu je ostalo od bekovske pozicije). Sa druge strane, još uvijek je mlad, niko ne zna kako će se razvijati, mada ono nekako mislim da bi za njega prvenstveno trebalo skontati šta će igrati u budućnosti, da li da bude bek ili stoper, a onda ide sve ostalo što se tiče napretka.
Kalulu meh... I dalje ostajem pri mišljenju da ne može biti stoper zbog fizičkih predispozicija, jednostavno nije ni visok a nije ni jak kao Tomori recimo.
Ima prednost što bi kao stoper mogao biti moderan u smislu iznošenja lopte i igre nogom (to mu je ostalo od bekovske pozicije). Sa druge strane, još uvijek je mlad, niko ne zna kako će se razvijati, mada ono nekako mislim da bi za njega prvenstveno trebalo skontati šta će igrati u budućnosti, da li da bude bek ili stoper, a onda ide sve ostalo što se tiče napretka.
- Beduin
- Kontakt:
Imali smo 430 pasova (359 tacnih), u odnosu na 349 Intera (294 tacna pasa). Znacajna razlika u brojkama i raduje me taj stil, gdje dosta toga odradjuje nasa sredina. Tonali je pravo blago, dok Benacer izgleda vraca formu od prosle sezone i to me dosta raduje.
I u uspjesnim "driblinzima" smo ih ubili, 12/18 u odnosu na njihovih 3/9, aktivni smo, nema sta. A jos nije tu bilo Rebica
I u uspjesnim "driblinzima" smo ih ubili, 12/18 u odnosu na njihovih 3/9, aktivni smo, nema sta. A jos nije tu bilo Rebica
075 ❤
075 ❤
- nextterrain
- Kontakt:
Kalulu je nekako najviše građen i igrom podsjeća na desnog stopera u formaciji sa tri stopera. Ima tu agresivnost, brzinu, citanje igre i iznose je. Odličan igrač koji ima samo 21 godinu i doveden je za pola miliona.
Ovako gledajući, Faraon je u pravu za Saleta, jako zahvalan igraci ali nije covjek ni krilo ni bek. Nema tu prodornost, najviše me podsjeća na Borinija
I taj se trudio i trcao, ali dzaba kad fali uvijek nešto
Vise od svega bih volio da se klupira Kessie i ne produži ugovor s njim jer na stranu ova utakmica, svaki derbi ili jacu utakmicu u Europi je odigrao debelo ispod prosjeka i ne zaslužuje ni onih 5-6M koliko mu uprava nudi
Ovako gledajući, Faraon je u pravu za Saleta, jako zahvalan igraci ali nije covjek ni krilo ni bek. Nema tu prodornost, najviše me podsjeća na Borinija
I taj se trudio i trcao, ali dzaba kad fali uvijek nešto
Vise od svega bih volio da se klupira Kessie i ne produži ugovor s njim jer na stranu ova utakmica, svaki derbi ili jacu utakmicu u Europi je odigrao debelo ispod prosjeka i ne zaslužuje ni onih 5-6M koliko mu uprava nudi
Kad brat krene lažnjake pucati blizu kornera, zanesvijesti se i njemu i protivničkom igraču, ljudima na tribinama a i nama ispred TV-a
Jes,brat izje.be i kamermana pukne i njemu laznjak,ovaj ne moze loptu vise uhvatiti u kadar
- Beduin
- Kontakt:
Kod mene se sam kanal prebaci na HustlerTV, zbuni ga Rebic.
075 ❤
075 ❤
Inter-Roma u utorak na San Siru,noc kasnije mi sa Lazio na San Siru,par dana kasnije mi opet kuci,znaci 4 tekme na istom terenu u 7 dana. Svaka cast onome ko sastavlja ovaj raspored
Baš baš, duša mu je te lažnjake prodavati
Hahahaha ili što sam nekada davno pročitao komentar "Uradi Messi lažnjak, ja i burazer se glavama sudarili na kauču ispred TV-a"
- muha milanez
- Kontakt:
muha milanez je napisao/la: ↑02 feb 2022, 17:31Kad klepimo komšije, kad procvjeta atmosfera kod forumaša![]()
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.