FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
22%
2. Borbu za Evropu
83
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 165

Stopostozeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stopostozeljo » 06 feb 2022, 16:44

Sve je poznato gospodin Eldin ulazi u klub. Ove 2 ponude su tu samo da se vrijeme kupi. Dobrodošao Eldine.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2022, 16:45

Ma mene samo interesuje kako cemo mi prezivjeti sledecu polusezonu..
Pročepit će negdje.

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 06 feb 2022, 16:46

Stopostozeljo je napisao/la:
06 feb 2022, 16:40
Azzuri je napisao/la:
06 feb 2022, 16:37
Ja se stvarno nadam da je to s eldinom 80% pri kraju i da se samo cekala skupstina zbog statuta da bude zvanicno...jer mi nemamo luksuza cekati do ljeta, od cega cemo zivjeti?
Brate da bi Eldin usao ovo se moralo desiti. Sve je klub uradio sto je gospodin Eldin trazio. Dolaze bolji dani za naseg Zelju
Sto se ova skupstina nije odrzala u novembru ili decembru, pa su u martu/aprilu svu pricu mogli zavrsiti? Neko ovdje dobro opstruira procese i debelo usporava stvari. I taj misticni eldin vise ko da je **** hudini, da ga niko nikad nije vidio, ili napravio intervju sa njim, cisto iz radoznalosti

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 06 feb 2022, 16:48

Bradao1 je napisao/la:
06 feb 2022, 16:46
Azzuri je napisao/la:
06 feb 2022, 16:37
Ja se stvarno nadam da je to s eldinom 80% pri kraju i da se samo cekala skupstina zbog statuta da bude zvanicno...jer mi nemamo luksuza cekati do ljeta, od cega cemo zivjeti?
Brate da bi Eldin usao ovo se moralo desiti. Sve je klub uradio sto je gospodin Eldin trazio. Dolaze bolji dani za naseg Zelju
Sto se ova skupstina nije odrzala u novembru ili decembru, pa su u martu/aprilu svu pricu mogli zavrsiti? Neko ovdje dobro opstruira procese i debelo usporava stvari. I taj misticni eldin vise ko da je **** hudini, da ga niko nikad nije vidio, ili napravio intervju sa njim, cisto iz radoznalosti
Druze nije to kao sto ti mislis ima i covjek svoje uslove ne moze to brzo hajde hoces li. Sve je zavrseno kupuj američke zastavice 😃

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2022, 16:49

Sta je bolan zavrseno mi napadaca i krilo nemamo :urnebes:, a bez clanarina bi se i sa licencom mogli halaliti..
Pročepit će negdje.

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 06 feb 2022, 16:50

MojaMalenkost je napisao/la:
    06 feb 2022, 16:49
    Sta je bolan zavrseno mi napadaca i krilo nemamo :urnebes:
    Negativac ti znas sta imamo a sta nemamo. Uclani se to je tvoja obaveza.

MojaMalenkost
    Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2022, 16:54

06 feb 2022, 16:50
      Nije to nicija obaveza nego cista dobra volja.. Tuzno je sto su te clanarine neophodne da klub prezivi i pocne takmicenje.. Toliko o ovim cijenjenim upravljackim strukturama..
      Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 06 feb 2022, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
      Pročepit će negdje.

1921boy
      Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 06 feb 2022, 16:55

Kasnije ću napisati malo detaljniji post o svemu i sve rastabiriti ovim koji samo izvrću rečenice šta god da se napiše.
      mosa lošmi stićko tit-ula!

SudoHusika
      Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 feb 2022, 16:57

Al Shiddi.
      Željezničar za život cijeli!

maldini3
      Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 06 feb 2022, 16:59

1921boy je napisao/la:
      06 feb 2022, 16:55
      Kasnije ću napisati malo detaljniji post o svemu i sve rastabiriti ovim koji samo izvrću rečenice šta god da se napiše.
      Ma ko ih j3be brate. Ko hoce shvatio je sta je danas uradjeno
      Željezničar za život cijeli
      Forza Milan
      Pivopije

Stopostozeljo
      Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 06 feb 2022, 16:59

