Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto je najgore upecali se redom pitati.
Lafo se smiju, zezaju a pojedose se od muke.
Oni kontali Zeljo gotov a ne ovako opet se mucit.
Lafo se smiju, zezaju a pojedose se od muke.
Oni kontali Zeljo gotov a ne ovako opet se mucit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sta je ovo Mujezinovic i Juricic tuzili zeljkana i dobili ih na sudu?
Tema "Sarajevo-članstvo" je otvorena prije nekih godinu i 3 mjeseca.
Napisano je ukupno 40 stranica.
20 stranica je napisano za godinu dana,2 mjeseca i 20 dana.
Drugih 20 stranica je napisano u 10 dana od Zeljine akcije.
Kazu nismo optereceni,smijesno im nesto.
Pola raje sa Bara se učlanilo.

- PeakyBlinders
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Osim Lutvu uclanio
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Iskreno trebamo im uzeti onu pjesmu AMAR AMAR OSIM OSIM. Učlanit ga kod nas, lik im šprdnju od kluba napravi.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Klix i sportsport predstavljaju ovo kao neko takmicenje u clanskim i nas to nervira i zato se javljamo vise u vezi toga. Kod vas je ovo nesto drugo prije bih to nazvao donacijama gdje pojedinci kupuju po nekoliko clanskih da pomognu klubu, a kod nas je redovno uclanjivanje. Prosle godine je uvedeno aktivno clanstvo od pocetka do kraja tekuce godine i imali smo oko 4000 hiljade aktivnih clanova. Ove godine imamo malo vise.Napoleonn je napisao/la: ↑07 feb 2022, 20:45Tema "Sarajevo-članstvo" je otvorena prije nekih godinu i 3 mjeseca.
Svaka cast na vasoj akciji ali glupo je od strane portala i nekih zeljovaca ovo porediti kao neku utrku u broju clanova
E cuj navijaci Sarajeva optereceni, a ti sve ovo, kao navijac plavih, izanalizirao sa teme "Sarajevo-članstvo" ?Napoleonn je napisao/la: ↑07 feb 2022, 20:45Tema "Sarajevo-članstvo" je otvorena prije nekih godinu i 3 mjeseca.

Koie bolan redovno uclanivanje kod vas.
Ti kao pojedinac mozes kao poklon uclaniti 100 osoba,kao sto moze to pojedinac sa zeljine strane.
Jedina razlika koju vi predstavljate kao razliku je kao sto vamo mozes obnavljati clansku vise puta i to se broji kao clan,kao da je problem uclaniti svoju porodicu i drugare kao kod vas i na krajeva svih drugih.
Ja sam maloprije gledao i jedina stvar koja me sprijecava da uclanim Bin Ladena iz Sarajeva,je da kliknem uplati.
Ti kao pojedinac mozes kao poklon uclaniti 100 osoba,kao sto moze to pojedinac sa zeljine strane.
Jedina razlika koju vi predstavljate kao razliku je kao sto vamo mozes obnavljati clansku vise puta i to se broji kao clan,kao da je problem uclaniti svoju porodicu i drugare kao kod vas i na krajeva svih drugih.
Ja sam maloprije gledao i jedina stvar koja me sprijecava da uclanim Bin Ladena iz Sarajeva,je da kliknem uplati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Teske muke.. da li Avramovskog staviti na prednjeg veznog, ili cemo Kapica ? Ili pak da obojicu klupiramo pa da Čataković igra prednjeg veznog..Napoleonn je napisao/la: ↑07 feb 2022, 20:45Tema "Sarajevo-članstvo" je otvorena prije nekih godinu i 3 mjeseca.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zar vam toliko olakšava ako je nama muka, pa lažete sami sebe? Mi uživamo u jednom od najboljih prelaznih rokova ikad, a malkice uživamo i u vašim donatorskim članarinama. Mi toliko uzmemo za yebenog Numana Kurdića. Pidru neću ni spominjati.

Štrumfovska logika je najjača

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
kad prosjecan pitar poput Miljacke pocne mutirati u smajli vojnika poput Zip-a, blizi se njegov misteriozan nestanak s foruma
zbogom Miljacka, falit ces nam
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Brate, nekad ne mogu da se načudim pojedinm pokemonima, pa moram bar donekle prenijeti svoje facijalne ekspresije iz stvarnog svijeta.killafrommanilla je napisao/la: ↑07 feb 2022, 21:13kad prosjecan pitar poput Miljacke pocne mutirati u smajli vojnika poput Zip-a, blizi se njegov misteriozan nestanak s foruma
Jako loša prognoza, još neko vrijeme ćemo se družiti.
Vjerovatno imaš lošu percepciju prosječnog pitara tako da, nećeš vjerovati, nisi u pravu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pa zamisli sta je lik analizirao pa to nije opterecenost Sarajvom i pitarlukom nego poremečaj. Vrijeme je da potrazi stručnu pomoć bez zaebancije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2022, 21:07Teske muke.. da li Avramovskog staviti na prednjeg veznog, ili cemo Kapica ? Ili pak da obojicu klupiramo pa da Čataković igra prednjeg veznog..Napoleonn je napisao/la: ↑07 feb 2022, 20:45Tema "Sarajevo-članstvo" je otvorena prije nekih godinu i 3 mjeseca.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Što izvali ono za Haskića neki dan?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- feniksptica
- Kontakt:
Amar kaze treba vam jos par hiljada clanskih, jos nema dovoljno para da naplati dug.
I jos je dodo da ne kasnite puno na utakmicu da ne propustite koji gol
I jos je dodo da ne kasnite puno na utakmicu da ne propustite koji gol
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Vidis da moze i bez bespotrebnih 7 smajlija. ZivioMiljacka je napisao/la: ↑07 feb 2022, 21:19Brate, nekad ne mogu da se načudim pojedinm pokemonima, pa moram bar donekle prenijeti svoje facijalne ekspresije iz stvarnog svijeta.killafrommanilla je napisao/la: ↑07 feb 2022, 21:13kad prosjecan pitar poput Miljacke pocne mutirati u smajli vojnika poput Zip-a, blizi se njegov misteriozan nestanak s foruma
Jako loša prognoza, još neko vrijeme ćemo se družiti.
Vjerovatno imaš lošu percepciju prosječnog pitara tako da, nećeš vjerovati, nisi u pravu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
I ovi nesto traze a slobodne papire dobili. Sindikat profesionalnih fudbalera u Bosni i Hercegovini objavio je da Željezničar mora isplatiti dva bivša fudbalera Mustafu Mujezinovića i Luku Juričića

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".