FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hocel ovo sve biti dobro?
Ekipa tuzlanske Slobode okončala je pripreme u Medulinu te će se u Tuzli nastaviti pripremati za nastavak sezone u Premijer ligi.
Sloboda je tokom pauze ostala bez kapitena Amara Beganovića, koji je ostvario tarnsfer u slovensku Muru. Sada je Mladen Žižović izabrao novog kapitena. Iako se očekivalo da traka na ruci završi kod nekog iskusnijeg igrač, odluka je pala na Sašu Maksimovića, saznaje portal ****.
Maksimović je još 2017. godine stigao u juniore Slobode iz šamačkog Borca. Već neko vrijeme standardan je član prve postve, a ove sezone odigrao je 19 utakmica te je postigao tri gola uz asistenciju.
Sloboda je tokom pauze ostala bez kapitena Amara Beganovića, koji je ostvario tarnsfer u slovensku Muru. Sada je Mladen Žižović izabrao novog kapitena. Iako se očekivalo da traka na ruci završi kod nekog iskusnijeg igrač, odluka je pala na Sašu Maksimovića, saznaje portal ****.
Maksimović je još 2017. godine stigao u juniore Slobode iz šamačkog Borca. Već neko vrijeme standardan je član prve postve, a ove sezone odigrao je 19 utakmica te je postigao tri gola uz asistenciju.
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Znaci mozemo se opet nadati da cemo i ove sezone opstati u borbi za opstanak....
Ne znam jel to vi ocekujete da cemo biti među prve 4 ekipe u ligi, ako hocemo vec nesto to europu bolje napasti kup sto je ja pretpostavljam i plan nasih.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Sobzirom da je Zrinjski 99% prvak, i svi ostali planiraju napast kup, i tako izvuc sezonu, tako da bice gutavo
U prostorijama Ministarstva za kulturu, sport i mlade TK održan je sastanak kojem su prisustvovali resorni ministar Zlatan Muratović i predsjednik FK Sloboda Elmir Šećerbegović.
Ministarstvo za kulturu, sport i mlade TK je podržavalo projekte FK Sloboda u prethodnoj godini, što je upravo i bila tema održanog sastanka. Razgovaralo se i o narednim projektima, te je dogovorena i veća podrška Ministarstva i Vlade Tuzlanskog kantona.
“Ministar Zlatan Muratović i Ministarstvo za kulturu, sport i mlade TK su odlučni da podrže rad kluba i projekte koje realizujemo. Prepoznali su kvalitet onog što mi radimo, tako da nije izostala podrška Vlade TK i Ministarstva za kulturu, sport i mlade TK. Već ranije je dogovorena podrška sa premijerom Tuzlanskog kantona, gospodinom Kadrijom Hodžićem, za rekonstrukciju glavnog terena JU Gradskog stadiona Tušanj. U saradnji sa Vladom TK, Ministarstvom za kulturu, sport i mlade TK u planu je realizacija još nekoliko bitnih projekata za rad, razvoj i ostvarivanje dobrih rezultata naše Slobode”, kazao je Šećerbegović za klupsku stranicu.
Sve klupske selekcije su započele pripreme za proljetni dio sezone. Seniorski tim će prvu utakmicu igrati protiv ekipe Tuzla City, a ona je na rasporedu 26. ili 27. februara na Tušnju.
Ministarstvo za kulturu, sport i mlade TK je podržavalo projekte FK Sloboda u prethodnoj godini, što je upravo i bila tema održanog sastanka. Razgovaralo se i o narednim projektima, te je dogovorena i veća podrška Ministarstva i Vlade Tuzlanskog kantona.
“Ministar Zlatan Muratović i Ministarstvo za kulturu, sport i mlade TK su odlučni da podrže rad kluba i projekte koje realizujemo. Prepoznali su kvalitet onog što mi radimo, tako da nije izostala podrška Vlade TK i Ministarstva za kulturu, sport i mlade TK. Već ranije je dogovorena podrška sa premijerom Tuzlanskog kantona, gospodinom Kadrijom Hodžićem, za rekonstrukciju glavnog terena JU Gradskog stadiona Tušanj. U saradnji sa Vladom TK, Ministarstvom za kulturu, sport i mlade TK u planu je realizacija još nekoliko bitnih projekata za rad, razvoj i ostvarivanje dobrih rezultata naše Slobode”, kazao je Šećerbegović za klupsku stranicu.
