NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Ljudi 60 KM na godišnjem nivou je kutija cigara mjesečno, to su 2-3 kafe mjesečno. Tako da ja ne shvatam tu priču ne može se, nekome je puno itd.. kome je stvarno puno bile su i donatorske ulaznice, al ništa.
Nego nešto gledam kako kad su u pitanju sarajevski klubovi to se jbt cijela država mobiliše.
Nego nešto gledam kako kad su u pitanju sarajevski klubovi to se jbt cijela država mobiliše.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Armin Šarić - 18. nastupa za Reprezentaciju BiH U-19 i U-17, bio potpisao sa 16. godina profesionalni ugovor sa FK Sarajevom ali zadobio tešku povredu koljena koja ga je udaljila sa terena 2 godine. Nadam se da će mu Čelik pomoći da oživi karijeru a sigurno je da momak ima u nogama isto što je imao i prije povrede.
Emir Karalić - nastupao za naše omladinske pogone, poslije otišao u Mladost Doboj-Kaknj i Rudar Kakanj, za seniore Rudara ima preko 20. nastupa u Prvoj ligi FBiH. Bio je u Teplicama kod Ljevakovića ali nije mogao zbog papira ostati koliko sam čuo. Momak sa izuzetnim potencijalom i nadam se da će uprava, a i trener to prepoznati. Potrebno mu je malo slobode i golova, a siguran sam da zbog svojih fizičkih predispozicija može napraviti veliki transfer pa čak i iz treće lige BiH.
Toliko od mene, Laudrop scouting
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Re: NK Čelik Zenica
Vozdra , napravili smo malu grupu na FB , zatvorenog tipa, s ciljem da animirani malo vise dijasporu za članarinu ! Ko je zainteresovan , nek se javi u PP . Akcija će trajati do kraja februara 
Čelik do bagro
Eto pohvali ja Karalića i dade ga 
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Sad je prava prilika za to, pogotovo kad imamo male šanse da se izborimo za prvo mjesto (skoro pa nikakve šanse). Davat što više prilike svima na svim pozicijama, juniorima koji su izlazna generacija jer će nekoliko njih sigurno sljedeće sezone nositi dres kluba.
Kao sto neko rece od 20 igraca 11 nam je U21 i to je ono sto je najvaznije. Ulazemo u mlade igrace, pruzamo im sansu, a nadam se da ce nam se i oduziti. Sigurno da ce biti igraca koji ce se istaknuti i koji ce dobro napredovati i aBd zajedno da dodjemo do PL.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
To je pravi put uz oporavak kluba u finansijskom smislu, a pogotovo naredna polusezona. Sad je prilika za mlade da se dokazu i izbore svoje mjesto za narednu sezonu. Takodjer ovi koji nisu U21 su opet relativno mladi i dobri igraci, npr Sivac, Vardo, itd.redbull93 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 16:49Kao sto neko rece od 20 igraca 11 nam je U21 i to je ono sto je najvaznije. Ulazemo u mlade igrace, pruzamo im sansu, a nadam se da ce nam se i oduziti. Sigurno da ce biti igraca koji ce se istaknuti i koji ce dobro napredovati i aBd zajedno da dodjemo do PL.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Nulatridva
- Kontakt:
Još da se nadoveže za malog Šarića, da je bio među onim dječacima što su osvojili medalju u Londonu...mali je talenat, nadam se da će u Čeliku to dokazati, samo da ga povrede zaobiđu...laudrop je napisao/la: ↑05 feb 2022, 11:40Armin Šarić - 18. nastupa za Reprezentaciju BiH U-19 i U-17, bio potpisao sa 16. godina profesionalni ugovor sa FK Sarajevom ali zadobio tešku povredu koljena koja ga je udaljila sa terena 2 godine. Nadam se da će mu Čelik pomoći da oživi karijeru a sigurno je da momak ima u nogama isto što je imao i prije povrede.
