FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
46%
3. Sredinu tabele
32
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 181

drzgemboadislic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drzgemboadislic » 07 feb 2022, 14:01

Al uvijek se isti likovi javljaju kada se bilo šta pozitivno desi u klubu.

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 07 feb 2022, 14:06

njemiposmatrac je napisao/la:
07 feb 2022, 13:27
Botovi neljava vam ovo, dajte neki bolji prjedlog.
Jedino sta znate je kenjati na zor i prodavati pomocni.
Mozda je i kapara legla pa sada belaj :mrgreen:
Pa zna se ko je zapikirao pomocni i htio kule graditi.Pola trenutnog UO SDA poltroni,kakvi Ameri i Arapi,svi ce oni biti kulturno odyebani.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 feb 2022, 14:10

Cunami87 je napisao/la:
07 feb 2022, 14:06
07 feb 2022, 13:27
Botovi neljava vam ovo, dajte neki bolji prjedlog.
Jedino sta znate je kenjati na zor i prodavati pomocni.
Mozda je i kapara legla pa sada belaj :mrgreen:
Pa zna se ko je zapikirao pomocni i htio kule graditi.Pola trenutnog UO SDA poltroni,kakvi Ameri i Arapi,svi ce oni biti kulturno odyebani.
Ja tebe pravo poštujem ovdje na forumu, uvijek smo fino diskutovali. Međutim, ja jednostavno ne mogu da vjerujem da nemaš niti 1% kritički osvrt na ovo što je Brko uradio u zadnjem mandatu. Sve više ljudi dolazi tobe i jednostavno shvaća da je njegov način vođenja kluba poguban po nas. Ja mislim da sada nema ni 100 ljudi ili navijača koji bi prihvatili njegov dolazak u klub - valjda i to nešto govori. Nećemo i ne trebamo diskutovati o njegovim uspjesima, to će ostati zapisano dok je svijeta i vijeka, ali ovo što je uradio će ostaviti teške posljedice po klub. Emocije na jednu, a realnost i brojeve na papiru na drugu stranu.
Željezničar za život cijeli!

njemiposmatrac
Kontakt:

Post Postao/la njemiposmatrac » 07 feb 2022, 14:12

Cuj neko Deduku postuje :rol:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 feb 2022, 14:14

07 feb 2022, 14:12
Cuj neko Deduku postuje :rol:
Ja imam pravo da iznesem svoje mišljenje i svoje iskustvo sa pojedincima ovdje, možemo mi da se ne slažemo, to nije problem, ali treba biti pošten i pogledati se u ogledalo i pogledati brojke na papiru i činjenice i reći da je Amar napravio teško sranje i pitanje je hoćemo li se išćupati.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 07 feb 2022, 14:29

Ako iz kluba zele da se uspjesno zavrse ovaj projekat sa clanskim kartama, onda i oni moraju nesto uraditi sa strane marketinga. U drugim gradovima se jako malo uradilo, trebali su fakticki imati po jednog volunteer navijaca u svakom gradu u BiH koji bi radio da mobolise i prikupi clanove, organizovati neke posjete na utakmicama i slicno. I na kraju krajeva, kad covjek uclani 10-20 ljudi onda ne moze, jer puno vremena uzme da nadjes naredne clanove. Klub bi trebao npr da nadje 100 malisana koji bi zelili da se uclane, navijaci da uplate, a oni da urade taj dio registracije.

njemiposmatrac
Kontakt:

Post Postao/la njemiposmatrac » 07 feb 2022, 14:40

Nije ovo akcija kluba vec navijaca. Sem sto obavjest visi na zvanicnoj kluba nema klub nista sa akcijom.
Akcija je nas odnos prema klubu.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 07 feb 2022, 14:43

Ja ne znam sta je gore, to sto su ljudi u BiH, ekstremno ali ekstremno glupi ili sto se ja svaki put iznenadim da neko moze biti toliko glup.

Prije i poslije skupstine citam komentare na drustvenim mrezama u kojima ljudi pokazuju da nemaju pojma o nekim elementarnim stvarima ali nije ih briga, nastavljaju da pisu gluposti kako clanovi skupstine uzimaju novac od kluba, kako i uprava prima platu od kluba itd. Takvi ljudi su toliko glupi da je gubljenje vremena njima objasnjavati da clanovi uprave, nadzornog odbora i clanovi skupstine ne primaju platu od kluba.

