FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4102 ide ovo do prvenstva na ,5.000
- feniksptica
- Kontakt:
Pa 5000 je neka minimalna cifra koja svake godine mora biti. Sve ostalo je p dim
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo tri nazad roki, jedine formacije koje priznajem

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Kaže neki lik na fb, koliko treba članova da Varešanović napusti klubJavierBosnia je napisao/la: ↑07 feb 2022, 19:17Ima trolera na fb koji ismijavaju svaku objavu, a deklaeisu se kao nasi navijaci. Ban i blok je nesto sto nece smanjiti aktivnost na nasim drustvenim mrezama, a gadi mi se citati komentare jednih te istih likova koji rade sto rade

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑07 feb 2022, 20:30Kaže neki lik na fb, koliko treba članova da Varešanović napusti klubJavierBosnia je napisao/la: ↑07 feb 2022, 19:17Ima trolera na fb koji ismijavaju svaku objavu, a deklaeisu se kao nasi navijaci. Ban i blok je nesto sto nece smanjiti aktivnost na nasim drustvenim mrezama, a gadi mi se citati komentare jednih te istih likova koji rade sto rade![]()
![]()

ORIGINAL 1987
Ovo je vec predobra ekipa i treba je dobro uigrati do pocetka prvenstva. Ne znam je li ovo kraj dovodjenja, i nije smak svijeta ako bude, ali jos jedno desno krilo bi bilo bas slag na tortu i perfektan prelazni rok, ostalo sve je tu.
Bez obzira na to, svaki navijac Sarajeva treba zahvaliti jednom covjeku, Ismiru Mirvicu. Koliko god da smo bili optimisticni po njegovom dolasku, mislim da nas je uspio sviju pozitivno iznenaditi i nadmasiti sva ocekivanja. Hvala!
Bez obzira na to, svaki navijac Sarajeva treba zahvaliti jednom covjeku, Ismiru Mirvicu. Koliko god da smo bili optimisticni po njegovom dolasku, mislim da nas je uspio sviju pozitivno iznenaditi i nadmasiti sva ocekivanja. Hvala!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑07 feb 2022, 20:30Kaže neki lik na fb, koliko treba članova da Varešanović napusti klubJavierBosnia je napisao/la: ↑07 feb 2022, 19:17Ima trolera na fb koji ismijavaju svaku objavu, a deklaeisu se kao nasi navijaci. Ban i blok je nesto sto nece smanjiti aktivnost na nasim drustvenim mrezama, a gadi mi se citati komentare jednih te istih likova koji rade sto rade![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kupi raja fazone s ovog foruma. Jer to skoro isto je napisao naš kontrolor leta Ado_76Historicar je napisao/la: ↑07 feb 2022, 20:30Kaže neki lik na fb, koliko treba članova da Varešanović napusti klubJavierBosnia je napisao/la: ↑07 feb 2022, 19:17Ima trolera na fb koji ismijavaju svaku objavu, a deklaeisu se kao nasi navijaci. Ban i blok je nesto sto nece smanjiti aktivnost na nasim drustvenim mrezama, a gadi mi se citati komentare jednih te istih likova koji rade sto rade![]()
![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ma invazija na trebinje 

-
- Kontakt:
Avramovski je za klupsku stranicu rekao da može igrati i na krilu, tako da u Trebinju očekujem njega i Suljića na krilima, Hamzu u špicu i Kapića iza 

- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dizdarević - Sahinovic
Šabanovic - Oremuš
Dupovac-Lazić
Mujakić-Trako
Pidro - Islamović
Djokanovic - Palić
Šecerović - Kapic
Avramovski-Bodul - Varesanovic-Ramić
Suljic - Velkoski - Hebibovic
Fanimo?? - Cmiljanić
Cataković - Bagaric - Ahmetovic
Šabanovic - Oremuš
Dupovac-Lazić
Mujakić-Trako
Pidro - Islamović
Djokanovic - Palić
Šecerović - Kapic
Avramovski-Bodul - Varesanovic-Ramić
Suljic - Velkoski - Hebibovic
Fanimo?? - Cmiljanić
Cataković - Bagaric - Ahmetovic
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Yebo vas konj ludi, spavao sam i probudio se maloprije, hladno ste pisali novu cifru do 4000 makar se 1 samo učlanio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakva perverzija od ekipe 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pi*ke smo bez 7000
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I pjesma u busu ko to kaze ko to laze srbija je malaDobrinja12345 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 20:49Slučajno je li se sjeća neko gostovanja Leotaru (mozda čak i prvo od ujedinjenja lige nisam siguran ) kad je grad prekinuo utakmicu kad se lavorima prelazilo preko terena?
-
- Kontakt:
Ima li sansi da Horde krenu na gostovanja ove polusezone?
Koliko vidim sve grupe u BiH osim RA idu na gostujuce,pa gdje moze moze,gdje ne moze jbg.
Ako vec planiramo ici na derbi onda bi trebali i ostala gostovanja gdje se moze odraditi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!