Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
U četvrtak Sassuolo,očekivati neki izmješan sastav (ne mnogo) ali naravno i da se nepodcjenjuje takmičenje jer tu treba ići na trofej.
Nešto tipa 433 Perin Bonucci Rugani Pele Danilo Loca Zaka McKennie Cuadrado Dybala/Morata Vlahovic
Nešto tipa 433 Perin Bonucci Rugani Pele Danilo Loca Zaka McKennie Cuadrado Dybala/Morata Vlahovic
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Moze li DV7 do 30+ komada do kraja sezone?

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mislim da nece dybala prepustiti penale, dokle god je na terenu.
Nije ni realno da Vlahović izvodi penale, hijerarhija se mora poštovati, jedino na kraju ako se bude ganjao za prvog strijelca, kolegijalno je da mu puste da on šuta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pazi, tacno je to za hijerarhiju, ali Vlahović je neko ko do sada ima tipa 12/13 s penala. Dakle, samo jedan promasaj. Vjerovatno ce izboditi kad Dybala ne bude igrao...
Msm da je izjavio ranije da mu je jedan od licnih ciljeva da bude zlatna kopacka lige.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Hijerarhija penala i slobodnih se narusila cim je portugalski kopitar sletio u Torino, a imali smo brutalne izvodjace. Najbolje da se rotiraju. Svakako ova trojica naprijed odlično izvode, a i Bonnuci se cesto gura.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sve je to ok, ali mora se znati red, svakako da je Vlahović jedan u krugu koji treba biti ti drugi/treći izvođač, vremenom zašto ne i prvi, ali trenutno Dybala treba da izvodi penale kada je na terenu.marconato je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:55Pazi, tacno je to za hijerarhiju, ali Vlahović je neko ko do sada ima tipa 12/13 s penala. Dakle, samo jedan promasaj. Vjerovatno ce izboditi kad Dybala ne bude igrao...
Msm da je izjavio ranije da mu je jedan od licnih ciljeva da bude zlatna kopacka lige.
Ronaldo jeste razbio tu hijerarhiju, ali to nije razlog da se tako postupa. Bonucci se gurao u nedostatku Dybale koliko se sjećam.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Giorgio Chiellini underwent radiological scans at J | Medical today, which revealed a low-grade lesion of the deep musculature of the left calf,” the Bianconeri statement read.
According to multiple reports in Italy, this means that Chiellini will remain out of action for at least 20 days, meaning he won’t return to action before the beginning of March.
According to multiple reports in Italy, this means that Chiellini will remain out of action for at least 20 days, meaning he won’t return to action before the beginning of March.
Ne treba nam ni u martu, dotad ce vec proraditi automatizmi. 

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bonucci je najbolji izvodjac penala i on bi trebao sutati kad igra ali posto je to nesto sto po automatizmu pripada Dybali, a koji i ne suta lose penale onda on treba biti 1. opcija po klupskim shvatanjima i odnosima... ali da se mene pita Bonucci bi sutao kad igra jer ih izvodi i vise nego odlicno...
Bonnuci je najbolji kao sto je Harry Macguire najbolji u Unitedu. Izveo 3-4 penala u životu i odjednom najbolji. S vecim obimom bi se to pokazalo kao netačno.
Dybala-Vlahovic-Alvaro, a on neka se bavi odbranom.
Dybala-Vlahovic-Alvaro, a on neka se bavi odbranom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Izveo je Bonucci jako dosta penala i sasvim sigurno da spada u red glavnih izvodjaca. Ali tek nakon Dybale, Morate i Vlahovica, jer je neozbiljno graditi izvodjaca koji je stoper/mesar.
Mislim da Dybala mora biti izvodjac svih prekida, pa tek u momentima kad mu se digne **** da nekom drugom dadne gol, kao nedavno Morati zbog samopouzdanja. Malo igraca se moze pohvaliti kvalitetom suta kao kod Dybale. Ako izuzmemo snagu gdje malo kaska, u tehnici suta mu niko nije ravan.
Mislim da Dybala mora biti izvodjac svih prekida, pa tek u momentima kad mu se digne **** da nekom drugom dadne gol, kao nedavno Morati zbog samopouzdanja. Malo igraca se moze pohvaliti kvalitetom suta kao kod Dybale. Ako izuzmemo snagu gdje malo kaska, u tehnici suta mu niko nije ravan.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Đakerini Garibija kakva ekipa

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Uf..kad ja moram braniti Bonuccija i to jos od njegovog fanboya
...uskoro, kraj svijeta...
Da je Chiello "mesar" to i moze proci...ali, Bona nikada nije bio mesar...on je tehnicki potkovan, stabilan i smiren CB...i tacno bi trebao pucati penale..da je pizdek, to stoji...

Da je Chiello "mesar" to i moze proci...ali, Bona nikada nije bio mesar...on je tehnicki potkovan, stabilan i smiren CB...i tacno bi trebao pucati penale..da je pizdek, to stoji...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- IlCapitano
- Kontakt:
Haha. Ma sve je to tačno, pod mesarom sam podrazumijevao tehniku u odnosu na gore navedene, kakvu i ne moze imati kao stoper.Juventinisimo je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:29Uf..kad ja moram braniti Bonuccija i to jos od njegovog fanboya...uskoro, kraj svijeta...
Da je Chiello "mesar" to i moze proci...ali, Bona nikada nije bio mesar...on je tehnicki potkovan, stabilan i smiren CB...i tacno bi trebao pucati penale..da je pizdek, to stoji...![]()

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dijabola je nakon raskida sa Antonelicom pola covjeka. Od tada daje 5 golova redovno po sezoni.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.