kupio babo kompjuter...KARL HAJNC je napisao/la:Igrače Borca traže na sve strane,što znači da nešto vrijede,dok za ove"VAŠE" vedete i velike znalce nigdje ponude iz vana,pardon ima samo jedna jaka ponuda iz strašnog Kazahstana......Priča iz šupljeg u prazno,tipično štrumfovski-niko ne valja,samo smo mi beton......nikad_izvini je napisao/la:Obratite pažnju šta se dešava Borcu. Od startera već su otišli Puzigaća i Stančeski, vrlo blizu odlaska su Trivunović i Avdukić. Pored spomenutih su također već otišli Muminović i Vukelja. Navodno se još neki odlasci spominju. Doveli su dva igrača od kojih je jedan posuđen na 6 mjeseci. Maletiću također ističe ugovor na ljeto. Tri igrača su otišla džaba. Sumnjam da će uzeti neku veću cifru za ove ostale. Pa vi kontajte gdje su oni a gdje smo mi. Prije, sada i poslije![]()
Gledajući sve ostale klubove u BiH samo nam je Široki "prijetnja". Ovo ostalo je šega. Prije 1,5 godinu mi nismo mogli u istu rečenicu sa Širokim(mislim na finansije), sada smo tu.
Ne znam za vas, ja sam prezadovoljan. Samo da ovako nastavimo i da Amar svojevoljno ostane dokle hoće u Želji. Otjerati ga NE MOGU
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Dule 078 je napisao/la:Ja se trudim da budem realan i priznacu da Zeljo ima najbrojnije i najvjernije navijace,kao i dobrog trenera. Ali brate,tim vam je takva k.arina da biste realno trebali biti 6. u ligi. Gostovali ste tri puta ove 2010 u Banjaluci i niste akcije napravili,a gledao sam i prenose iz Sirokog i Tel Aviva,kao i gradski derbi sa Sarajevom i ni tu nikad veze niste imali.Zato je za mene velika misterija kako tako smotani igraci mogu osvojiti titulu. Bojim se da tu ima i nefudbalskih stvari,ali nemam dokaza i ne mogu nista tvrditi napamet.
Ili ja promasim utakmice gdje vi briljirate ili ja ne znam sta je u pitanju!
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 31 jan 2011, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Pa jarane, rastrojili smo vas u kupunick je napisao/la:Dule 078 je napisao/la:Ja se trudim da budem realan i priznacu da Zeljo ima najbrojnije i najvjernije navijace,kao i dobrog trenera. Ali brate,tim vam je takva k.arina da biste realno trebali biti 6. u ligi. Gostovali ste tri puta ove 2010 u Banjaluci i niste akcije napravili,a gledao sam i prenose iz Sirokog i Tel Aviva,kao i gradski derbi sa Sarajevom i ni tu nikad veze niste imali.Zato je za mene velika misterija kako tako smotani igraci mogu osvojiti titulu. Bojim se da tu ima i nefudbalskih stvari,ali nemam dokaza i ne mogu nista tvrditi napamet.
u dvije 3 utakmice na grbavici borcu smo dali 9 golova primili 3, eh skontaj kakav je vas tim... a vi nama u 3 tekme u banjaluci dali 3 gola mislim a primili jedan
To je upravo ono sto ja govorim. Svi timovi PL BiH su u pet deka razlike. Svaki tim ima po 2-3 dobra igraca ostalo prosjek ili ispod prosjeka. Eh jedinu prevagu kod timova u PL BiH prave treneri i finansije. Znaci ako su igraci dobro placeni dace malo vise od sebe i ako je trener profesionalac uspjet ce. Eh to je kod Zelje Amar Osim.Dule 078 je napisao/la:Ja se trudim da budem realan i priznacu da Zeljo ima najbrojnije navijace i dobrog trenera. Ali brate,tim vam je takva **** da biste realno trebali biti 6. u ligi. Gostovali ste tri puta ove 2010 u Banjaluci i niste akcije napravili,zato je za mene velika misterija kako tako limitirani igraci mogu osvojiti titulu. Bojim se da tu ima i nefudbalskih stvari,ali nemam dokaza i ne mogu nista tvrditi napamet.
