Ma brate kad je benjo zvekne u raslje to je najbolje za svlacionicu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U Kuvajtu je od jula prosle godine
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Kakva crna svlacionica vec pet novih igraca doveli.Sve je manje starih igraca.I na kraju ima trener da istu drži.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 07 feb 2022, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I je li ono igrač u zadnjem polugodištu svog ugovora već može pregovarati sa drugim klubom. Tako nešto, ne znam baš jesam li se dobro izrazio.napoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:01Ma uzmite ovo s rezervom ba, nikakve logike nema. Kad igrac dobije slobodne papire, ima pravo da radi sta hoce. Sta, Semso Hasic bu se izgalamil na njega ako dodje u Sarajevo? Il ce ga Dudic igmanovat ko Bruda Budzetlica? Dobio si slobodne papire = mozes radit sta ti je qrcu cejf, prelazit kome hoces.
A Salcina smo poslali jer je Velez jedna od rijetkih ekipa kojim fali tih u21 igraca, znaci ide negdje gdje ce sigurno igrat, i to u ekipi koja se bori za Evropu. Odmah vidis na cemu si, da si ga poslao negdje drugo mozda ne bi ni igrao (kao Belmin u Mladosti), ili da je otisao u nizi rang mozda bi djecu pravio dole a za premijer lige nije. Velez je taman ekipa da vidis na cemu si s njim.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
bujrum gosti 
@maroonbjelave bas takoo

@maroonbjelave bas takoo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jbg sad, necemo kvariti ugled kluba njegovim vracanjem.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Može, Bosmanovo pravilo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:52I je li ono igrač u zadnjem polugodištu svog ugovora već može pregovarati sa drugim klubom. Tako nešto, ne znam baš jesam li se dobro izrazio.napoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:01Ma uzmite ovo s rezervom ba, nikakve logike nema. Kad igrac dobije slobodne papire, ima pravo da radi sta hoce. Sta, Semso Hasic bu se izgalamil na njega ako dodje u Sarajevo? Il ce ga Dudic igmanovat ko Bruda Budzetlica? Dobio si slobodne papire = mozes radit sta ti je qrcu cejf, prelazit kome hoces.
A Salcina smo poslali jer je Velez jedna od rijetkih ekipa kojim fali tih u21 igraca, znaci ide negdje gdje ce sigurno igrat, i to u ekipi koja se bori za Evropu. Odmah vidis na cemu si, da si ga poslao negdje drugo mozda ne bi ni igrao (kao Belmin u Mladosti), ili da je otisao u nizi rang mozda bi djecu pravio dole a za premijer lige nije. Velez je taman ekipa da vidis na cemu si s njim.
Upravo to bih ja i uradio, odmah ga dogovorimo i dođe čovjek 01.06.22. kod nas.
Besplatno i bez pregovora ikakvih sa sadašnjim klubom.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Da hoće kakvo predstavljanje novog igrača staviti kasno večeras da se sjebe narod ujutru 
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Gdje si to pročitao?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- napoleon72
- Kontakt:
Da, i to pravilo postoji. Znaci mogu ovi iz Veleza khurcu svirat. Ovcina sad ima pravo da potpise za nas, samo da nam dodje 1.7. a ne odmah.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:52I je li ono igrač u zadnjem polugodištu svog ugovora već može pregovarati sa drugim klubom. Tako nešto, ne znam baš jesam li se dobro izrazio.napoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:01Ma uzmite ovo s rezervom ba, nikakve logike nema. Kad igrac dobije slobodne papire, ima pravo da radi sta hoce. Sta, Semso Hasic bu se izgalamil na njega ako dodje u Sarajevo? Il ce ga Dudic igmanovat ko Bruda Budzetlica? Dobio si slobodne papire = mozes radit sta ti je qrcu cejf, prelazit kome hoces.
Cuj Tatar, Fanimu svi yebu mrtve ovdje a vracali bi Tatara koji je derao dres FKS i davio igraca na treningu. Fanimo je ispao veci covjek od Tatara, da se ne lazemo. Za mene je uspjeh kluba najvazniji i u ovom trenutku nam je svaka pomoc dobrodosla, al dvostruki arsini su u igri opasno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Dinamo je tako dogovorio Bočkaja iz Osijeka. Covjek igrao za Osijek i trpao a ovi potpisali predugovor sa njim i dosao momak cim mu je istekao ugovor.
Ja bi ga sad dogovorio na ljeto da dodje dzaba u inat i jos na ljeto vratio i Salcina pa nek se yebu.
Ja bi ga sad dogovorio na ljeto da dodje dzaba u inat i jos na ljeto vratio i Salcina pa nek se yebu.
Što se mene tiče, bujrum Tatar 
On lijevo, Šejtan desno.
Crna mamba klupica.

On lijevo, Šejtan desno.
Crna mamba klupica.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eh dobro je da se nisam izofirao 

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hvala brate, vjerojatno misli na idući prelazni rok
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Ja ne mogu nigdje naći njega na fb 
FC United Of Manchester !
Hajmo nek neko postavi sastav sa Tatarom.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne zayebavaj ti mali, mislio je na ovaj rok

Nema vala ni ovo smisla sto Mirvic radi. Ima ljudi koji ustaju rano na posao, imaju malu djecu i treba nam sna a on pise da jos nije gotovo

Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 08 feb 2022, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Konzerva, pjankesarajevo, Varijantas8 i 55 gostiju.