06 feb 2022, 16:54
      06 feb 2022, 16:50
        Nije to nicija obaveza nego cista dobra volja.. Tuzno je sto su te clanarine neophodne da klub prezivi i pocne takmicenje.. Toliko o ovim cijenjenim upravljackim strukturama..
        Zbog takvih kao što si ti i nema napretka. Cuj nije obaveze a mogu i garantovati da ne ides na utakmice.

njemiposmatrac
        Kontakt:

Post Postao/la njemiposmatrac » 06 feb 2022, 17:00

06 feb 2022, 16:33
        1921boy je napisao/la:
        06 feb 2022, 16:27
        06 feb 2022, 16:21
        Na cemu bravo :hmmmmm: Hvala jedino navijacima koji ce svojim sredstvima obezbijediti licencu.. Ja od ovih nista konkretno nisam cuo.. Malo je reci da sam razocaran..
        Kako nije ništa konkretno urađeno? Usvojen je model kako bi partner mogao ući u Klub.
        Pa kakav je to model? O cemu se radi? Ista konkrertno osim sto su rekli da pokusavaju dici kredit i da ce novac od clanarina obezbijediti licencu, sto je priznanje da bez tog novca mi ne bi imali uslove da se uopste takmicimo.. Ja tacno ne mogu da vjerujem da je ovo sve od ove skupstine.. Eto rekose da ima i neka treca ponuda..
        Da je meni dozivjeti da ti jednom odlucis sta zelis i da drzis tu crtu. Ovako ko treba, ovo necu, ovo necu... ne znam sta hocu ali znam dta hocu. :mrgreen:

perodeformero
        Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 feb 2022, 17:01

Dobro je da imovina zasticena, meni je to najvaznije. Nije dobro sto gori pod nogama, a oni jos nista konkretno nisu ispregovarali, partner koji dodje ima obavezu da namiri sva dugovanja i ulozi u stadion, znaci cca 15 mil. Kako i kada ce to da vrati?! Realno Eldin bi prije obrno pare i zaradio da zasadi krompir na nekoj livadi, nego da mu se iz behapl vrati investicija od 15 mil.

plavousrcu
        Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 feb 2022, 17:02

Kad kazu njemacki model dodje mi da gologuz trcim po mahali. Zna li ijedan taj stručnjak na cemu njemacki model pociva i zbog cega je u tamosnjim, samo tamosnjim okvirima uspjesan? Rezultati u Evropi govore koliko je uspjesan u globalnim okvirima. Dovoditi u vezu njemacki model sa klubovima cije utakmice gleda 3000 do jednom godisnje 10.000 gledalaca i koji imaju par hiljada aktivnih clanova je neznanje. Bicu blag i reci neznanje.

perodeformero
        Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 feb 2022, 17:05

Kad moze Union Berlin sto ne moze Zeljo :)

MojaMalenkost
        Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2022, 17:09

Ma uzivajte svi.. Sve je divno i bajno :opaopa:
        Pročepit će negdje.

lijevapolutka
        Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 06 feb 2022, 17:12

plavousrcu je napisao/la:
        06 feb 2022, 17:02
        Kad kazu njemacki model dodje mi da gologuz trcim po mahali. Zna li ijedan taj stručnjak na cemu njemacki model pociva i zbog cega je u tamosnjim, samo tamosnjim okvirima uspjesan? Rezultati u Evropi govore koliko je uspjesan u globalnim okvirima. Dovoditi u vezu njemacki model sa klubovima cije utakmice gleda 3000 do jednom godisnje 10.000 gledalaca i koji imaju par hiljada aktivnih clanova je neznanje. Bicu blag i reci neznanje.
        Ma da mi tušnemo pomoćni za svaki slučaj
        moSa ljoŽe

Brkooo
        Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 06 feb 2022, 17:17

Hilmo123 je napisao/la:
        06 feb 2022, 16:36

Iskreno se nadam da među ove 3 ponude sa kojima se razgovara nije niti jedna od njih "JG Projekti Zagreb"
        Pa receno je da su ti hrvati jedna, amerikanac druga. Jedino se ne zna ko je treca.

