Cerimagic??? Zna li se sa njim kakva je šansa da ostane, mislim da je i on zaslužio da dobije šansu…
Bravo Harise Hajradinovicu, svaka čast momčino!!!
Zna li neko kad bi trebale biti puštene karte za derbi?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Cuj dva najodvratnija. Dijete smiri malo frustracije. Uredu napisati da nisu bili od koristi, ili da su precijenjeni, ali da su najodvratniji, a sasvim se korektno ponasali.Mamba21 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:00"Luka Juričić i Mustafa Mujezinović nedavno su kao slobodni fudbaleri napustili Grbavicu. Napadač će nastaviti karijeru u južnokorejskom Gimpu, a veznjak u Novom Pazaru."
“Okončali smo pregovaračke postupke, osigurali isplatu potraživanja i slobodu izbora u odabiru novih klubova za Luku Jurčića i Mustafu Mujezinovića”, poručili su iz Sindikata."
Dva najodvratnija igrača što su igrali. Nikakve koristi, a misle da su igračine
Ako su meni odvratni, to je moja stvar. Daleko im kuća od Grbavice bila.Tristan10 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:52Cuj dva najodvratnija. Dijete smiri malo frustracije. Uredu napisati da nisu bili od koristi, ili da su precijenjeni, ali da su najodvratniji, a sasvim se korektno ponasali.Mamba21 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:00"Luka Juričić i Mustafa Mujezinović nedavno su kao slobodni fudbaleri napustili Grbavicu. Napadač će nastaviti karijeru u južnokorejskom Gimpu, a veznjak u Novom Pazaru."
“Okončali smo pregovaračke postupke, osigurali isplatu potraživanja i slobodu izbora u odabiru novih klubova za Luku Jurčića i Mustafu Mujezinovića”, poručili su iz Sindikata."
Pa neka im je daleko kuca, ali takvo ponasanje sa tvoje strane nije primjerno.Mamba21 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 00:05Ako su meni odvratni, to je moja stvar. Daleko im kuća od Grbavice bila.Tristan10 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:52Cuj dva najodvratnija. Dijete smiri malo frustracije. Uredu napisati da nisu bili od koristi, ili da su precijenjeni, ali da su najodvratniji, a sasvim se korektno ponasali.Mamba21 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:00"Luka Juričić i Mustafa Mujezinović nedavno su kao slobodni fudbaleri napustili Grbavicu. Napadač će nastaviti karijeru u južnokorejskom Gimpu, a veznjak u Novom Pazaru."
Nismo.
Kako nismo, i fanimo ce kod nas
Kada je igrački kadar u pitanju, čini se da je prelazni rok za Željezničar završen.jOSMAA1921 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:01Cerimagic??? Zna li se sa njim kakva je šansa da ostane, mislim da je i on zaslužio da dobije šansu…
veljaca16 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 09:52Kada je igrački kadar u pitanju, čini se da je prelazni rok za Željezničar završen.jOSMAA1921 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:01Cerimagic??? Zna li se sa njim kakva je šansa da ostane, mislim da je i on zaslužio da dobije šansu…
Ugovore će dobiti Adeshina Fatai, te Armin Čerimagić i Ševkija Resić.
Momak nije odigrao utakmicu više od godinu dana. A i nerealno je njega očekivati, tek mu je 27.
Valjda se zna na kojeg Armina Hodžića se misli....SudoHusika je napisao/la: ↑08 feb 2022, 10:41Momak nije odigrao utakmicu više od godinu dana. A i nerealno je njega očekivati, tek mu je 27.
Nikola Nikić za portal radio/sarajevo.baČuo sam za jedan slučaj da je neko doveo neko dijete i nije odigralo ni sekunde jedne. Sada oni traže 75.000 KM što dijete nije igralo!? A to je samo jedan slučaj! A, neko ga je doveo. Zna se ko ga je dovodio, ko je bio sportski direktor, ko je bio predsjednik. Ovo je isti slučaj kao što nas j*** u državi. Isti slučaj! Reci ko je uzeo majku mu j****, neko je napravio ovo, poručuje Nikić.
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, Pablo11, sebalos, Vanja8, WeekendOffender i 47 gostiju.