FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da ove izjave puca mi ovo bolime ovo velez ovakav onakav, stvaramo nepotrebno dusmane i onda se pitamo zasto gdje god dodjemo na noz, zar nije mjera kad odes u mostar hodas gradom u dresu ides na cevape kahvu ko hadzija..
To sto Velez (mislim nije cak ni potvrdjeno vec se mahala) brani svoj interes nemozemo govorit taj klub ovakav onakav, zamene svaki klub treba da sisti svoj interes legalnim putem sve je dozvoljeno osim podplacivanje sudija vice itd.. nedaju ovom igracu kod nas daju tc, sta je problem (ako je istina) mozda smatraju lakse prestic nas nego tc za evropu, ili neki 20 razlog.. Mi njima dali Salcina nismo ga dali na posudbu Velezu na stetu nad vec i mi imamo koristi covjek ce dobit minutazu onice placat dio plate mozda citavu nece moci igrat protiv nas sve logicno realno i nema ljutnje ni sa jedne strane…
To sto Velez (mislim nije cak ni potvrdjeno vec se mahala) brani svoj interes nemozemo govorit taj klub ovakav onakav, zamene svaki klub treba da sisti svoj interes legalnim putem sve je dozvoljeno osim podplacivanje sudija vice itd.. nedaju ovom igracu kod nas daju tc, sta je problem (ako je istina) mozda smatraju lakse prestic nas nego tc za evropu, ili neki 20 razlog.. Mi njima dali Salcina nismo ga dali na posudbu Velezu na stetu nad vec i mi imamo koristi covjek ce dobit minutazu onice placat dio plate mozda citavu nece moci igrat protiv nas sve logicno realno i nema ljutnje ni sa jedne strane…
Meni se čini da ovo nije fb
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala brate. Ja bi postavio ali nešto nece..
@FCUM nije ovo FB brate, ovo je Linkedin profil njegov

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako dovede još nekog valjati će sve plaćati, tako da je idući prelazni rok mislio

Ni ja rovim ko krtica ali kurko
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko je taj Glory znamo li ga?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mirvić

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sjeverna Koreja. Saznajemo sa linkedina da nam je igrač došao

Inače, postali smo memberi ovoj agenciji( ako sam dobro shvatio ovo je agencija, nek me neko ispravi ako nisam u pravu ? )
http://www.transferroom.com
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Naostrio se Mirvic da se prodje do grupne faze 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Mirvicu svaka čast na svemu. Preporodio si klub i doveo provjerene igrače. Ovim igračima i treneru treba dati odmah podršku kakvi god bili rezultati. Mada mislim da ćemo razvaljivati. Ajde sad Tatar
i Ovcinu na ljeto
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Al koliko ovaj prelazni rok lici na neki dobar FM sejv. Dovode se bivsi igraci, domaci, mladi, stranac koji je fkt nekoliko puta bolji od domacih, salju se nepotrebni igraci na posudbe...
Sve ovo mi je neki dejavu, ja sam.jos u novembru na FM2022 doveo Catakovica i Mujakica u klub.
Hajmo sad, naredni su Stipo Markovic i Darko Velkovski.
Sve ovo mi je neki dejavu, ja sam.jos u novembru na FM2022 doveo Catakovica i Mujakica u klub.

Hajmo sad, naredni su Stipo Markovic i Darko Velkovski.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hajde Benjo, šarni i ti pa nek' gori hala 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ljudi sve je ovo super, ide odlicno bas, samo da se ne urekne 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Gospodin Mirvić igra FM uživonapoleon72 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 00:19Al koliko ovaj prelazni rok lici na neki dobar FM sejv. Dovode se bivsi igraci, domaci, mladi, stranac koji je fkt nekoliko puta bolji od domacih, salju se nepotrebni igraci na posudbe...
Sve ovo mi je neki dejavu, ja sam.jos u novembru na FM2022 doveo Catakovica i Mujakica u klub.![]()
Hajmo sad, naredni su Stipo Markovic i Darko Velkovski.![]()

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
To ti je vise sistem koji klubovima pomaze kod transfera i trgovanja.Nesto kao" fudbalska pijaca"GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2022, 00:14Sjeverna Koreja. Saznajemo sa linkedina da nam je igrač došao![]()
Inače, postali smo memberi ovoj agenciji( ako sam dobro shvatio ovo je agencija, nek me neko ispravi ako nisam u pravu ? )
http://www.transferroom.com

Izmedju 5 i 15 hiljada eura ti je godišnja članarina za klub da mozes uci i pratiti i koristiti taj sistem
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 feb 2022, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- belosevic23
- Kontakt:
Sve super, samo ne znam sto forumski puk napravi igraca od Ovcine, pa sad sebi sigurno dize cijenu..nista specijalno igrac bar po onim evropskim tekmama veleza, sitan i brz onako na prvu..
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazu nema dobrih igraca zimi. Nema za one koji su nesposobni i ne znaju raditi svoj posao. Za njih nema ni ljeti.
Po imenima nam je ekipa stvarno super. Ali nam opet fali par igraca, da bi bas na svakoj poziciji bili popuniti.
Desno krilo, desni bek, lijevi bek pa cak i stoper uz Mujakica. Ni Lazic ni Dupovac mi nisu nesto. Gurao bi tu Traku.
Po imenima nam je ekipa stvarno super. Ali nam opet fali par igraca, da bi bas na svakoj poziciji bili popuniti.
Desno krilo, desni bek, lijevi bek pa cak i stoper uz Mujakica. Ni Lazic ni Dupovac mi nisu nesto. Gurao bi tu Traku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amcho1, keli, MSOZ101, OzmoodPinglewood i 34 gosta.