FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma uzmite ovo s rezervom ba, nikakve logike nema. Kad igrac dobije slobodne papire, ima pravo da radi sta hoce. Sta, Semso Hasic bu se izgalamil na njega ako dodje u Sarajevo? Il ce ga Dudic igmanovat ko Bruda Budzetlica? Dobio si slobodne papire = mozes radit sta ti je qrcu cejf, prelazit kome hoces.
A Salcina smo poslali jer je Velez jedna od rijetkih ekipa kojim fali tih u21 igraca, znaci ide negdje gdje ce sigurno igrat, i to u ekipi koja se bori za Evropu. Odmah vidis na cemu si, da si ga poslao negdje drugo mozda ne bi ni igrao (kao Belmin u Mladosti), ili da je otisao u nizi rang mozda bi djecu pravio dole a za premijer lige nije. Velez je taman ekipa da vidis na cemu si s njim.
A Salcina smo poslali jer je Velez jedna od rijetkih ekipa kojim fali tih u21 igraca, znaci ide negdje gdje ce sigurno igrat, i to u ekipi koja se bori za Evropu. Odmah vidis na cemu si, da si ga poslao negdje drugo mozda ne bi ni igrao (kao Belmin u Mladosti), ili da je otisao u nizi rang mozda bi djecu pravio dole a za premijer lige nije. Velez je taman ekipa da vidis na cemu si s njim.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma Velež nam je bratski klub
. Ugasili se da bog da opet i igrali 2ligu. To je njihov rang. Ako je sve istina odmah ali baš odmah vratiti Salcina

Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 07 feb 2022, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nema to nikakve veze sa mrznjom izmedju navijaca, ja pricam o klubu, o kakvoj zastiti je rijec? Momak nece da produzi hoce da ide negdje sta je problem tu? Kakvi su to dvostruki arsini u slucaju obrena i njega? Nije to nikakva glupost to je cinjenica i ovako je sa hebibovicem bilo isto natezanje,niko ne ocekuje od vas pobratimske odnose koje uopste ne postoje izuzev navijaca... kroz historiju se to dobro zna,nismo mi ovdje mladi da ne znamo, kako smo docekani dolje i kako odnosi prema klubu i igracima.. sve je to uredu... pa zna se to vec odavno da ga ne zelite pustiti i to je to...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Beskorisna stvar, potvrdjujem. Ali fino nas je vidjeti na vrhu ipak.BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 22:36ma to ti je isto ko da imas najvecu cunu u obdanistu
dobra ali beskorisna stvar
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

da nece mozda BenDzamin doci

Zadnja izmjena: benko21, dana/u 07 feb 2022, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ako vec dovodimo nadam se da ce ovako nastaviti,znaci da bude bas pojacanje, i u prvih 11.
Gdje si procitao to?
Tatar 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Jel se to Tatar sad poceo spominjat kao potencijalan, nisam upratio??
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Pa ja, tek se zakuhava, kakav kraj

-
- Kontakt:
Ako Tatara dovede na koliko bi islo clanstvo .?
Objava i to.
Objava i to.
Tatara ni u snu ne bih vracao, iako mi je bio medju najdrazim igracima. Ne znam koliko bi to bilo dobro za svlacionicu.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Tatara vratiti prodati Fanima. Više je englez zajebao neko Tatar
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, bhfanatic14, Bing [Bot], enzo1, gh0stHZ, OzmoodPinglewood, perodeformero, pjankesarajevo i 49 gostiju.