Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ma imali smo nekih plasmana ali ništa značajno.
Jel ono u torinu se neko prijavio na sve utrke i nije zavrsio nijednu ili jednu
Evo pregleda nasih skijaša na ZOI od samostalnosti. Bilo je tu finih rezultata:Victor je napisao/la: ↑07 feb 2022, 10:26Jel ono u torinu se neko prijavio na sve utrke i nije zavrsio nijednu ili jednunesto mi kroz maglu to
slazem se, ako imas 0 ambicija ili jos gore znas da si bukv najgori u konkurenciji... pa mene bi bilo stid otici. Kakav si to sportista ako nemas nekog samopostovanja prema sebi, prema svojoj zemlji takodjer te samovoljno odes da se brukas. Shvatam ja kolika je cast otici na olimpijadu i da nije tu jedina stvar osvojiti medalju, ali brt...Cim se bave ovim sportovima, znas da su to dobrostojece porodice... pa sigurno nisu zeljni ni svijeta da vide... ma ne znam, nisam pametan. Cetvrt decenije zemlja postoji u ovom formatu i nikako da se bar jedan ludjak rodi, opsjednut uspjehom i zeljom za necim velikim pa da i mi tu jednu historijsku medalju upisemo, bilo na zimskim ili ljetnim igrama... samo yebeno jednomaqarius je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:08Ljudi sve znam, i uslovi i ulaganje i besparica..ali budimo iskreni i totalni antitalenti i nezalaganje.Pa sada kada pogledam i ja mogu ovako..lijepo je otići ,vidjeti svijeta uslikati se...ali stvarno čemu.Onome treba sanke o leđa a ovu skijama po g u z ici...pa kako ih nije sramota..glavu dajem da sam na Vlašiću vidio za 3 klase boljih skijašica i još ne zna ni start izvesti..sramota..onaj se jedva dosanka da ne pogine..ova ne zna ni krenuti...a bili na olimpijadi..nemojte brate nikako ako će biti tako..
Oni mogu samo dobiti kaznu za presporu voznju i to je to.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑07 feb 2022, 11:17Mentalitet patuljaka,da ti se povraća,do kad će se neuspjeh slaviti kao pobjeda?
"Bitno je učestvovati"
"Sama pojava tu je veliki uspjeh"
"Mi smo na nju/njega ponosni"
"Ako neko zna bolje neka ide umjesto njega/nje"...
![]()
![]()
Bukvalno otkako znas za sebe znas i za ove recenice.
Svi znamo da drzava ne ulaze u sport i to je nekih 40% problema,ali znatno veći dio problema su katastrofalan mentalitet kod nasih sportasa i netalenat (gdje mi neke bas znamo precjeniti).
12 sekundi zaostatiti,pa da treniras na nekom brdu da ti je to 3-4 put da stavljas skije na noge ne mozes se toliko sramotit.
Onog juce sa sankanjem ne vrijedi komentarisat
Stvarno 12 sekundi zaostatka na trku koja traje ispod minute. Treba i to znati.Salahudin123 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 11:29Mene ovi nasi ne mogu nasekirati, ne ocekujem nista od njih, sta vise osim Elvedine pojma nemam ko su likovi. Otisli malo na ekskurziju, tako to kod nas bude. Sve razumijem uslovi ovo ono, ne ulaze se, al majku mu ne treba ih ni slati da se blamiraju. 12 sekundi zaostatkajebote kad kapiju promase na pola trke pa se vracaju da bi stigli do cilja nemaju toliki zaostatak, sta je ovo braco mila.
Šuti, slikao se Nikolajev sa Julijom Kanakinom, više sam na to ljubomoran nego da je zlato uzeo.
Ma to i jes poenta, jbt uslovi i sve al ne mozes se brukat toliko..pa ko je ucestvovao u biatlonu ili je noridjsko trcanje i bio/ila 55 od 55 i ispred nje ili njega predstavnici iz afrikeJustin je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:43Stvarno 12 sekundi zaostatka na trku koja traje ispod minute. Treba i to znati.Salahudin123 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 11:29Mene ovi nasi ne mogu nasekirati, ne ocekujem nista od njih, sta vise osim Elvedine pojma nemam ko su likovi. Otisli malo na ekskurziju, tako to kod nas bude. Sve razumijem uslovi ovo ono, ne ulaze se, al majku mu ne treba ih ni slati da se blamiraju. 12 sekundi zaostatkajebote kad kapiju promase na pola trke pa se vracaju da bi stigli do cilja nemaju toliki zaostatak, sta je ovo braco mila.
![]()
![]()
Nemoj zajebavat Juss,lijepa ova Esma,oprostio bi joj i 15 sekundi.Justin je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:43Stvarno 12 sekundi zaostatka na trku koja traje ispod minute. Treba i to znati.Salahudin123 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 11:29Mene ovi nasi ne mogu nasekirati, ne ocekujem nista od njih, sta vise osim Elvedine pojma nemam ko su likovi. Otisli malo na ekskurziju, tako to kod nas bude. Sve razumijem uslovi ovo ono, ne ulaze se, al majku mu ne treba ih ni slati da se blamiraju. 12 sekundi zaostatkajebote kad kapiju promase na pola trke pa se vracaju da bi stigli do cilja nemaju toliki zaostatak, sta je ovo braco mila.
![]()
![]()
Pa ostvarila je bolji rezultat nego što bi ja sa njom.L-Train je napisao/la: ↑07 feb 2022, 14:07Nemoj zajebavat Juss,lijepa ova Esma,oprostio bi joj i 15 sekundi.Justin je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:43Stvarno 12 sekundi zaostatka na trku koja traje ispod minute. Treba i to znati.Salahudin123 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 11:29Mene ovi nasi ne mogu nasekirati, ne ocekujem nista od njih, sta vise osim Elvedine pojma nemam ko su likovi. Otisli malo na ekskurziju, tako to kod nas bude. Sve razumijem uslovi ovo ono, ne ulaze se, al majku mu ne treba ih ni slati da se blamiraju. 12 sekundi zaostatkajebote kad kapiju promase na pola trke pa se vracaju da bi stigli do cilja nemaju toliki zaostatak, sta je ovo braco mila.
![]()
![]()
Vidim 2002. godiste. Idealno.L-Train je napisao/la: ↑07 feb 2022, 14:07Nemoj zajebavat Juss,lijepa ova Esma,oprostio bi joj i 15 sekundi.Justin je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:43Stvarno 12 sekundi zaostatka na trku koja traje ispod minute. Treba i to znati.Salahudin123 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 11:29Mene ovi nasi ne mogu nasekirati, ne ocekujem nista od njih, sta vise osim Elvedine pojma nemam ko su likovi. Otisli malo na ekskurziju, tako to kod nas bude. Sve razumijem uslovi ovo ono, ne ulaze se, al majku mu ne treba ih ni slati da se blamiraju. 12 sekundi zaostatkajebote kad kapiju promase na pola trke pa se vracaju da bi stigli do cilja nemaju toliki zaostatak, sta je ovo braco mila.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.