Cu,ces,ce,cemo,cete,ce
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
NK Porezna Uprava
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nepismeni kad počnu prozivati ospem se sav.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
NK Njemacki sistem
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ja im halalim...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
NK Export-Import
Ma lazu sami sebe ova uprava njihova se nista ne pita. Postoji vise struja koji guraju svog lafo investitora a sve sa ciljem da se otme zemlja i pocne gradit kao sto radi Vojvoda. Nego braco Pitari vidim hoce kone da kupuju americke zastavice sta mislite da i mi to uradimo hahaa da se malo uvlacimo u americki pakas?
Mozda bolje da pripreme kakve zastavice megamixazagor1987 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 16:54Ma lazu sami sebe ova uprava njihova se nista ne pita. Postoji vise struja koji guraju svog lafo investitora a sve sa ciljem da se otme zemlja i pocne gradit kao sto radi Vojvoda. Nego braco Pitari vidim hoce kone da kupuju americke zastavice sta mislite da i mi to uradimo hahaa da se malo uvlacimo u americki pakas?
Svi u napad jedan je Hase!!
Pa ovaj jedan u izjavi u prvoj recenici rece primili smo dosta ponuda a u cetvrtoj recenici do sad su stigle 3 ponude - petljanje, obmanjivanje... mislim da ni ovi ne zele dobro zelji, na stranu zajebancija, ali i ovi mi djeluje kao daj da i mi sta hajrujemo dok smo u sedlu.
Kakav je to njemacki model u bosni haha, al zato dokurcenko siri optimizam.
Daj po avatar za sve.
Daj po avatar za sve.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
I onda kazu nije zeljo politicki nastrojen hahaha pa jbte kod nas godinama nikog iz politike u klubu,kod njih Cernica lopov,bio glavni na carini na aerodromu,politicki pijun i smrad i onda dodju ovdje sa pricom radnicka klasa i slicne nebuloze. Sto se tice lafo investitora imate 3 struje zeljovaca koji guraju 3 investitora tj cilj je zemljiste
.
Zadnja izmjena: NAPADAJ, dana/u 30 maj 2022, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
NAPADAJ je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:09Idi bolan umij se nisi dobre glavezagor1987 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:07I onda kazu nije zeljo politicki nastrojen hahaha pa jbte kod nas godinama nikog iz politike u klubu,kod njih Cernica lopov,bio glavni na carini na aerodromu,politicki pijun i smrad i onda dodju ovdje sa pricom radnicka klasa i slicne nebuloze. Sto se tice lafo investitora imate 3 struje zeljovaca koji guraju 3 investitora tj cilj je zemljiste

Dobro si mu rekao brate
Al fakat je razocaran

Znam da ti je tesko al jbga Cernica je politicki smrad iz Visokog,bio glavni na carini znam jer sam imao dodira sa tim olosem cim vam je on tu znam gdje to sve vodi vidjeli smo po primjeru Cerica. Nadate se beze nema budala kao Tan da dodju i skrse 2.5 mil na dugove odma i sve rupe da zacepi. Sto se tice zeljkana za pocetak se mora uletiti 8 mil plus jos toliko kad se priloze prikriveni dugovi,plus kad pocnu tuzbe sad raznorazne itd tako da zqboravite da ce neko 15 mil dati jer ih nikad vise nece moci vratitiNAPADAJ je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:09Idi bolan umij se nisi dobre glavezagor1987 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:07I onda kazu nije zeljo politicki nastrojen hahaha pa jbte kod nas godinama nikog iz politike u klubu,kod njih Cernica lopov,bio glavni na carini na aerodromu,politicki pijun i smrad i onda dodju ovdje sa pricom radnicka klasa i slicne nebuloze. Sto se tice lafo investitora imate 3 struje zeljovaca koji guraju 3 investitora tj cilj je zemljiste
Više ponuda od kojih su samo tri konkretne i jasno je stavljeno na stol šta se nudi?ŠTA_JE je napisao/la: ↑06 feb 2022, 16:59Pa ovaj jedan u izjavi u prvoj recenici rece primili smo dosta ponuda a u cetvrtoj recenici do sad su stigle 3 ponude - petljanje, obmanjivanje... mislim da ni ovi ne zele dobro zelji, na stranu zajebancija, ali i ovi mi djeluje kao daj da i mi sta hajrujemo dok smo u sedlu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Hahaha cime razocaran? Politicka ste prcija,Cernica vam u klubu,ni sami pojma nemate koliko ste duzni i kaze jos mol9cemo Boga da dobijemo licencu hahahsvrakino1921 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:12NAPADAJ je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:09Idi bolan umij se nisi dobre glavezagor1987 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:07I onda kazu nije zeljo politicki nastrojen hahaha pa jbte kod nas godinama nikog iz politike u klubu,kod njih Cernica lopov,bio glavni na carini na aerodromu,politicki pijun i smrad i onda dodju ovdje sa pricom radnicka klasa i slicne nebuloze. Sto se tice lafo investitora imate 3 struje zeljovaca koji guraju 3 investitora tj cilj je zemljiste![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro si mu rekao brate
Al fakat je razocaran
![]()
![]()
.
Zadnja izmjena: NAPADAJ, dana/u 30 maj 2022, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.