Emir Karalić - nastupao za naše omladinske pogone, poslije otišao u Mladost Doboj-Kaknj i Rudar Kakanj, za seniore Rudara ima preko 20. nastupa u Prvoj ligi FBiH. Bio je u Teplicama kod Ljevakovića ali nije mogao zbog papira ostati koliko sam čuo. Momak sa izuzetnim potencijalom i nadam se da će uprava, a i trener to prepoznati. Potrebno mu je malo slobode i golova, a siguran sam da zbog svojih fizičkih predispozicija može napraviti veliki transfer pa čak i iz treće lige BiH.
Toliko od mene, Laudrop scouting![]()
Ako se naplati ovo od grada, mogla bi ova godina biti presudna. Planirani budjet bez sredstava od grada je u plusu i to uzet je najgori scenario.
Takodje jos neke stvari nisu uracunate u priliv, a mogle bi se naplatiti. Definitivno ako samo grad svoje plati, ove godine mozemo racunati da nam racun odblokiraju.
Kako god pozitivan sam sto se tice ove godine, ima prostora za optimizam.
Takodje jos neke stvari nisu uracunate u priliv, a mogle bi se naplatiti. Definitivno ako samo grad svoje plati, ove godine mozemo racunati da nam racun odblokiraju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Svidja mi se "worst case" budzet i momci su stavili na papir sta je hajmo reci 100% realno da se ispuni. Bitno je da se rijese ove potencijalne blokade igraca ove godine, da se skine nesto duga za PDV i ja zadovoljan. Mislim da je to realno za ocekivati ove godine. Novac od poslovni prostora kad bude raspoloziv preusmjeriti na blokade. Kada se to rijesi, onda napadamo prvu federalnuredbull93 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 20:22Ako se naplati ovo od grada, mogla bi ova godina biti presudna. Planirani budjet bez sredstava od grada je u plusu i to uzet je najgori scenario.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Sve što se planiralo da se uradi ispadanjem u kantonalnu ligu uveliko je u toku i rezultati su vidljivi. U prvoj godini se riješio reprogram prema PU, u ovoj godini nek se riješe igrači i UIO mi smo na konju. Mislim da je jako malo klubova u BiH koji nemaju dugova prema igračima i uredno servisiraju obaveze prema državi, a Čelik je baš blizu da se toga riješi nadamo se jednom za sva vremena.
Ostalo je sve jasno. Ako Grad uplati sredstva za 2020. te bude poštovao sporazum u 2021. siguran sam da bi momci odblokirali račun ili bili blizu tome, a da ne pričam koliko bi zdravi odnosi s GU doprinijeli rastu ove priče.
Ostalo je sve jasno. Ako Grad uplati sredstva za 2020. te bude poštovao sporazum u 2021. siguran sam da bi momci odblokirali račun ili bili blizu tome, a da ne pričam koliko bi zdravi odnosi s GU doprinijeli rastu ove priče.
I bolje nego sto se planiralo. A tek koji bi rock n roll bio da se naplati tuzbaPonosniSmogovci je napisao/la: ↑07 feb 2022, 00:07Sve što se planiralo da se uradi ispadanjem u kantonalnu ligu uveliko je u toku i rezultati su vidljivi. U prvoj godini se riješio reprogram prema PU, u ovoj godini nek se riješe igrači i UIO mi smo na konju. Mislim da je jako malo klubova u BiH koji nemaju dugova prema igračima i uredno servisiraju obaveze prema državi, a Čelik je baš blizu da se toga riješi nadamo se jednom za sva vremena.
https://nkcelik.ba/konkurs-za-marketing-managera/
Veoma fin posao za nekog ko voli prvenstveno ovaj klub a i želi unaprijediti svoj CV sa sigurno jednim velikim znanjem.
Veoma fin posao za nekog ko voli prvenstveno ovaj klub a i želi unaprijediti svoj CV sa sigurno jednim velikim znanjem.
BROJ ČLANOVA (07.02.2022.)
