FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pare i salcin ti je isto sto i samo pare
Ne treba nam krilo,pratite malog irfana ramica strasan potencijal.Njega treba forsirati.U ove dvije utakmice najbolji je bio od svih omladinaca.
Dajte ba uozbiljite se, ne moze se sa igracima od 16-17 godina igrati ozbiljan fudbal. Super, neka momka, davati mu sansu pomalo, ali ne mozemo nista izboriti bez ozbiljnih igraca. Ok, nije ovcina carvajal, ali ima staza u ovoj ligi, odigrao je sad tekmu za repku, zreo je za ozbiljnog fudbala. Poredit to i dijete bez minute profesionalnog fudbala je suludo... pa kad nas opet nabije leotar bit ce yebavanja majki djeci koja nisu kriva sto igraju protiv igraca iznad svog nivoa..
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Moras ga gurnut u vatru ako hoces da bude nesto od njega. Sada na sceni imas jednu cijelu generaciju nase djece tj akademaca Mujakic,Pidro,Sabanovic,Djokanovic,Dizdarevic,Catakovic do juce i Kova i sve ove igrace bi prizivali.kao velika pojacanja a nebi bilo nista od ovoga da su razmisljali kao ti i da ih nismo gurnuli u vatru. Sta nam je sa samozdravljem?spezial je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:19Dajte ba uozbiljite se, ne moze se sa igracima od 16-17 godina igrati ozbiljan fudbal. Super, neka momka, davati mu sansu pomalo, ali ne mozemo nista izboriti bez ozbiljnih igraca. Ok, nije ovcina carvajal, ali ima staza u ovoj ligi, odigrao je sad tekmu za repku, zreo je za ozbiljnog fudbala. Poredit to i dijete bez minute profesionalnog fudbala je suludo... pa kad nas opet nabije leotar bit ce yebavanja majki djeci koja nisu kriva sto su iznad svog nivoa..
Slazem se, ali niposto se oslanjati na djecu. Dati priliku u rijesenim utakmicama 15-20 minuta za pocetak dosta.zagor1987 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:23Moras ga gurnut u vatru ako hoces da bude nesto od njega. Sada na sceni imas jednu cijelu generaciju nase djece tj akademaca Mujakic,Pidro,Sabanovic,Djokanovic,Dizdarevic,Catakovic do juce i Kova i sve ove igrace bi prizivali.kao velika pojacanja a nebi bilo nista od ovoga da su razmisljali kao ti i da ih nismo gurnuli u vatru. Sta nam je sa samozdravljem?spezial je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:19Dajte ba uozbiljite se, ne moze se sa igracima od 16-17 godina igrati ozbiljan fudbal. Super, neka momka, davati mu sansu pomalo, ali ne mozemo nista izboriti bez ozbiljnih igraca. Ok, nije ovcina carvajal, ali ima staza u ovoj ligi, odigrao je sad tekmu za repku, zreo je za ozbiljnog fudbala. Poredit to i dijete bez minute profesionalnog fudbala je suludo... pa kad nas opet nabije leotar bit ce yebavanja majki djeci koja nisu kriva sto su iznad svog nivoa..
-
- Kontakt:
- siroliver69
- Kontakt:
Kad zamisliš moguci sastav golman nam ispade najveća briga. Realno.
Izvadio nas je nekoliko puta, kapa dole, ali je mrtvi linijaš. Nadam se da griješim.
I meni ovaj Ovcina nit miriše nit smrdi, osim što je domaći igrac.
Ko ce docekati normalan pocetak prvenstva u p.m.
Izvadio nas je nekoliko puta, kapa dole, ali je mrtvi linijaš. Nadam se da griješim.
-
- Kontakt:
Apsolutno, ovdje neki misle da se rezultati i iskoraci mogu sa djecom praviti.Zvezda to najbolje radi, najtalentovaniju djecu iz juniora i filijale Grafičara dozirano i malo po malo uvode u sistem, dok ne sazriju za ozbiljnu minutažu.spezial je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:29Slazem se, ali niposto se oslanjati na djecu. Dati priliku u rijesenim utakmicama 15-20 minuta za pocetak dosta.zagor1987 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:23Moras ga gurnut u vatru ako hoces da bude nesto od njega. Sada na sceni imas jednu cijelu generaciju nase djece tj akademaca Mujakic,Pidro,Sabanovic,Djokanovic,Dizdarevic,Catakovic do juce i Kova i sve ove igrace bi prizivali.kao velika pojacanja a nebi bilo nista od ovoga da su razmisljali kao ti i da ih nismo gurnuli u vatru. Sta nam je sa samozdravljem?spezial je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:19Dajte ba uozbiljite se, ne moze se sa igracima od 16-17 godina igrati ozbiljan fudbal. Super, neka momka, davati mu sansu pomalo, ali ne mozemo nista izboriti bez ozbiljnih igraca. Ok, nije ovcina carvajal, ali ima staza u ovoj ligi, odigrao je sad tekmu za repku, zreo je za ozbiljnog fudbala. Poredit to i dijete bez minute profesionalnog fudbala je suludo... pa kad nas opet nabije leotar bit ce yebavanja majki djeci koja nisu kriva sto su iznad svog nivoa..
Treba vidjet sa šefkijom dok nije potpiso. Taman kad selmir ode da nam ne fali rumenila 

Sad i Dizdarevic los a kad se sjetim kako su Kovu pljuvali,nikad od njega golman,driba,nije ozbiljan bla bla a iz aviona se vidilo da ima strasnu gradju za golmana i da ce biti vrhunski golman sta smo ovako igraca unistili. Catakovic je takodje jedan od primjera kako smo se rijesili odma igraca koji je bio jedan od najboljih
Ja sta Mirvicu uradi od kluba pa se svadjamo hocemo li ili ne , dovesti najboljeg igraca Veleza.Hocemo li ili ne,prihvatiti Fanima najbolje krilo drzave.
E kuku majko.
E kuku majko.
-
- Kontakt:
Sad za sad nista od Ovcine. Rođeni nece da ga puste za Salcina. Traze odstetu. Jedino ako se sta ne promijeni u međuvremenu.siroliver69 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:30Kad zamisliš moguci sastav golman nam ispade najveća briga. Realno.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Tesko da on moze na krilu postati igrac za prvi tim a ne nesto više. Njegova idealna pozicija je lijevi bek. Zivi bili pa vidjeli. A na lijevom beku opet imas Kovačevića koji je po meni top prospekt...
Znas kako je andjušić u ovim godinama izgledao naspram Ramića?
Opet, mozda grijeešim i nadam se da je tako.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bezze je to vrijeđanje igrača bgm... Redic a posebno Pidro su djeca koja nikada niti su sta rekli lose o klubu i navijačima, niti su nasterili klubu u smislu namjere
Rumenilo u licu je pojava kod ljudi sasvim normalna i ne uzice na karakter. Covjek moze biti debil i bez toga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Za pidru se slazem, a ovaj je svoje pokazoPantelija je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:46Bezze je to vrijeđanje igrača bgm... Redic a posebno Pidro su djeca koja nikada niti su sta rekli lose o klubu i navijačima, niti su nasterili klubu u smislu namjere
Rumenilo u licu je pojava kod ljudi sasvim normalna i ne uzice na karakter. Covjek moze biti debil i bez toga