Navijaci su trenutni izvor finansiranja kluba.. Ocekivao sam da ce posle ove skupstine neizvjesnost biti bar promil manja, a oni o kreditima komercijalnih banaka i o parama od navijaca koje ce nam obezbijediti licencu :shock:
        Usvojen je novi statut po kojem neko moze upravljati klubom i ulagati svoj novac bez straha da ce se pojaviti neki novi Osim sa svojom neformalnom grupom ljudi, koji ce otjerati tog investitora i klub svuci u provaliju. Ovaj statut je osnova za ulazak strateskog partnera u klub. Nisam nikakav insajder ili nesto slicno ali se vjerovatno razgovaralo i sa potencijalnim strateskim partnerom o ovom statutu..

Krediti kod komercijalnih banaka su samo u slucaju da ne daj Boze propadnu pregovori sa strateskim partnerima i ti krediti se odnose na poreznu. Tako sam bar ja to shvatio.

Sto se tice licence i dugovanja, mislim da ce biti skoro isto kao sa Alispahicem sto je sad bilo, nazoves covjeka kojem si duzan i dogovorite se da mu jedan dio odmah uplatis, jedan do kraja polusezone(kao sto je i uradjeno) ili jedan dio sad uplatis i kasnije nastavis placati u ratama a on potpise reprogram. Normalno ako zeli da izadje u susret klubu i dogovori se na lijep nacin..

Ne znam sta si ocekivao od skupstine?
        Da ce ti reci o cemu se prica sa Diglisicem, kakvi su mu planovi itd?
        Pa ljudi dragi potpisan je ugovor o povjerljivosti podataka, ne smije se nista sto se tice dogovora sa potencijalnim strateskim partnerom iznositi u javnost..

maldini3
        Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 06 feb 2022, 17:18

perodeformero je napisao/la:
        06 feb 2022, 17:01
        Dobro je da imovina zasticena, meni je to najvaznije. Nije dobro sto gori pod nogama, a oni jos nista konkretno nisu ispregovarali, partner koji dodje ima obavezu da namiri sva dugovanja i ulozi u stadion, znaci cca 15 mil. Kako i kada ce to da vrati?! Realno Eldin bi prije obrno pare i zaradio da zasadi krompir na nekoj livadi, nego da mu se iz behapl vrati investicija od 15 mil.
        Jedini nacin da vrati je rezultat u evropi znaci grupna faza nekog takmicenja bez toga nema sanse
        Željezničar za život cijeli
        Forza Milan
        Pivopije

MojaMalenkost
        Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2022, 17:20

Brkooo je napisao/la:
        06 feb 2022, 17:17
        Usvojen je novi statut po kojem neko moze upravljati klubom i ulagati svoj novac bez straha da ce se pojaviti neki novi Osim sa svojom neformalnom grupom ljudi, koji ce otjerati tog investitora i klub svuci u provaliju. Ovaj statut je osnova za ulazak strateskog partnera u klub. Nisam nikakav insajder ili nesto slicno ali se vjerovatno razgovaralo i sa potencijalnim strateskim partnerom o ovom statutu..

Krediti kod komercijalnih banaka su samo u slucaju da ne daj Boze propadnu pregovori sa strateskim partnerima i ti krediti se odnose na poreznu. Tako sam bar ja to shvatio.

Sto se tice licence i dugovanja, mislim da ce biti skoro isto kao sa Alispahicem sto je sad bilo, nazoves covjeka kojem si duzan i dogovorite se da mu jedan dio odmah uplatis, jedan do kraja polusezone(kao sto je i uradjeno) ili jedan dio sad uplatis i kasnije nastavis placati u ratama a on potpise reprogram. Normalno ako zeli da izadje u susret klubu i dogovori se na lijep nacin..

Ne znam sta si ocekivao od skupstine?
        Da ce ti reci o cemu se prica sa Diglisicem, kakvi su mu planovi itd?
        Pa ljudi dragi potpisan je ugovor o povjerljivosti podataka, ne smije se nista sto se tice dogovora sa potencijalnim strateskim partnerom iznositi u javnost..
        Sve super. Drago mi je da ste zadovoljni :bih:
        Pročepit će negdje.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: rama21 i 4 gosta.