Sve klupske selekcije su započele pripreme za proljetni dio sezone. Seniorski tim će prvu utakmicu igrati protiv ekipe Tuzla City, a ona je na rasporedu 26. ili 27. februara na Tušnju.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Previse tiho da bi bilo dobro.
Ovo ce biti klasicni pokusaj ganje kupa, mada sto neko gore napisa, teeesko, bas tesko!
Samo nasi trebaju biti iskreni
Ovo ce biti klasicni pokusaj ganje kupa, mada sto neko gore napisa, teeesko, bas tesko!
Samo nasi trebaju biti iskreni
075
Kad god smo bili glasni i bahati, nije bilo dobro za nas, ali nikako. Meni se više sviđa ovako. Tiha voda brijege valja.TzBulevar87 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 17:48Previse tiho da bi bilo dobro.
Samo nasi trebaju biti iskreni![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Za kup je ova taktika antifudbala koju preferira Mladen. dusu dala. Ali treba malo realizaciju iz kontri popravit. Nece niko sam sebe pobjedit.
Ko ce ga znat sta ce biti. Treba i ostalo ganjati, pocev od pobjede nad privatnom prcijom Azmira Husica.
Ko ce ga znat sta ce biti. Treba i ostalo ganjati, pocev od pobjede nad privatnom prcijom Azmira Husica.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Tesko je u ovom trenutku dovesti igraca koji je slobodan ili zeli da predje kod nas, a da ima pravo nastupa u kupu. Recimo jedan Goran Brkic je bio u opcijama za nas, ali zbog nastupa u kupu za ssh, nikako se nije isplatio. Bio bi preplacen za koristenje u PLBiH samo.
Nasi ganjaju KUP!
Nasi ganjaju KUP!
075
Nasi ganjaju da u narednih nekoliko godina nekog od nase djece prodaju za lijepe novce. Hipoteticki, kada bi 2025. neko nase dijete otislo negdje za tipa 700 000 €, tada bi se nesto napadalo. Do tada, njihov jedini i krajnji cilj je da (sto ja licno, apsolutno podrzavam) ovo bude zdrav i nezaduzen klub.
Tako da, sami sebi otklonite sve iluzije o "napadanju" necega.
Tako da, sami sebi otklonite sve iluzije o "napadanju" necega.
tz tz tz tz tz tz
Treba napast 10 mjesto da nas ne iznenadi
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Odmah potpisujem takvu poltiku. Ostalo je put u nestanak. Samo se pokrivati koliko smo dugi.slusalica je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:17Nasi ganjaju da u narednih nekoliko godina nekog od nase djece prodaju za lijepe novce. Hipoteticki, kada bi 2025. neko nase dijete otislo negdje za tipa 700 000 €, tada bi se nesto napadalo. Do tada, njihov jedini i krajnji cilj je da (sto ja licno, apsolutno podrzavam) ovo bude zdrav i nezaduzen klub.
Tako da, sami sebi otklonite sve iluzije o "napadanju" necega.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma nama je 2 kiksa borba za opstanak, jos ako domace budemo igrali u Gracanici **** smo jeza u ledja.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Tako je brate. Dugo su nas zamajavali sa nerealnom pricom. Ovo je nesto sto jedino je realno sad. Neki dan sam razgovarao sa jednim od clanova uprave. Kaze (doslovno ovako):" svi imamo iskustva u vodjenju svojih firmi, neocekivano se vec godinama dobro slazemo. I od Slobode cemo uspjesnu firmu napraviti ". Meni bilo milo, u nastavku razgovora, u razmjeni misljenja, ja sam ostao poprilicno optimistican.Sky9 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:34Odmah potpisujem takvu poltiku. Ostalo je put u nestanak. Samo se pokrivati koliko smo dugi.slusalica je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:17Nasi ganjaju da u narednih nekoliko godina nekog od nase djece prodaju za lijepe novce. Hipoteticki, kada bi 2025. neko nase dijete otislo negdje za tipa 700 000 €, tada bi se nesto napadalo. Do tada, njihov jedini i krajnji cilj je da (sto ja licno, apsolutno podrzavam) ovo bude zdrav i nezaduzen klub.
Tako da, sami sebi otklonite sve iluzije o "napadanju" necega.![]()
Iskreno, mobilisani su na nacin da udju u historiju kluba, kad neko bude pisao knjigu o 150 godina FK slobode, da se njihova imena pominju kao clanove rukovodstva u vremenu kad je Sloboda uzela prvi trofej. Meni je njihova ambicija/nada/njet apsolutno ljudska i fer.
Utoliko im vjerujem.
Eh sad, vrijeme je pred nama...
tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.