Haman da je i tamo nešto drk'o.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma pusti to nego jesi li spreman za rekord sutra?
Mi smo glupi sto smo Salcina ikako pustili njima posto poto,prvo je bilo ono sa Radovicem pa te izlevatili pa ga opet pustis i imas sad sa Ovcinom ovo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:39Sad za sad nista od Ovcine. Rođeni nece da ga puste za Salcina. Traze odstetu. Jedino ako se sta ne promijeni u međuvremenu.siroliver69 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:30Kad zamisliš moguci sastav golman nam ispade najveća briga. Realno.
Izvadio nas je nekoliko puta, kapa dole, ali je mrtvi linijaš. Nadam se da griješim.
I meni ovaj Ovcina nit miriše nit smrdi, osim što je domaći igrac.
Ko ce docekati normalan pocetak prvenstva u p.m.
Mahhh braca nasa, satro nece ovcinu kod konkurenta ni za salcina ili pare stagod nasi vec nude, ali mogu cvijanovicu cisti papiri koji ide u borac ali vjv im borac nije konkurentmiky_hz je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:02Mi smo glupi sto smo Salcina ikako pustili njima posto poto,prvo je bilo ono sa Radovicem pa te izlevatili pa ga opet pustis i imas sad sa Ovcinom ovo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:39Sad za sad nista od Ovcine. Rođeni nece da ga puste za Salcina. Traze odstetu. Jedino ako se sta ne promijeni u međuvremenu.siroliver69 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:30Kad zamisliš moguci sastav golman nam ispade najveća briga. Realno.
Izvadio nas je nekoliko puta, kapa dole, ali je mrtvi linijaš. Nadam se da griješim.
I meni ovaj Ovcina nit miriše nit smrdi, osim što je domaći igrac.
Ko ce docekati normalan pocetak prvenstva u p.m.
Samo mi nije jasno koja je logika iza toga da odbiju pare pa eto i Salčina kad će ići džabe na ljeto, još bi mu u međuvremenu morali i platu davati iako je na tribinama.keli je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:08Mahhh braca nasa, satro nece ovcinu kod konkurenta ni za salcina ili pare stagod nasi vec nude, ali mogu cvijanovicu cisti papiri koji ide u borac ali vjv im borac nije konkurentmiky_hz je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:02Mi smo glupi sto smo Salcina ikako pustili njima posto poto,prvo je bilo ono sa Radovicem pa te izlevatili pa ga opet pustis i imas sad sa Ovcinom ovo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:39
Sad za sad nista od Ovcine. Rođeni nece da ga puste za Salcina. Traze odstetu. Jedino ako se sta ne promijeni u međuvremenu.
Dobro, njih su napadali kako su lopovi i uletili u teren da ih biju, a nama pruzaju moralnu podrsku u kojekakvim udruzenjima... ali zato njima daju igrace a mi im ne mozemo izvuc ni rezervnog beka nema tih parakeli je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:08Mahhh braca nasa, satro nece ovcinu kod konkurenta ni za salcina ili pare stagod nasi vec nude, ali mogu cvijanovicu cisti papiri koji ide u borac ali vjv im borac nije konkurentmiky_hz je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:02Mi smo glupi sto smo Salcina ikako pustili njima posto poto,prvo je bilo ono sa Radovicem pa te izlevatili pa ga opet pustis i imas sad sa Ovcinom ovo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:39
Sad za sad nista od Ovcine. Rođeni nece da ga puste za Salcina. Traze odstetu. Jedino ako se sta ne promijeni u međuvremenu.
Ovcina na krilu je odigrao svega 10 utakmica i ima učinak od 0 golova i 0 asistencija.
Ovcina ako ne dodje kod nas ode na tribine. Tako da nece previse koristi imati od njega. Dao si im salcina da im popuni pozicije U21 igraca jer su ubjedljivo najgori u ligi sa U21 igracima. Dakle mi njima vec jesmo pustili igraca "tek tako".ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:43Smijesna je ta prica oko bratskih klubova” Mi kao navijaci se gotivimo, lijepo nas docekaju u mostaru, mozes prosetat gradom, popit pice obucen u nasim obiljezijma to je sve. I oni naravno kad dolaze u Sa budu lijepo docekani.
Zasto bi klub kao klub cinio medvjedjy uslugu drugom klubu i davao dobrog i konstantnog igraca direktnom rivalu u borbi za evropu. Pa ne budite smijesni, normalno da ce ljudi gledat svoj interest i gledat kako najbolje mogu proci, hoce i oni u evropu nisu tu samo tako. Ma taj velez slavi 100 godina ove godine, hoce u evropu imaju visoke ambicije kao i mi. Pa zar mislite da bi mi njima pustili igraca tek tako? Ako se ne varam Ovcina im je bio kapiten donedavno, i u evropskim utakmicama.
Ne mjesajte babe i zabe![]()