Imao je Zeljo, Jahica, Dialibu, Stilica, Vladavica itd. ali ovi rezultati se nisu mogli tada ni stanjati.
A da je sve ovo istina potvrdit ce cinjenica da jedan Siroki Brijeg koje je jak kolektiv u Evropi nema nikakvih uspjeha. Da je recimo Zrinjski kao sampion napravio nista u Evropi itd. da sad ne ispadne da podcjenjujem pojedine klubove ali igracki je sve to u 5 deka.
I trebace recimo Zelji sa Amarom jos 5 godina da postanu nesto poput Dinama, Partizana i CZ. Koji su ruku na srce jaci od nasih timova. Imaju rezultate u Evropi a to se gleda. I ne samo Zeljo, ima i Celik sad jednog strucnjaka, i Borac i Siroki. Te ljude treba sacuvati u BH nogometu pod svaku cijenu.
Livno vam je grad jako zaostao u svakom pogledu.Tako da od vaših prijedloga nema ništa. 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
HAHAHAHAHAHAHAAH e oplakah majke miBlueIsTheColor je napisao/la:kupio babo kompjuter...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Sad ti ko biva pametan, uzo rezultate polusezone i izvukao naše najlošije.Dule 078 je napisao/la:Ja se trudim da budem realan i priznacu da Zeljo ima najbrojnije i najvjernije navijace,kao i dobrog trenera. Ali brate,tim vam je takva k.arina da biste realno trebali biti 6. u ligi. Gostovali ste tri puta ove 2010 u Banjaluci i niste akcije napravili,a gledao sam i prenose iz Sirokog i Tel Aviva,kao i gradski derbi sa Sarajevom i ni tu nikad veze niste imali.Zato je za mene velika misterija kako tako smotani igraci mogu osvojiti titulu. Bojim se da tu ima i nefudbalskih stvari,ali nemam dokaza i ne mogu nista tvrditi napamet.
Jesi li gledao Željo - Borac u kupu 3:0?
Koliko ste vi šansi napravili u posljednjoj prvenstvenoj utakmici protiv nas u BL? Ja ću ti reći da ste na toj tekmi napravili 40 prekršaja. Je li to kvalitetna ekipa? Ili su to vanfudbalske stvari? I sa čije strane?
Da ste se spustili na 20 prekršaja, izgubili bi sigurno. To je svjestan i vaš trener, zato i jeste tako igrali. Ali nema veze, sada dolazite na Grbavicu pa ćete opet kući sa tri razlike.
upravo tako,svi timovi u našoj ligi su u 5 deka,a to je i Amar više puta naglašavao....PL BiH -1 je napisao/la:To je upravo ono sto ja govorim. Svi timovi PL BiH su u pet deka razlike. Svaki tim ima po 2-3 dobra igraca ostalo prosjek ili ispod prosjeka. Eh jedinu prevagu kod timova u PL BiH prave treneri i finansije. Znaci ako su igraci dobro placeni dace malo vise od sebe i ako je trener profesionalac uspjet ce. Eh to je kod Zelje Amar Osim.Dule 078 je napisao/la:Ja se trudim da budem realan i priznacu da Zeljo ima najbrojnije navijace i dobrog trenera. Ali brate,tim vam je takva **** da biste realno trebali biti 6. u ligi. Gostovali ste tri puta ove 2010 u Banjaluci i niste akcije napravili,zato je za mene velika misterija kako tako limitirani igraci mogu osvojiti titulu. Bojim se da tu ima i nefudbalskih stvari,ali nemam dokaza i ne mogu nista tvrditi napamet.
Imao je Zeljo, Jahica, Dialibu, Stilica, Vladavica itd. ali ovi rezultati se nisu mogli tada ni stanjati.
A da je sve ovo istina potvrdit ce cinjenica da jedan Siroki Brijeg koje je jak kolektiv u Evropi nema nikakvih uspjeha. Da je recimo Zrinjski kao sampion napravio nista u Evropi itd. da sad ne ispadne da podcjenjujem pojedine klubove ali igracki je sve to u 5 deka.
I trebace recimo Zelji sa Amarom jos 5 godina da postanu nesto poput Dinama, Partizana i CZ. Koji su ruku na srce jaci od nasih timova. Imaju rezultate u Evropi a to se gleda. I ne samo Zeljo, ima i Celik sad jednog strucnjaka, i Borac i Siroki. Te ljude treba sacuvati u BH nogometu pod svaku cijenu.
ali nema para,sve se rastalilo....
