Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvo rijesite godinu osnivanja, pa cemo o ostalom.
-
- Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:06Modrica
Fk Velez MOSTAR/vrapcici kombinovano
Kad u uspjehe moras stavit doprvaci i umalo prvaci. Europa![]()
Vidi kad je modrica osnovana a vidi kad ste vi . Modrica ima svoj stadion , a vi ste stadion uzurpirali u ratu . Modrica igrala 1968 ,a vi tad navijali za Velež . Golema si Modrico , nije mi jasno zašto ne navijate za Modriću , veći je klub od ratnog nacionalnog prorektorata iz Medjugorja .
Modrica finalist kupa 1965 , a kamenjari tad navijali za Velež . Oj bruke , kakvi ste vi konvertiti . A nek su vam izmisli ovaj plastični nacionalni klub iz Medjugorja , ko bi normalan vise mogao sa vama za isti klub navijat , sreća ne navijamo ni za istu državu

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, tako neki dan igraju ne znam koja ono dva engleska ligaša u kupu, jedan osvojio '75., drugi '82. kup.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 14:50Izgubili smo od Juventusa sa 2-1 1975. godine a Bayerna smo 3-0 pobjedili 1974.tersnakvadrat je napisao/la: ↑08 feb 2022, 14:42Iz mog ugla, ni ne mogu u isti recenicu. Bayern i Juventus mu nikad nece biti ni do clanaka. A ti sebe ako smatras nizom rasom, slobodno svoje u istu recenicu sa Modricom i Orasjem.Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2022, 14:21
Uz dužno poštovanje, al ne vidiš ništa čudno staviti u istu rečenicu Velež i Bayern, Juventus?
Pa tu smo negdje
E sad ne znam fakat jesu li igrali sa Bayernom i Juventusom.
Koševo Zapad
Prvo osvojite bar jednom titulu pa dođite da pričamo. Do tada, drž' se Slobode, Čelika i ostalih velikana sličnih karakteristika.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Sad će redbul i kompanija s tri titule

Koševo Zapad
A ljudi misle da smo mi samo igrali sa Bayernom i Juventusom. I onda im spomeneš Dortmunda, Intera, prvaka engleske te godine Derbija Countija….Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:16Jest, tako neki dan igraju ne znam koja ono dva engleska ligaša u kupu, jedan osvojio '75., drugi '82. kup.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 14:50Izgubili smo od Juventusa sa 2-1 1975. godine a Bayerna smo 3-0 pobjedili 1974.tersnakvadrat je napisao/la: ↑08 feb 2022, 14:42
Iz mog ugla, ni ne mogu u isti recenicu. Bayern i Juventus mu nikad nece biti ni do clanaka. A ti sebe ako smatras nizom rasom, slobodno svoje u istu recenicu sa Modricom i Orasjem.
Pa tu smo negdje
A kad ljudi saznaju da smo mi jedini klub iz BiH koji je bio u top 100 UEFA rankinga srce ih strefi
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Prvo prodajte vise članskih od Zelje pa onda nešto pričajte . A dobro vi i Medjugorci imate sličnosti , i jedni i drugi nastali poslije velikana a do tad navijali za Velež i Želju , i vi i oni ste podstanari na gradskim stadionima tj ruševinama , ne zna se gdje je veća ruševina ili kosevo ili b.b. . Zajebajete želju a bicete uskoro gori od njih , nego vas izvlače ovih ulagači sto se smjenjuju ko na ku,.,.rvama , puno trošite malo dajete , niste financijski isplativi niste u stanju prodati 5000 članskih da se ne digne kanton da vas pogura
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Zeta i Milsami. Ima jos toga. Divovi. Rijec koja izaziva strahopostovanje. U Golubovcima se usrali kad su ih izvukli.
opalaopala je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:24Prvo prodajte vise članskih od Zelje pa onda nešto pričajte . A dobro vi i Medjugorci imate sličnosti , i jedni i drugi nastali poslije velikana a do tad navijali za Velež i Želju , i vi i oni ste podstanari na gradskim stadionima tj ruševinama , ne zna se gdje je veća ruševina ili kosevo ili b.b. . Zajebajete želju a bicete uskoro gori od njih , nego vas izvlače ovih ulagači sto se smjenjuju ko na ku,.,.rvama , puno trošite malo dajete , niste financijski isplativi niste u stanju prodati 5000 članskih da se ne digne kanton da vas pogura