Takvo je stanje na skoro citavom Balkanu, automehanicar i konobar "znaju" sve o nekoj vakcini a obicna "pevaljka" negira(najblaze receno) Njutnov zakon gravitacije. Najgore od svega je sto dolaze jos gore generacije, koje su odrasle na nekim rijaliti programima, youtuberima, influenserima itd, ljudi koji imaju fond od 30 rijeci maksimalno i koji ne znaju sastaviti dvije normalne recenice..

Ova brojka sa clanskim je odlicna, ma fenomenalna ako se zna da ljudi u BiH jedino znaju da naprave kratkotrajnu euforiju i hajcanje. Ista stvar je i sa nasom dijasporom, to suze rone velike patriote i govore samo nam omogucite da se mozemo online uclaniti bla bla, i klub im omoguci da se sa 2 klika mogu uclaniti i do ovog trenutka uclani se manje od 1000 ljudi iz dijaspore.. :damn:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 07 feb 2022, 14:45

07 feb 2022, 14:40
Nije ovo akcija kluba vec navijaca. Sem sto obavjest visi na zvanicnoj kluba nema klub nista sa akcijom.
Iz kluba su prvi saopstili o ovome, da je cilj 10.000 clanova, i pozivaju ljude da se uclane. Onda je naravno i logicno da oni urade i neke korake po tom pitanju.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 feb 2022, 14:47

Brkooo je napisao/la:
07 feb 2022, 14:43
Ja ne znam sta je gore, to sto su ljudi u BiH, ekstremno ali ekstremno glupi ili sto se ja svaki put iznenadim da neko moze biti toliko glup.

Prije i poslije skupstine citam komentare na drustvenim mrezama u kojima ljudi pokazuju da nemaju pojma o nekim elementarnim stvarima ali nije ih briga, nastavljaju da pisu gluposti kako clanovi skupstine uzimaju novac od kluba, kako i uprava prima platu od kluba itd. Takvi ljudi su toliko glupi da je gubljenje vremena njima objasnjavati da clanovi uprave, nadzornog odbora i clanovi skupstine ne primaju platu od kluba.

Takvo je stanje na skoro citavom Balkanu, automehanicar i konobar "znaju" sve o nekoj vakcini a obicna "pevaljka" negira(najblaze receno) Njutnov zakon gravitacije. Najgore od svega je sto dolaze jos gore generacije, koje su odrasle na nekim rijaliti programima, youtuberima, influenserima itd, ljudi koji imaju fond od 30 rijeci maksimalno i koji ne znaju sastaviti dvije normalne recenice..

Ova brojka sa clanskim je odlicna, ma fenomenalna ako se zna da ljudi u BiH jedino znaju da naprave kratkotrajnu euforiju i hajcanje. Ista stvar je i sa nasom dijasporom, to suze rone velike patriote i govore samo nam omogucite da se mozemo online uclaniti bla bla, i klub im omoguci da se sa 2 klika mogu uclaniti i do ovog trenutka uclani se manje od 1000 ljudi iz dijaspore.. :damn:
Ovo na svaku stranicu treba kopirati, ili skratiti bar:

SKUPŠTINARI, NO I UO NEMAJU PRIMANJA OD KLUBA VEĆ SAMO IZDATKE.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 07 feb 2022, 14:49

Brkooo je napisao/la:
07 feb 2022, 14:43

Ovo jednostavno nije tacan parametar. Evo ja npr zivim vani a uclanio sam vise ljudi koji zive u BiH, a koji se sami nebi uclanili. Onda odes i vidis u sistemu da je clan iz Sarajeva npr, ali uplata nije.

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 07 feb 2022, 14:58

ide ovo na 10k samo bez skrleta i nerevoze :kafa:

BlueSea
Kontakt:

Post Postao/la BlueSea » 07 feb 2022, 15:01

Prije svega lijep pozdrav svim Zeljovcima koji vole Zelju..
Dugi niz godina citam ovaj forum nekad davno i pisao al jednostavno vremenom zbog kojekakvih botova covjek se zasiti svega..
Iskreno moje misljenje sto se skupstine tice da se vise nije ni moglo uradit u ovom momentu,ovo sve se svakako davno trebalo uradit.Nadat se samo da ce se sto prije rijesit sa potencijalnim partnerom svi detalji i da se pocne radit normalno..

njemiposmatrac
Kontakt:

