FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da vidim šta su ovi očekivali od skupštine, pa pucaju ovoliku negativu?
Eldina da ulazi sa koferom para i stavlja na sto?
Eldina da ulazi sa koferom para i stavlja na sto?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Predstavnici Udruženja navijača FK Željezničar i Plava fondacija prije nekoliko dana organizovali su prikupljanje dobrovoljnih priloga za pomoć nani Ajkuni Suljević. Početkom godine, razbojnici su joj pod prijetnjom fizičkog nasilja provalili u stan, otuđili određenu količinu novca i oštetili namještaj kiselinom. Nani Suljević navijači su predali pomoć u iznosu od 1.000 KM.
Kao mali znak zahvalnosti, nana Ajkuna Suljević danas se učlanila u FK Željezničar, odvojila 20 KM i podržala sjajnu priču sa Grbavice.
Volim te Željo!
Kao mali znak zahvalnosti, nana Ajkuna Suljević danas se učlanila u FK Željezničar, odvojila 20 KM i podržala sjajnu priču sa Grbavice.
Volim te Željo!
- Bersaga
- Kontakt:
Ovo je Željo, jedan životni primjer koji pokazuje veličinu Želje i Željinih navijača. Nano živa i zdrava bila hiljadu godinaBrkooo je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:02Predstavnici Udruženja navijača FK Željezničar i Plava fondacija prije nekoliko dana organizovali su prikupljanje dobrovoljnih priloga za pomoć nani Ajkuni Suljević. Početkom godine, razbojnici su joj pod prijetnjom fizičkog nasilja provalili u stan, otuđili određenu količinu novca i oštetili namještaj kiselinom. Nani Suljević navijači su predali pomoć u iznosu od 1.000 KM.
Volim te Željo!
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- jointunija
- Kontakt:
Iskreno,počinjem da sumnjam u čiste namjere vodstva skupštine u vezi Diglisica.
Vidiš da spominju kredit,ide tu malo veci izgleda preko nekog.
Ne đasvi mi se ovo sekunde!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ma željovci na nama je da izguramo ove 2 akcije.... Sve ide svojim tokom Amer je na 98 % politika malo zeza ovi hrvati 0 bodova pva treca opcija jako ko Nato
Al smo mi svi za Eldina jer je naš + ide se preko Americke ambasade zato je i trazen ovaj model....Opusteno
-
- Kontakt:
Druze jel moguce da svaku objavu ili odluku negativno protumacis? Jesi kupio clansku ? Daj prestani sa negativom !jointunija je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:08Iskreno,počinjem da sumnjam u čiste namjere vodstva skupštine u vezi Diglisica.
Kredit je naveden u slučaju da partner ne uđe do perioda kada moramo uplatiti kompletan dug PUFBIH. Promjena modela poslovanja je bio i zadnji zadatak koji smo morali ispuniti sad je sve na njemu. Diglisić čeka potrebne potvrde od USA, njihove porezne kako bi mogao nesmetano slati novac, ulagati, plaćati, graditi i ostalo.jointunija je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:08Iskreno,počinjem da sumnjam u čiste namjere vodstva skupštine u vezi Diglisica.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Sta mu pokusavas objasniti kad je negativan razocaran u zivot pa vidi sve crno oko sebe.1921boy je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:27Kredit je naveden u slučaju da partner ne uđe do perioda kada moramo uplatiti kompletan dug PUFBIH. Promjena modela poslovanja je bio i zadnji zadatak koji smo morali ispuniti sad je sve na njemu. Diglisić čeka potrebne potvrde od USA, njihove porezne kako bi mogao nesmetano slati novac, ulagati, plaćati, graditi i ostalo.jointunija je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:08Iskreno,počinjem da sumnjam u čiste namjere vodstva skupštine u vezi Diglisica.
-
- Kontakt:
Ovo je postalo previse sve negativci oni veze memaju. Ide ovo sve kako treba , al me nekad stid ko sve sebe naziva navijacem naseg zelje.
Nek pita mirvica kako je pitarima prenio milion da izmire dugove. Ko sto neka budala napisa ovdje ceka potvrdu americkog kongresa1921boy je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:27Kredit je naveden u slučaju da partner ne uđe do perioda kada moramo uplatiti kompletan dug PUFBIH. Promjena modela poslovanja je bio i zadnji zadatak koji smo morali ispuniti sad je sve na njemu. Diglisić čeka potrebne potvrde od USA, njihove porezne kako bi mogao nesmetano slati novac, ulagati, plaćati, graditi i ostalo.jointunija je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:08Iskreno,počinjem da sumnjam u čiste namjere vodstva skupštine u vezi Diglisica.

Mirvić, Tan i pitari su na spratu iznad, tako aj zdraoBradao1 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:49Nek pita mirvica kako je pitarima prenio milion da izmire dugove. Ko sto neka budala napisa ovdje ceka potvrdu americkog kongresa1921boy je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:27Kredit je naveden u slučaju da partner ne uđe do perioda kada moramo uplatiti kompletan dug PUFBIH. Promjena modela poslovanja je bio i zadnji zadatak koji smo morali ispuniti sad je sve na njemu. Diglisić čeka potrebne potvrde od USA, njihove porezne kako bi mogao nesmetano slati novac, ulagati, plaćati, graditi i ostalo.jointunija je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:08Iskreno,počinjem da sumnjam u čiste namjere vodstva skupštine u vezi Diglisica.
Ne đasvi mi se ovo sekunde!. Ljudi milijarde vrte po svijetu, al za zelju treba aminovati kongres

Replika na nivou mitomanije koju prosipas ovdje1921boy je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:58Mirvić, Tan i pitari su na spratu iznad, tako aj zdraoBradao1 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:49Nek pita mirvica kako je pitarima prenio milion da izmire dugove. Ko sto neka budala napisa ovdje ceka potvrdu americkog kongresa1921boy je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:27
Kredit je naveden u slučaju da partner ne uđe do perioda kada moramo uplatiti kompletan dug PUFBIH. Promjena modela poslovanja je bio i zadnji zadatak koji smo morali ispuniti sad je sve na njemu. Diglisić čeka potrebne potvrde od USA, njihove porezne kako bi mogao nesmetano slati novac, ulagati, plaćati, graditi i ostalo.. Ljudi milijarde vrte po svijetu, al za zelju treba aminovati kongres
![]()

Ne znam ko je do sada x puta spomenuo Tana, Mirvića i kitare ti ili ja? Sve što sam ja spomenuo do sada je laž u 99% slučaja apsolutno dokazano.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma ljudi dragi šta im objašnjavate i šta im se pravdate.
Nek idu u Trebinje po svoje mišljenje
Nek idu u Trebinje po svoje mišljenje
moSa ljoŽe
Ja nisam rekao da lazes, a sa pitarima poredim jer mi prolazimo ono sto su oni prosli, gotovo identicno. Samo zbog toga, nemam neki fetis na njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.