Ti si apsolutni gigant ovog foruma, ti možeš sve
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Bosanski Dinamo , al u Gorazdutersnakvadrat je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:25Zeta i Milsami. Ima jos toga. Divovi. Rijec koja izaziva strahopostovanje. U Golubovcima se usrali kad su ih izvukli.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Na potezu Rogatica - Ustikolina.opalaopala je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:26Bosanski Dinamo , al u Gorazdutersnakvadrat je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:25Zeta i Milsami. Ima jos toga. Divovi. Rijec koja izaziva strahopostovanje. U Golubovcima se usrali kad su ih izvukli.
Ma jok ba, Velež izazivatersnakvadrat je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:25Zeta i Milsami. Ima jos toga. Divovi. Rijec koja izaziva strahopostovanje. U Golubovcima se usrali kad su ih izvukli.

A tebi najveći uspjeh u životu rodni list iz Mostara?

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Koliko ste vi nebitni ustvari hahahh
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
Super je to sve, međutim ja i dalje ne vidim kako se možete u istoj rečenici pominjati sa tim klubovima.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:23A ljudi misle da smo mi samo igrali sa Bayernom i Juventusom. I onda im spomeneš Dortmunda, Intera, prvaka engleske te godine Derbija Countija….Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:16Jest, tako neki dan igraju ne znam koja ono dva engleska ligaša u kupu, jedan osvojio '75., drugi '82. kup.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 14:50
Izgubili smo od Juventusa sa 2-1 1975. godine a Bayerna smo 3-0 pobjedili 1974.
Pa tu smo negdje
A kad ljudi saznaju da smo mi jedini klub iz BiH koji je bio u top 100 UEFA rankinga srce ih strefi
Osim naravno da ste igrali utakmice s njima. I to je to.
Koševo Zapad
tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:06Modrica
Fk Velez MOSTAR/vrapcici kombinovano
Kad u uspjehe moras stavit doprvaci i umalo prvaci. Europa![]()

Ali zato jedini u BiH imaju moderan stadion sa trznim centrom

- tutankamon1905
- Kontakt:

Ovaj probo provuc neki fazon sa orasjem i modricom..od tolko klubova sjeti se samo modrice koja je trofejnija od veleza..ovaj drugi odma prebaci temu na zrinjski i na godinu osnivanja

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čuj ti velikana kako iz predgrađa, tako i sa donjeg dijela tabele
- Shategabri
- Kontakt:
Kako kod vas idu članske?opalaopala je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:24Prvo prodajte vise članskih od Zelje pa onda nešto pričajte . A dobro vi i Medjugorci imate sličnosti , i jedni i drugi nastali poslije velikana a do tad navijali za Velež i Želju , i vi i oni ste podstanari na gradskim stadionima tj ruševinama , ne zna se gdje je veća ruševina ili kosevo ili b.b. . Zajebajete želju a bicete uskoro gori od njih , nego vas izvlače ovih ulagači sto se smjenjuju ko na ku,.,.rvama , puno trošite malo dajete , niste financijski isplativi niste u stanju prodati 5000 članskih da se ne digne kanton da vas pogura
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kolko smo bitni tek vidiš kad svakakva bagra i seljadija hoće da piše o Velezu . Ako nismo bitni nemoj te pisati , sto ne pisete o Rudaru , Širokom , Posušju . Boli jbg . kao i naše kone al Boze moj .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Neće moopalaopala je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:32Kolko smo bitni tek vidiš kad svakakva bagra i seljadija hoće da piše o Velezu . Ako nismo bitni nemoj te pisati , sto ne pisete o Rudaru , Širokom , Posušju . Boli jbg . kao i naše kone al Boze moj .
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.