FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Avramovski jos jedan izdanak nase akademije, @samozdravlje oci ti se cakle
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Dalo bi se diskutovati oko toga al mi mrskofeniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:03Rahman kad je odlazio je bio bolji nego Avramovski sad, ali i dalje top igrac
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Avramovski ima 27 godina, do sada je promjenio nekoliko klubova, samo je u Vardaru bio na top nivou.
Jeste li to i njemu manu nasli
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Rahmanovic niste ne zna o toj ponudi.
Gomilanje igraca opet

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Meni je drago što je došao, vjerujem da ce biti pojačanje, ali samo kažem da nije, osim sezone 19/20 u Vardaru, nešto briljirao u ostalim klubovima.
14/15 Zvezda - 12 utakmica 1 gol
15/16 OFK Beograd - 22 - utakmice 0 golova
16/17 Olimpija - 7 utakmica 0 golova
17/18 Vojvodina - 17 utakmica 1 gol
18/19 Vardar - 16 utakmica 1 gol
Nakon šampionske sezone sa Vardarom 19/20, potpisao je za Kajzeri na tri sezone, ali poslije jedne sezone su mu dali odrješene ruke.
14/15 Zvezda - 12 utakmica 1 gol
15/16 OFK Beograd - 22 - utakmice 0 golova
16/17 Olimpija - 7 utakmica 0 golova
17/18 Vojvodina - 17 utakmica 1 gol
18/19 Vardar - 16 utakmica 1 gol
Nakon šampionske sezone sa Vardarom 19/20, potpisao je za Kajzeri na tri sezone, ali poslije jedne sezone su mu dali odrješene ruke.
Zadnja izmjena: Riveros, dana/u 06 feb 2022, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:43Smijesna je ta prica oko bratskih klubova” Mi kao navijaci se gotivimo, lijepo nas docekaju u mostaru, mozes prosetat gradom, popit pice obucen u nasim obiljezijma to je sve. I oni naravno kad dolaze u Sa budu lijepo docekani.
Zasto bi klub kao klub cinio medvjedjy uslugu drugom klubu i davao dobrog i konstantnog igraca direktnom rivalu u borbi za evropu. Pa ne budite smijesni, normalno da ce ljudi gledat svoj interest i gledat kako najbolje mogu proci, hoce i oni u evropu nisu tu samo tako. Ma taj velez slavi 100 godina ove godine, hoce u evropu imaju visoke ambicije kao i mi. Pa zar mislite da bi mi njima pustili igraca tek tako? Ako se ne varam Ovcina im je bio kapiten donedavno, i u evropskim utakmicama.
Ne mjesajte babe i zabe![]()

Velez je minoran klub ,bez buducnosti i perspektive.
A posebno u ovom trenutku,za njih ce i opstanak biti odlican rezultat.
-
- Kontakt:
Svaki igrac treba se dokazati na terenu nema unaprijed pojacanja. Milion primjera gdje smo mislili da je top pojacanje a ono nista. Samo sabura i lagano
- ElCartel11
- Kontakt:
Zakasnio si tebra neko vec davno objavio ovo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja sam ovaj put za mustuluka

Do duse i ja sam prvo vidio na instagramu pa postavio ovdje

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Yebem ti spavanje...sad se probudio prvo sto sam ukucao njega a nisam ni pogledao forum

Makedonski veznjak Daniel Avramovski novi je igrač Sarajeva, a uskoro će uslijediti potpis ugovora između dvije strane.
Tačnije, Avramovskog od potpisa za Sarajevo dijeli još samo ljekarski pregled, a jednom kad on bude okončan, Avramovski će i zvanično biti predstavljen kao novi igrač Sarajeva.
Kako saznajemo, Avramovski se pridružio pripremama Sarajeva u Antaliji i on je već odabrao i broj koji će nositi na dresu. Odlučio se simbolično na broj 24, koji je nosio i u reprezentaciji Sjeverne Makedonije.
Avramovski je peto pojačanje koje je Sarajevo dovelo u ovom prelaznom roku, nakon što su prije njega potpisali Adnan Šećerović, Asmir Suljić, Nihad Mujakić i Hamza Čataković.
Tik-Tak
Tačnije, Avramovskog od potpisa za Sarajevo dijeli još samo ljekarski pregled, a jednom kad on bude okončan, Avramovski će i zvanično biti predstavljen kao novi igrač Sarajeva.
Kako saznajemo, Avramovski se pridružio pripremama Sarajeva u Antaliji i on je već odabrao i broj koji će nositi na dresu. Odlučio se simbolično na broj 24, koji je nosio i u reprezentaciji Sjeverne Makedonije.
Avramovski je peto pojačanje koje je Sarajevo dovelo u ovom prelaznom roku, nakon što su prije njega potpisali Adnan Šećerović, Asmir Suljić, Nihad Mujakić i Hamza Čataković.
Tik-Tak
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Nije bolji igrač od Rahmanovića, ali ne treba mu stavljati taj teret, nije to lahko ni biti. Rahmanović je trenutno poprilično standardan u drugoj najjačoj ekipi turskog prvenstva, dali su mu novi ugovor, općenito su zadovoljni njegovim igrama.
S druge strane, kad je Rahmanović dolazio u Sarajevo, nije bio ni blizu ovoga što je sad Avramovski, pa ima i ta strana, može ovaj izrasti u top klasu.
S druge strane, kad je Rahmanović dolazio u Sarajevo, nije bio ni blizu ovoga što je sad Avramovski, pa ima i ta strana, može ovaj izrasti u top klasu.
-
- Kontakt:
Da ne valja Vasoskom, ne bi ga doveo. Opušteno.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Hoce biti dosadno kad potpise Avramovski.Nikakvih desavanja do pripremnih utakmica.
Ima da se pokoljemo do pocetka prvenstva.
Ima da se pokoljemo do pocetka prvenstva.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 feb 2022, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, keli, muhamedhulk, samirr i 57 gostiju.