Post Postao/la njemiposmatrac » 07 feb 2022, 15:05

Tristan10 je napisao/la:
07 feb 2022, 14:45
07 feb 2022, 14:40
Iz kluba su prvi saopstili o ovome, da je cilj 10.000 clanova, i pozivaju ljude da se uclane. Onda je naravno i logicno da oni urade i neke korake po tom pitanju.
Mozda ne znas da je pismo grupe bilo u javnosti, među navijacima, dva dana prije. Klub je samo okacio na zvanicnu. Niti je organizovao niti planirao.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 feb 2022, 15:32

Nema to veze ko je pokrenuo akcija i cija je ideja. Klubu trebaju pare, klub ima "alate" u vidu velikog broja pratitelja da akciju uspjesno zavrsi dobrim marketingom. Izjava clana Nadzornog odbora izazvala je samo kontraefekt. Navijace moras uhvatiti na emociju. Ono sto je on rekao jeste realno, ali je to trebao ostaviti kad se akcija zavrsi. Sad je trebalo snimiti neki video sa Stilicem, Cocalicem, organizovati druzenje u Jablanici, Konjicu itd. Umjesto toga mi imamo standardne 3-4 objave plus navijacima se ne nudi nista kao pogodnost, ne znamo cak ni ko je povrijedjen od igraca, koliko i te stvari jer niko iz kluba nije pratio pripreme u Konjicu i objavljivao osim kad su bile dvije one utakmice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 feb 2022, 15:49

frkt je napisao/la:
07 feb 2022, 13:49
Hoće li biti još koja trening tekma prije nastavka sezone?
Jedna sigurno, protiv Željezničara iz Banja Luke i vjerovatno Široki generalka ali postoji mogućnost i da ne igramo generalku zbog straha od povreda i to ili da to bude neki niželigaš čisto samo da se igrači istrče i odrade jedan lakši trening pred početak prvenstva.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 07 feb 2022, 15:57

1921boy je napisao/la:
07 feb 2022, 15:49
frkt je napisao/la:
07 feb 2022, 13:49
Hoće li biti još koja trening tekma prije nastavka sezone?
Jedna sigurno, protiv Željezničara iz Banja Luke i vjerovatno Široki generalka ali postoji mogućnost i da ne igramo generalku zbog straha od povreda i to ili da to bude neki niželigaš čisto samo da se igrači istrče i odrade jedan lakši trening pred početak prvenstva.
Iskreno smijesno..kakva je to logika? Jedini ozbiljan protivnik i njega da otkazujemo, a igramo za drugoligasima...sve do jedan klub je imao/imace ozbiljnije protivnike od nas.

njemiposmatrac
Kontakt:

Post Postao/la njemiposmatrac » 07 feb 2022, 15:58

LjoZee je napisao/la:
07 feb 2022, 15:32
Nema to veze ko je pokrenuo akcija i cija je ideja. Klubu trebaju pare, klub ima "alate" u vidu velikog broja pratitelja da akciju uspjesno zavrsi dobrim marketingom. Izjava clana Nadzornog odbora izazvala je samo kontraefekt. Navijace moras uhvatiti na emociju. Ono sto je on rekao jeste realno, ali je to trebao ostaviti kad se akcija zavrsi. Sad je trebalo snimiti neki video sa Stilicem, Cocalicem, organizovati druzenje u Jablanici, Konjicu itd. Umjesto toga mi imamo standardne 3-4 objave plus navijacima se ne nudi nista kao pogodnost, ne znamo cak ni ko je povrijedjen od igraca, koliko i te stvari jer niko iz kluba nije pratio pripreme u Konjicu i objavljivao osim kad su bile dvije one utakmice.
Sve si u pravu. Sve. Ja sam samo rekao da klub nije ovo pokrenuo vec navijaci. Razlog zasto nije ovako kako si ti napisao je u tome da nakon svega sto smo prosli nemamo kapaciteta ni za te sitnice.
PS
Jedina pogodnost koja mene trenutno interesuje je da Zeljo prezivi i da ne bude nicija prcija vec sreden klub. Kada se to desi onda cemo o drugim stvarima pa i o fudbalu. Sada bijemo neke druge bitke. Ko smatra potrebu da se prikljuci bujrum
Zadnja izmjena: njemiposmatrac, dana/u 07 feb 2022, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 feb 2022, 16:00

drzgemboadislic je napisao/la:
07 feb 2022, 14:01
Al uvijek se isti likovi javljaju kada se bilo šta pozitivno desi u klubu.
!!!
@igrajlopte 🐦

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 feb 2022, 16:49

Uskoro će Resić i Fatai potpisati ugovore.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AVNOJ, Hrasno15, SamoDaKazeem i 73 gosta.