228
228
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
dinodino2019
- Kontakt:
Nesto se klub usutio sa ovim uclanjivanjem, treba nastavljati animirati raju, vidis sta rade pitari i seljo, svim raspolozivim sredstvima animiraju clanstvo
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
Convicts1988
- Kontakt:
Lako je animirati kad su svi mediji njihovi, sarajevski. Dizu jedni druge.dinodino2019 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 08:44Nesto se klub usutio sa ovim uclanjivanjem, treba nastavljati animirati raju, vidis sta rade pitari i seljo, svim raspolozivim sredstvima animiraju clanstvo
Sta je sa stranicom?
Slazem se s Dinom, cinjenica je da mora bolje ako se zele bolji rezultati. Mora biti vise marketinskih aktivnosti u vise smjerova i obim mora biti veci. Marketing treba biti prioritet za klub i nadam se da ce marketing menadzer, koji bude izabran nakon konkursa, postici dodatni napredak i u tom segmentu rada. Sigurno ima jos dosta prostora da se dodje do veceg broja clanova, publike na stadionu i sponzora, pa je neophodno ici u tom smjeru! Postujem sto klub prije svega pozitivno posluje i sto je uradio budzet na "the worst case" scenariju, ali za jednu sezonu minimalni povrat duga bi morao biti veci od tih cca. 100k, jer u suprotnom ce se stvoriti jaz izmedju ozdravljenja i rezultatskog napretka. U naredne dvije sezone se mora vratiti vecina dugovanja.
Ono sto mi kao navijaci i simpatizeri mozemo uciniti je da na forumima i drustvenim mrezama uvijek pozivamo ljude da se uclane u klub, svako neka pogleda u svom imeniku u mobitelu kome moze poslati poruku da se uclani i na taj nacin mozemo gledati da se multipliciraju brojevi clanova kluba. Nikog ne treba tjerati, jer ne zelimo kontraefekat, ali treba u ljudima vise buditi uspavanu emociju za klub. Takodje, ljudima treba buditi i svijest o davanju za klub, a ne da se bune za pravu stvar po pitanju cijena clanstva. Valjda trazimo demonstraciju ljubavi za klub, a ako je cijena toga da se neko odvoji od jedne kutije cigareta mjesecno onda svako ko iskreno voli klub i da je u toj mogucnosti bi trebao osjecati da to mora podnijeti za dobrobit svog kluba. Ako sponzori i donatori iz cijelog svijeta daju puno vise onda i navijaci i simpatizeri bar mogu postati clanovi svog zenickog kluba, kupovinom artikala podrzati rad fan shopa, te kupovinom karata i dolaskom na tekme podrzavati ozdravljenje voljenog kluba.
Mora se jasno vidjeti da Čelik je Zenica!
Ono sto mi kao navijaci i simpatizeri mozemo uciniti je da na forumima i drustvenim mrezama uvijek pozivamo ljude da se uclane u klub, svako neka pogleda u svom imeniku u mobitelu kome moze poslati poruku da se uclani i na taj nacin mozemo gledati da se multipliciraju brojevi clanova kluba. Nikog ne treba tjerati, jer ne zelimo kontraefekat, ali treba u ljudima vise buditi uspavanu emociju za klub. Takodje, ljudima treba buditi i svijest o davanju za klub, a ne da se bune za pravu stvar po pitanju cijena clanstva. Valjda trazimo demonstraciju ljubavi za klub, a ako je cijena toga da se neko odvoji od jedne kutije cigareta mjesecno onda svako ko iskreno voli klub i da je u toj mogucnosti bi trebao osjecati da to mora podnijeti za dobrobit svog kluba. Ako sponzori i donatori iz cijelog svijeta daju puno vise onda i navijaci i simpatizeri bar mogu postati clanovi svog zenickog kluba, kupovinom artikala podrzati rad fan shopa, te kupovinom karata i dolaskom na tekme podrzavati ozdravljenje voljenog kluba.
Mora se jasno vidjeti da Čelik je Zenica!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Trenutno korisnika/ca: schalke, signalidunapark i 56 gostiju.