FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Video izađe kad već svi znaju da je neko došao. Ne radi se to tako, pogledajte ostale klubove iz regiona koji su doktori u tome.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Iskreno uz sva pojačanja, moramo se riješiti bar 3 igrača sada. Previše ih imamo .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Poslao si im salcina da mali igra i skuplja iskustvo. Sto vise tekmi on odigra to je bolje za nas jer se vraca kod nas i imat ce kolko tolko odigranih utakmica. Kako god, davati im igraca + pare za igraca kojem ugovor istice za 4mj je apsurd i bolje je za nas da dodje na ljeto djaba ako vec ima zelju da potpise za nas nego ovako da ga placamo + da izgubimo igraca koji je potencijal i koji moze da koristi klubu u buducnosti.keli je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:49Ovcina ako ne dodje kod nas ode na tribine. Tako da nece previse koristi imati od njega. Dao si im salcina da im popuni pozicije U21 igraca jer su ubjedljivo najgori u ligi sa U21 igracima. Dakle mi njima vec jesmo pustili igraca "tek tako".ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:43Smijesna je ta prica oko bratskih klubova” Mi kao navijaci se gotivimo, lijepo nas docekaju u mostaru, mozes prosetat gradom, popit pice obucen u nasim obiljezijma to je sve. I oni naravno kad dolaze u Sa budu lijepo docekani.
Zasto bi klub kao klub cinio medvjedjy uslugu drugom klubu i davao dobrog i konstantnog igraca direktnom rivalu u borbi za evropu. Pa ne budite smijesni, normalno da ce ljudi gledat svoj interest i gledat kako najbolje mogu proci, hoce i oni u evropu nisu tu samo tako. Ma taj velez slavi 100 godina ove godine, hoce u evropu imaju visoke ambicije kao i mi. Pa zar mislite da bi mi njima pustili igraca tek tako? Ako se ne varam Ovcina im je bio kapiten donedavno, i u evropskim utakmicama.
Ne mjesajte babe i zabe![]()
Brate u svim klubovima na svijetu navijaci znaju za pojacanja prije nego objavi zvanicna. Pa evo europski fudbal fabrizio objavio 5 dana prije potpisa da je sve gotovo. A kad vec spominjes region bas pratim dosta hnl i tamo navijaci osijeka hajduka dinama isto na 15 dana ranije najavljuju pojacanje, samo cekaju da bude zvanicno. Tako da je i kod nas to normalno.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:53Video izađe kad već svi znaju da je neko došao. Ne radi se to tako, pogledajte ostale klubove iz regiona koji su doktori u tome.
Zadnja izmjena: keli, dana/u 06 feb 2022, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Predsjednice hvala ti

- ElCartel11
- Kontakt:
Iskreno meni je ovako sladje kad se po forumu procuje i ono ne znaš da li je istina ili ne, pa ne bi dao taj adrenalin nizastakeli je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:57Brate u svim klubovima na svijetu navijaci znaju za pojacanja prije nego objavi zvanicna. Pa evo europski fudbal fabrizio objavio 5 dana prije potpisa da je sve gotovo. A kad vec spominjes region bas pratim dosta hnl i tamo navijaci osijeka hajduka dinama isto na 15 dana ranije najavljuju pojacanje, samo cekaju da bude zvanicno. Tako da je i kod nas to normalno.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:53Video izađe kad već svi znaju da je neko došao. Ne radi se to tako, pogledajte ostale klubove iz regiona koji su doktori u tome.

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Je li ovo Zukanović stavio ili ?
Trebalo se sacekati zvanicno...
- ElCartel11
- Kontakt:
Nogirati Kanurica, Palica, Dervisagica.
Na posudbu pored Sevelja poslati jos Varesanovica.
Na kraju sezone se zahvaliti Hebibu, Ahmetovicu, Velkoskom, Fanimu, Cmilji, Oremusu, Bodulu i Lazicu.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:13Kakva braća, pustite te gluposti i nebuloze. Možeš s nekim biti manje ili više "dobar", ali na kraju svako gleda samo sebe i svoj interes. Volim i ja Velež, simpa su mi klub, ali ništa više od toga. Kad dođe Evropa i počnu ona moralisanja oko podrške i svega, boli me qurac za svakog osim za FKS.
Mislim da je jednom Alen Avdić rekao da ne navija, niti da ga zanima ijedan drugi klub osim FKS.

1946-1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrači kojima ističe ugovor na kraju ove sezone:
Darko Lazić
Halid Šabanović
Darko Bodul
Boris Cmiljanić
Dražen Bagarić
Darko Lazić
Halid Šabanović
Darko Bodul
Boris Cmiljanić
Dražen Bagarić
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Znam brate, ali evo gledam neki dan kad je Caktaš stigao u Osijek, čeka ga frajer sa kamerom, kaže idemo snimiti video. I brzinski video, par kadrova u dresu, ništa specijalno, a opet profesionalno. Meni ovi naši videi nisu toliko dobri da bismo ih danima čekali. Prolazi igrač i gledaju prolaznici u njega… može i bolje od toga.keli je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:57Brate u svim klubovima na svijetu navijaci znaju za pojacanja prije nego objavi zvanicna. Pa evo europski fudbal fabrizio objavio 5 dana prije potpisa da je sve gotovo. A kad vec spominjes region bas pratim dosta hnl i tamo navijaci osijeka hajduka dinama isto na 15 dana ranije najavljuju pojacanje, samo cekaju da bude zvanicno. Tako da je i kod nas to normalno.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:53Video izađe kad već svi znaju da je neko došao. Ne radi se to tako, pogledajte ostale klubove iz regiona koji su doktori u tome.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Prosjecni pitar kad Mirvic izadje na stadion
Lazic, Bodul i Bagaric imaju plus 1 god opciju
Kakva je situacija sa Halidom
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Bagaric noga.Bodul nez vala sta da ti kazem
Cmiljanica smo dovoljno cekali,ako nesto posebno ne uradi ovu polusezonu i njemu pokazati vrata.("Nesto posebno" nije 2 gola u 20 utakmica i to mrtvom Posusju i Slobodi)
Sabanovic definitivno zasluzio produzenje ugovora,ako nista da se fino proda momak
Lazicu produziti.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 feb 2022, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali mi biramo hoćemo li to aktivirati. Ako nećemo onda su slobodni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Halidu obavezno vec treba produziti ugovor sto prije. Ovi ostali ne znam sta bih rekao iskreno
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, Anpa, Arhitekt, belosevic23, boki86, bvsic, Dave, Ferroviere1987, goGlobal, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HeavyBassBlues, insimadop, johntravolta123, keli, Lokomotifa, MaroonWhite1946, N3R3D, OzmoodPinglewood, Pena, pitara, propoklopac, Pushko92, relativizam, Rodman, ronaldo99, samoFKS, Seipronto, SilaMoc1946 i 206 gostiju.