Susreti u 2010.:
Željezničar - Borac 4:2
Borac - Željezničar 1:1
Željezničar - Borac 2:2
Borac - Željezničar 0:0
Željezničar - Borac 3:0
Borac - Željezničar 1:0
Željezničar - Borac 4:2
Borac - Željezničar 1:1
Željezničar - Borac 2:2
Borac - Željezničar 0:0
Željezničar - Borac 3:0
Borac - Željezničar 1:0
Dule 078 je napisao/la:Ja se trudim da budem realan i priznacu da Zeljo ima najbrojnije i najvjernije navijace,kao i dobrog trenera. Ali brate,tim vam je takva k.arina da biste realno trebali biti 6. u ligi.
Popović će sa svojim novim klubom dogodine igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, Puzigaća (i Trivunović) drugu ligu Poljske.KARL HAJNC je napisao/la: Igrače Borca traže na sve strane,što znači da nešto vrijede,dok za ove"VAŠE" vedete i velike znalce nigdje ponude iz vana,pardon ima samo jedna jaka ponuda iz strašnog Kazahstana......Priča iz šupljeg u prazno,tipično štrumfovski-niko ne valja,samo smo mi beton......
- vendetta87
- Kontakt:
Dobar si ti meni kume pravoDule 078 je napisao/la:Ja se trudim da budem realan i priznacu da Zeljo ima najbrojnije i najvjernije navijace,kao i dobrog trenera. Ali brate,tim vam je takva k.arina da biste realno trebali biti 6. u ligi. Gostovali ste tri puta ove 2010 u Banjaluci i niste akcije napravili,a gledao sam i prenose iz Sirokog i Tel Aviva,kao i gradski derbi sa Sarajevom i ni tu nikad veze niste imali.Zato je za mene velika misterija kako tako smotani igraci mogu osvojiti titulu. Bojim se da tu ima i nefudbalskih stvari,ali nemam dokaza i ne mogu nista tvrditi napamet.
Pa samo kad se sjetim kako smo vas prošle sezone razmontirali ono kad je bilo 4-2....
Jednog od Tih Igrača Vam je uzeo i Željo, znaju ljudi gdje karjera ide uzlaznom putanjom...KARL HAJNC je napisao/la:Igrače Borca traže na sve strane,što znači da nešto vrijede,dok za ove"VAŠE" vedete i velike znalce nigdje ponude iz vana,pardon ima samo jedna jaka ponuda iz strašnog Kazahstana......Priča iz šupljeg u prazno,tipično štrumfovski-niko ne valja,samo smo mi beton......
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- vendetta87
- Kontakt:
Karl Hajnc nam je bolan komšo.On bi i za Obilić navijao samo ako može nešto protiv Želje.AYAN je napisao/la:Jednog od Tih Igrača Vam je uzeo i Željo, znaju ljudi gdje karjera ide uzlaznom putanjom...KARL HAJNC je napisao/la:Igrače Borca traže na sve strane,što znači da nešto vrijede,dok za ove"VAŠE" vedete i velike znalce nigdje ponude iz vana,pardon ima samo jedna jaka ponuda iz strašnog Kazahstana......Priča iz šupljeg u prazno,tipično štrumfovski-niko ne valja,samo smo mi beton......
E moj iskompleksirani komšo...
Nisam ja ni pisao da je moj Borac dobar,nego da je Zeljo los. Nisam ja ni sa Borcem odusevljen,sve je to nesto mrljavo,uglavnom 1-0....Meni je Borac mnogo bolje igrao u prvom Jagodicevom mandatu kad smo prosjecno davali 3-4 gola i bili ubjedljivo najbolje plasiran tim tog proljeca,ali zbog Odovicevih kikseva u jesenjem dijelu,na kraju smo te 2009 zavrsili kao peti. Nadam se da cemo ovog proljeca igrati tako ofanzivno i efikasno kao tada jer nam je stigao kreator koga jesenas nismo imali a i procemo pripreme sa Jagodicem za razliku od ljetos sa onim bezveznim Maricem.
Ovo cisto da ne ispadne da velicam Borac a kritikujem Zelju. Obe ekipe mogu i moraju to mnogo bolje,a uvjeren sam da mi imamo mnogo bolje igrace,uostalom,teren je najbolje mjerilo a ne ovo sto mi kuckamo.
Ovo cisto da ne ispadne da velicam Borac a kritikujem Zelju. Obe ekipe mogu i moraju to mnogo bolje,a uvjeren sam da mi imamo mnogo bolje igrace,uostalom,teren je najbolje mjerilo a ne ovo sto mi kuckamo.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Još da je argumentovano to rekao, pa hajd i nekako. Nego baš ga lik ukakki ko beba u pelene...vendetta87 je napisao/la:Karl Hajnc nam je bolan komšo.On bi i za Obilić navijao samo ako može nešto protiv Želje.AYAN je napisao/la:Jednog od Tih Igrača Vam je uzeo i Željo, znaju ljudi gdje karjera ide uzlaznom putanjom...KARL HAJNC je napisao/la:Igrače Borca traže na sve strane,što znači da nešto vrijede,dok za ove"VAŠE" vedete i velike znalce nigdje ponude iz vana,pardon ima samo jedna jaka ponuda iz strašnog Kazahstana......Priča iz šupljeg u prazno,tipično štrumfovski-niko ne valja,samo smo mi beton......
E moj iskompleksirani komšo...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
E to za limit ćemo tek da vidimo mada imate jake veze u savezu nisu za potcijeniti.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Jeste... imamo jake veze... steli nam se sve... da osvojimo sve sto se moze osvojiti... i kup i ligu i stadion izgradnju nam stele, da bas mi pravimo... i prosle godine smo sve nastelili... ove godine ce nam nastelit da osvojimo i ligu prvaka... kako ste samo dosadni...Dejan, BL je napisao/la:E to za limit ćemo tek da vidimo mada imate jake veze u savezu nisu za potcijeniti.
Bolan napisi nesto normalno... ovaj tvoj kolega Dule je dosta objektivan... s njim se moze razgovarat normalno... ne moze biti 100% jer voli Borac, ali dosta je momak realan... al ti si jedan obicni uhljup koji ce dobiti kardio-vaskularne bolesti zbog svoje pakosti prema Zelji... pa covjece vise pratis nas, nego Borac... hajde ok pratit desavanja u sampionu, ali tebe to sto saznas muci... dobices i povisen pritisak i cir... sjasi sa nase teme vise...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
znači, realno govoreći, mi smo vas u kupu razvalili puno jače nego vi nas u prvenstvu. istina je da mi nismo imali akcije, al' vi ste imali samo jednu više od toga. okej, pošteno, dovoljno za pobjedu, al' brate da ste pokazali neku nebesku partiju - niste. a treća utakmicu isto nas niste dobili kod kuće i hajmo reći da ni jedni ni drugi nisu pokazali ništa. znači, tri susreta u ovoj sezoni - po jedna pobjeda i neriješena, a gol razlika 3-1 za želju, s tim da su dvije tekme bile u banja luci, a jedna na grbavici.Dule 078 je napisao/la:Nisam ja ni pisao da je moj Borac dobar,nego da je Zeljo los. Nisam ja ni sa Borcem odusevljen,sve je to nesto mrljavo,uglavnom 1-0....Meni je Borac mnogo bolje igrao u prvom Jagodicevom mandatu kad smo prosjecno davali 3-4 gola i bili ubjedljivo najbolje plasiran tim tog proljeca,ali zbog Odovicevih kikseva u jesenjem dijelu,na kraju smo te 2009 zavrsili kao peti. Nadam se da cemo ovog proljeca igrati tako ofanzivno i efikasno kao tada jer nam je stigao kreator koga jesenas nismo imali a i procemo pripreme sa Jagodicem za razliku od ljetos sa onim bezveznim Maricem.
široki nas jeste razvalio k'o beba zvečku, al' pobijedio je i vas kod kuće, i to je vodio 0-3 pa ste kasnije malo izvadili obraz. široki po meni ima i najjači sastav u ligi, al' imaju problema u klubu, samo što to zbog male sredine nije eksponirano k'o sa željom, sarajevom i borcem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.